Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי לא

אני עדין צריך לראות אותו. מה לגבי המחיר ? (מחירון רגיל הוא 38 ומחירון משוקלל עם היד והק"מ הוא 43 הם רוצים 41)

מה לגבי טיפול 60K לא יצא הרבה כסף ?

את הרכב שלי מכרתי ב1000 ש"ח מעל המחירון המשוכלל אז לגבי המחיר נראה על פניו מחיר מעולה לרכב עם נתונים כאלו כמובן בתנאי שהוא ללא תאונות ואמליץ לך לבדוק במורשה אם באמת הקמ' נכון .

טיפול גדול וטיימינג יעלה לך בערך 3500 ש"ח +/- יש מקומות יעלה לך יותר ויש מקומות פחות.

בהצלחה

פורסם

לא ציינת איזה יד הרכב. קילומטרז' נמוך מאוד ויד ראשונה אז זאת יכולה להיות מציאה אמיתית. קילומטרז' נמוך והרבה ידיים מצביע על בעיה אמיתית שכולם קונים ונפתרים ממנו. אצלנו במשפחה איזה דודה עושה פק"ל 6000 קילומטר בשנה על הגולף שלה, מהבית לקניון וחזרה פעמיים בשבוע. אנשים עומדים אצלה בתור כל פעם שהיא רוצה למכור. יש מציאות. עקרונית, אם הרכב באמת בונבון אז זאת יכולה להיות אחלה קניה. תבדוק טוב שאין שטיקים. עוד אלף פחות אלף זה לא משנה - אם הוא במצב מצוין אז הוצאת עוד אלף שתחסוך בתקלות שלא יהיו לך.

פורסם

42 אש"ח לרכב בן 10 זה הרבה ולא משנה מה סוג הרכב.

דרך אגב לא הגדרת מה הדרישות שלך אבל אם אתה מעוניין בגרמניה בתחפושת עם מונע וגיר זהים (ב1600) עדיף ללכת על סיאט איביזה / קורדובה בחצי (או טיפה יותר) מהמחיר שציינת כאן.

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם

דביר, הכל בחיים יחסי, השאלה למה אתה מייחס 42 לרכב בן 10 שנים יקר?

אם אתה משווה ליונדאי וקאיות למיניהם שבשנתונים כאלו נמכרות מתחת ל10 אז כן זה יקר.

אבל תסלח לי התוצרת שלהם גם בשנתונים של 08 לא מתקרבת לגולף.

למה הונדות וטויוטות לא נמצאות סביב המחיר הזה לאותם שנים? נמצאות!

לכל דבר יש ערך.

• תוכן חדש...