Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שואב אבק לרכב קניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי פורום

רציתי לשאול בעצתכם ובהמלצתכם איזה שואב אבק טוב יש בשביל לקנות לרכב ?

נמאס לי לשלם כל פעם 30שקל לניקוי פנים הרכב וגם לא מנקים הכי .. או יותר נכון אני אוהב לעשות את זה בעצמי

אז רציתי המלצה ל שואב אבק טוב וחזק שאוכל לחבר לרכב יש המלצות ?

תודה לכל מי שעונה

פורסם

מניסיוני שואב האבק הכי טוב והכי חזק שאתה יכול לקנות הוא כבל מעריך 10 מטר.

אותו תשרשר מהחלון ותחבר אליו את שואב האבק הבייתי.

לצערי הרב שואבי האבק 12V המתחברים למצת הרכב פשוט לא עושים את העבודה, בגלל שהמנוע החלש לא שואב כלום חוץ מהכסף מהארנק.

זמין 8)

פורסם

הדייסון לבית מעולה.

הדייסון לרכב סתם צעצוע...

הוא אכן אוסף את הלכלוך הבולט, אבל הרי שרצוננו הוא לשאוב את הריפודים כמה שיותר לעומק.

זה חוק ברזל בשואבי אבק: יותר כוח=יותר איכות שאיבה!

לצערי כל שואבי אבק הצעצוע פשוט לא עושים את העבודה, מקסימום עוזרים בלשאוב את פרורי הבמבה שהילדים השאירו על הריפודים, יותר מזה אל תצפה מהם.

השואב מסוג דייסון DC31 מאוד יקר 1,250 ש"ח ובעל סוללה הטובה ל10 דקות בלבד, במחיר שלו אתה יכול להזמין שירותי נקיון ופוליש הבייתה

זמין 8)

פורסם

לי יש שואב אבק לרכב של אמריקן איגל,אם הרכב נקי וזה רק לאבק או גרגרים קטנים הוא בסדר גמור,אבל אם זה לנקיון רציני כן קשה לא לשאוב,לכן או שאתה עושה פעם אחת שאיבה טובה עם שואב ביתי ואחרי זה רק שומר על זה עם שואב לרכב,או שפשוט כמו שאמרו רק עם שואב אבק ביתי,השואב עלה כ 70 שקל.

חיסרו נוסף הוא שהרכב צריך להיות מנוע,כי זה צורך מהמצבר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...