Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתקתי את המצבר מה - ל 30שניות כדי לאפס את הארור כי החלפתי פילטר והחיישן MAP שהוא מנותק זה מראה ERROR.

עכשיו כאשר סוגרים את הרכב החלונות לא עולים למעלה.

אני לא זוכר איך לכייל אותם מחדש אם מישהו יודע איך זה יעזור לי מאוד.

HONDA CIVIC 2007 SEDAN

Honda Civic Mugen RR

פורסם

נסה לבצע את הפעולה הזו בכל החלונות:

לחץ להוריד את החלון ולאחר שהוא ירד עד הסוף תמשיך להחזיק בכפתור כ10שניות ולאחר מכן תעלה את החלון ותמשיך להחזיק בכפתור כ10שניות, בצע פעולה זו בכל החלונות וחזור לעדכן.

פורסם

פתח את הרכב, כנס לתוכו, שב תרגיש בנוח, ופתח סוויץ לא חייב שיהיה מונע, עם הלחצנים בדלתות בצע את הפעולות שרשמתי לך, מרק הסביר לך כמו שהסברתי קודם רק קיצץ בזמן המתנה, אני מציע שהלימוד יצליח בטוח תחזיק כ 10 שניות.

פשוט לחץ על הכפתור לפתוח את החלון, כאשר החלון מסיים לרדת אל תרפה מהכפתור אלא תמשיך להחזיק אותו כלפי הפתיחה למשך כ 10 שניות (לרוב אחרי 5 שניות זה מספיק עד שנשמע רעש "קליק" מתוך הדלת)

בצע את אותה הפעולה גם לכיוון הסגירה של החלון, את הפעלות האלו בצע בכל הדלתות.

פורסם

לא עבד לי משום מה ולא היה רעש של קליק ,אני אנסה שוב מחר.

מקסימום אני יקפוץ למוסך..

תודה על העזרה :)

Honda Civic Mugen RR

• תוכן חדש...