Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תודה רבה רבה,וכן הצמיגים חדשים והם די טובים והכל כמובן במידה..

אני יודע שהאוטו שלי לא STI וכולי,אבל בשבילי,האוטו מרגיש טוב יותר אני אישית מרגיש יותר בטוח על הכביש כרגע,האוטו חזק מספק בשבילי,יפה,אני מודע מה האוטו שלי ואני מרוצה ממנו וזה האוטו ה שני שלי האוטו הראשון היה אונו 1400 וזה שינוי לטובה.

אגב בקשר לאיכות הצמיגים,תגידו לי אתם,לבחור שממלצר ומרוויח בקושי 1500 לחודש,מה אני כבר יכול להביא ? :wink: זה מספיק בשבילי ואני מרוצה מאוד !

תודה למפרגנים ואלו שמבינים אותי תודה לכם שבת שלום.

ג'ינו.

הי

צמיג של אליאנס במידה הזאת באמת היה צמיג לא רע ביחס למחיר שלו

ובהחלט שדרוג מורגש מצמיג 175/70/13 .

אבל...

לפי מיטב זכרוני אליאנס הפסיקו ליצר צמיגים לרכבים פרטיים לפני למעלה משנתיים :roll:

ככה שהייתי ממליץ לך לבדוק את תאריך היצור של הצמיגים (זה מוטבע עליהם)

פורסם
היי,האוטו מגיב יותר טוב להיגוי וזה בחתימה אני אומר לך. בסדר צודק צמיגים ממוצעים אבל תסכים איתי שלשים סט ב5 אלף על אוטו שקניתי ב1500 לא כלכך כלכלי.

לא צמיגים ממוצעים, צמיגים בינוניים מינוס. כמו שאמרתי, זה באמת לא נורא בדיעבד, אבל כל עוד אפשר להשיג צמיג טוב יותר, אפילו במחיר פחות אטרקטיבי - שווה. בהחלט ייתכן שתחוש הבדל בהיגוי (בהנחה שיש ביסוס לתחושותיך) כיוון שצמיגים שהתיישנו על הרכב או נשחקו יאחזו אפילו פחות. אני חוזר ואומר שזה לא נורא, אבל בכל זאת תבדוק את תאריך הייצור של הצמיגים ותהיה "עם היד על הדופק" ברגע שהצמיגים מתחילים להתיישן קצת - וזה יכול להיות גם עניין של שנתיים וקצת או 50 אלף קילומטר - להחליף שוב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

פותח השרשור, מזל"ט על הקניה, הג'אנט נראה פצצה ומשתלב מצוין עם הצבע של האוטו.

אתה מבין שבצמיגים כנראה עשית טעות, נסה לבדוק אולי אפשר להחליף על משהו אחר. במידה שלך יש לך יוקוהאמה C DRIVE. כן, היה יוצא יותר יקר אבל שווה את זה.

ד"א, בהזדמנות אל תשכח לבדוק מה קורה ב120 קמ"ש, מנסיון, המון פעמים אחרי החלפת צמיגים וג'אנטים יש רעידות בהגה, ויש צורך לחזור לאיזון. אל תשכח כל עוד זה בחינם.

בקשר לשינוי באחיזה אני יודע למה אתה מתכוון, עליתי בדיוק כמוך במידות ברכב שלי, וההבדל מורגש לטובה. יש הרבה יותר פידבק מההגה, והרכב באמת יושב טוב יותר על הכביש.

אחי אתה לא חייב הסברים לאף אחד, וedan82 צודק.

בכלל, קח הכל בפרופורציה ותבין שבפורום תמיד יהיו כאלה שיקטלו ויחפשו איך להראות שהם חכמים יותר מכולם וממך... אתה לא יכול לרצות את כולם, אז תלמד לסנן.

Honda civic EJ6

פורסם

תודה רבה צודק,עכשיו משהו אחד שהרגשתי היום בכביש מהיר בערך ב130 ככה,אני מחזיק את ההגה ישר חזק במיוחד לראות שהאוטו נוסע ישר,מה שאני חש זה שאני מחזקיק את ההגה אבל האוטו טיפלה משייט לצדדים לפעמים ימינה ושמאלה בצורה עדינה ונישלטת אבל בקטנה ממש,אני מחזיק את ההגה ישר,אבל האוטו מרגיש לי כאילו הוא טיפה נוסע ימינה ואז טיפה שמאלה (הכל כמובן בצורה ממש עדינה פשוט אני ממחיש.)

מה זה יכול להיות? איזון גלגלים שאמרת? כמה אמור לעלות?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

זה יכול להיות איזון, שעלותו כ-20 ש"ח לצמיג (וקצת יותר לאיזון דינמי, אם נדרש ואם אפשרי). אבל איזון כזה אמור להתבצע כאשר הצמיגים מורכבים, וגם במקרה שבו הוא לא נעשה, התוצאה מורגשת יותר כרעידות וזיגזוג קל של הרכב במהירויות בינוניות ומעלה, ולכן גם ייתכן שיש כאן עניין של כיוון הגלגלים ("פרונט") או אפילו בעיית מתלים. על כל פנים, תתחיל באיזון.

פורסם
תודה רבה צודק,עכשיו משהו אחד שהרגשתי היום בכביש מהיר בערך ב130 ככה,אני מחזיק את ההגה ישר חזק במיוחד לראות שהאוטו נוסע ישר,מה שאני חש זה שאני מחזקיק את ההגה אבל האוטו טיפלה משייט לצדדים לפעמים ימינה ושמאלה בצורה עדינה ונישלטת אבל בקטנה ממש,אני מחזיק את ההגה ישר,אבל האוטו מרגיש לי כאילו הוא טיפה נוסע ימינה ואז טיפה שמאלה (הכל כמובן בצורה ממש עדינה פשוט אני ממחיש.)

מה זה יכול להיות? איזון גלגלים שאמרת? כמה אמור לעלות?

מתאור הבעיה שלך

התופעה שאתה מתאר אינה קשורה לאיזון גלגלים.

הייתי בודק חופשים במערכת ההיגוי.

כאשר ישנו צורך באיזון גלגלים התופעה מתחילה ב- 80-100 קמ"ש ומתבטאת ברעידות קלות וקצובות בהגה.

או אפילו בכלל האוטו במקרה קיצוני של ג'נט עקום או צמיג פסול. בשום מקרה של איזון לקוי אין שיוט לצדדים.

בכלל אני מאמין שמכיוון שרכשת את הצמיגים לא מזמן, אני רוצה להאמין (למרות שהיו מקרים) שמי שהתקין אותם עשה להם איזון.

בכל מקרה התקן מחייב אותו.

פורסם

דרך אגב, צמיגים סבירים למידה הזו סובבים סביב 300 ש"ח ליחידה.

ערכתי בירור עבור חבר מהעבודה. מחיר לצמיגים במידה הזו סובבים את ה300 ליחידה.

לדוגמא : קונטיננטל ECO CONTACT3 ב300 ליחידה (תוצרת פולין)

קלבר (לא זוכר דגם ) - 320 ודאנלופ אינדונזים ב280.

אמרתי לו שיילך על הקונטי. זה דגם סביר שבא כסטנדרט על גולף 1.6.

לפי המספרים האלה, עושה רושם שהג'נט שלך עלה יותר זול מהצמיג שמולבש עליו.

אגב, אליאנס לפרטיות מיוצר איפשהו במזרח . יש מצב שזה ליין של אחד הסינים שמוטבע עליו אליאנס ויש מצב שזה באמת אליאנס. לדעתי מבחינת הימור זה הימור עדיף על פני לינג לונג למיניהם אם כי שתי הבחירות לא משהו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא מבין מה אתם רוצים מהבן אדם. בא לחלוק איתכם את מה שהוא מרגיש לגבי השדרוג שלו, וכן זה גם סוג של שדרוג

גם אני זוכר את עצמי בן 18 שבדיוק החלפתי לגנטים עם צמיגים חדשים אני זוכר איך התלהבתי מזה, ובטח ובטח שהיה שיפור קל בנסיעה.

תנו קצת כבוד לבן אדם, לא כל אחד יכול להרשות לעצמו רכב יוקרה או שיפור כלשהו, אז הוא לא שם GIAC לגולף שלו אז מה קרה?

אליאנס בהחלט צמיגים טובים כל עוד הם חדשים לרכב שהוא לא ספורטיבי ובדיוק בחורף החליף צמיגים אז כל הכבוד.

אני אומר תתחדש ותהנה מהשידרוג!

פורסם
אליאנס בהחלט צמיגים טובים כל עוד הם חדשים לרכב שהוא לא ספורטיבי ובדיוק בחורף החליף צמיגים אז כל הכבוד. אני אומר תתחדש ותהנה מהשידרוג!

לא, הם לא. אמרתי כבר שזה לא אסון (בדיעבד), אבל מלכתחילה עדיף היה לרכוש צמיגים טובים יותר.

פורסם
לא מבין מה אתם רוצים מהבן אדם. בא לחלוק איתכם את מה שהוא מרגיש לגבי השדרוג שלו, וכן זה גם סוג של שדרוג

גם אני זוכר את עצמי בן 18 שבדיוק החלפתי לגנטים עם צמיגים חדשים אני זוכר איך התלהבתי מזה, ובטח ובטח שהיה שיפור קל בנסיעה.

תנו קצת כבוד לבן אדם, לא כל אחד יכול להרשות לעצמו רכב יוקרה או שיפור כלשהו, אז הוא לא שם GIAC לגולף שלו אז מה קרה?

אליאנס בהחלט צמיגים טובים כל עוד הם חדשים לרכב שהוא לא ספורטיבי ובדיוק בחורף החליף צמיגים אז כל הכבוד.

אני אומר תתחדש ותהנה מהשידרוג!

תודה רבה לך גבר,מעריך את ההבנה שלך ושגם אתה היית בן 18,ולא כמו כמה חבר שנוח להם להישאר בבועה של הרכב המשופר שלהם.

לבריאות לכולם:lol:

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אתה יודע בשביל האענדיקאציה היום אני נוסע על פגיו gr 5. דלתות שנת 94, בגיל 18 הייתי עם פאסאט 95 עברו מאז 10 שנים. אבל יש הרבה שהיו מתים על ה205 שלי כי יש בה דברים מעניינים, אז אי אפשר להגיד שאני בבועה, בכל זאת אצלי ההגוי והבלמים והברקסים והצמיגים במקום הראשון, ולא הגלל שאין לי טורבו, ותוכנה למחשב לא מתאימה, תוציאו את הראש מה... כמו שמפרגנים פה גם נותנים ביקורת ( לצערי צינית לרוב) , אבל בשביל לשים giac בעוד כמה שנים הוא צריך היום ללמוד מאחרים, אני מקווה אנשים מבינים.

מכבד את גינוו מאד, לא מכיר את גינו בכלל, מאחל לגינו הצלחה בכל מה שיבחר. אבל בכל מקרה אני בצד של שינוים ושיפורים נכונים ויעילים גם עם לא תמיד חוקיים, כי קומבינות ועבודות שכונה זו סכנה לכולם ואני נגד זה, ונגד קונים מה שיש כי לא מדובר באגזוז או תוכנת ניהול, אלה רכיביםם שמשפיעים ישירות על בטיחות של כולנו בכביש. בגיל 20 הורדתי עמוד של תמרור על צמיגים טריים של פלקן 912 במידה 165.70.13 על סקודה פליסיה גם כחייל למחורת שמתי 185.60.14 של ברום עם חתח כיוון נסיעה , כך שאני יודע מזה.

פורסם

ואם היית מוריד תמרור עם צמיג 245/40/18, היית עולה לג׳אנט 19 וצמיג במידת צמיג אחורי של פרארי 458?

לפעמים עדיף לעצור ולא להמשיך לדבר שטויות.

אליאנס זה אמנם לא צמיג שאפשר להגדיר כטוב אבל אם הצמיג טרי אז הוא כנראה יהיה פחות מסוכן מהצמיגים הסיניים בכל רכבי הליסינג.

תחשוש מרכבי הליסינג שם מדיניות הטיפול ברכבים היא ״מינימום טיפול במינימום עלות״.

יכול להיות שסגנון הנהיגה שלך מביא את הרכב מהר יותר אל מגבלות האחיזה ולכן אתה צריך צמיג איכותי יותר ומנגד פותח השרשור נוהג ברכב בצורה רגועה ולכן הצמיג שיש לו מספק.

אין גבול לכמות השקעה, תקנה את ההכי טוב שאתה יכול ואני אמצא לך עוד 5 אופציות עוד יותר טובות.

ושוב, יש בארץ עשרות אלפי רכבים שנועלים צמיגים עוד פחות טובים מאליאנס.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ואם היית מוריד תמרור עם צמיג 245/40/18, היית עולה לג׳אנט 19 וצמיג במידת צמיג אחורי של פרארי 458?

לפעמים עדיף לעצור ולא להמשיך לדבר שטויות.

אליאנס זה אמנם לא צמיג שאפשר להגדיר כטוב אבל אם הצמיג טרי אז הוא כנראה יהיה פחות מסוכן מהצמיגים הסיניים בכל רכבי הליסינג.

תחשוש מרכבי הליסינג שם מדיניות הטיפול ברכבים היא ״מינימום טיפול במינימום עלות״.

יכול להיות שסגנון הנהיגה שלך מביא את הרכב מהר יותר אל מגבלות האחיזה ולכן אתה צריך צמיג איכותי יותר ומנגד פותח השרשור נוהג ברכב בצורה רגועה ולכן הצמיג שיש לו מספק.

אין גבול לכמות השקעה, תקנה את ההכי טוב שאתה יכול ואני אמצא לך עוד 5 אופציות עוד יותר טובות.

ושוב, יש בארץ עשרות אלפי רכבים שנועלים צמיגים עוד פחות טובים מאליאנס.

תשמע נהגתי אז הרבה פחות טוב מהיום זה אין ספק אבל מה שטויות בזה שצמיג שלא אוחז כמו שצריך מוחלף? חוץ מזה לפנות במהירות 45 בהילוך 3 על 2500 טור זה נשמע לך אגרסיבי? כן נכון לא תפסתי את ההגה בזמן אבל אז ישב ברכב הזה מפקד שלי, שלימים גם היה מורה שלי לנהיגה מבצעית, ונהיגה מתקדמת שעברתי במסגרת שיפור יכולות נהיגה וגם הוא אמר לי אז שנכון שהתגובה שלי הייתה על הפנים, אבל כדי לי להחליף צמיגים גם שמצבם טוב. והוא לא רק עם ידע וסטאג בנהיגה אלה גם מכונאי מהולל שגם משפר מכוניות לחברים.

אומנם אנחנו לא מקירים ותגובתך לגיתימית לגמרע, אך בכל זאת הדברים שרשמתי הם לטובתו בלבד, אני סטודנת שגר לבד כי אין לי הורים כבר הרבה זמן מחזיק דירה ולומד כ90 קלומטר מהמגורים, מרויח כ3000 ש"ח בחודש והורדתי מגנזיום לטובת גאנטים של סיטרואן סי 5 אלומיניום קלים הצמיגים שלי במידה 195.50.15 על פגיו 205 והצמיגים שלי הם מישלן פילוט אקקסלטו שאתה יכול לבדוק את המחיר שלהם, לא ראיתה הודע שלי " התחדשתי בגאנטים 15 עם צמיגי מישלן" מישלן בין היקרים בשוק ועדין אני לא אומר שאני מרווח 3000 ש" ח בחודש ומשלם לימודים דלק דירה, שזה יוצאה שהוא עוד במצב עוד יותר טוב משלי ועדיין קנה את מה שקנה, ולכן אין שום פגם במה שרשמתי, כן ואני בודק תגובות על מוצרים כאלה ואחרים לא רק בפורומים אלה מעוד בעלי מקצוע, נהגים, חברים ואנשים שהתנסו, ולכן קניתי את מה שקניתי עם כל רכב שאני קונה אני יודע למה בדיוק ולא אכפת לי מה יגידו, כי מי שלא מבין לא יעזור לו, כי כבר הרבה אמרו לי שאני נוסע על קאקאמיקה, אבל אלה שאמרו נוסעים או על בלנו או על ליאנה או על לנטיס כך שתבין לבד לתגובות ודעות של מי אני מתיחס ברצינות ולמי לא. את התמורה הפגיו שלי לא שוכחת להחזיר לי תהיה בטוח

בכבוד אליק

פורסם

ידידי,

צמיגים ברוחב 195 על פז'ו 205 זה אובר קיל עצבני, אלא אם זה רכב שנועד להתגרזנויות, אבל מאחר ואתה נוסע על 205 GR אני מניח שזה לא רכב להתגרזנויות.

שוב אני אכתוב, אין סוף לשיפורים ואם כבר קנית צמיגים ברוחב 195, למה לא קנית צמיגים ברוחב 205?

היית מקבל אחיזה עוד יותר גבוהה.

זה בזבוז כסף על רכב שנוסע מנהלתית.

הבחור התחדש בצמיגים שאומנם אינם הכי טובים בשוק, אבל הוא עלה למידה גדולה יותר, השילוב הזה נותן לו אחיזה שהיא עדיין יותר טובה ממה שהיה לרכב במקור (אני אזכיר לך שמדובר ברכב מיושן).

אגב,

לא יודע לאיזו פנייה נכנסת על 45 קמ"ש אבל כנראה שהמהירות היתה גבוה מדי (עובדה שאיבדת אחיזה), מעבר לזה, להכנס לפנייה על 45 קמ"ש בהילוך שלישי ?....

גם אם היית רוצה לתקן את ההחלקה לא יכולת כי אין למנוע כוח להאיץ.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...