Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם תתפלאו אבל שינוי חישוק לסגסוגת גם ברכב שכזה עושה שיפור מורגש בסחיבת הרכב ובהאצה שלו וגם בקלות ההיגוי.

לפני שמכרתי את הקורולה החלפתי לה את החישוקים לחישוקי סגסוגת - לא מתוצרת מוכרת אבל ההבדל במשקל בין חישוק הסגסוגת לחישוק הברזל היה מאוד גדול.

ההתנהגות של הרכב השתפרה מאוד.

הבעיה האמיתית היתה שהגא'נטים האלה גם הוסיפו כמות נכבדת מאוד של רעש לרכב ברגע שהתחלתי לעבור 80 קמ"ש - בלי להפעיל מערכת זה היה ממש עינוי כבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ידידי,

צמיגים ברוחב 195 על פז'ו 205 זה אובר קיל עצבני, אלא אם זה רכב שנועד להתגרזנויות, אבל מאחר ואתה נוסע על 205 GR אני מניח שזה לא רכב להתגרזנויות.

שוב אני אכתוב, אין סוף לשיפורים ואם כבר קנית צמיגים ברוחב 195, למה לא קנית צמיגים ברוחב 205?

היית מקבל אחיזה עוד יותר גבוהה.

זה בזבוז כסף על רכב שנוסע מנהלתית.

הבחור התחדש בצמיגים שאומנם אינם הכי טובים בשוק, אבל הוא עלה למידה גדולה יותר, השילוב הזה נותן לו אחיזה שהיא עדיין יותר טובה ממה שהיה לרכב במקור (אני אזכיר לך שמדובר ברכב מיושן).

אגב,

לא יודע לאיזו פנייה נכנסת על 45 קמ"ש אבל כנראה שהמהירות היתה גבוה מדי (עובדה שאיבדת אחיזה), מעבר לזה, להכנס לפנייה על 45 קמ"ש בהילוך שלישי ?....

גם אם היית רוצה לתקן את ההחלקה לא יכולת כי אין למנוע כוח להאיץ.

תאמין לי שניסיתי רק להראות שהנסיעה הייתה באמת מנהלתית.

שמע בכוונה רשמתי את סוג ודגם הרכב ולא את המנוע והגיר שיש לו, גם לא את הבילשטיין b8 שיש לו ולא את הברקסים של 307 xsi וצינורות בלימה שזורים, כך שאני מניח שרק בגלל שאתה לא יודע את כל זה אתה טועה ובגדול, אם הייתה יודע את זה ובכלל שם לב למה שאני רושם לא הייתה רושם את כל השטויות שרשמתה לי, אני בדיוק ולא נוסע נסיעה מנהלתית 40% מהזמן ובשביל לנסוע ב205 ברכב הזה זה לא רק אובר קייל אלה טימטום, אני יודע בדיוק מה אני רוצה להרכיב ברכב ומה אני ראוה כתוצאה הסופית. כך שהמסכנות שלך לגבי לא נכונות

פורסם

מה שיניתם נושא על המכוניו תשלכם,תדברו בה"פ או שתפתחו תרד,למה בתרד שלי להתווכח.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם
מה שיניתם נושא על המכוניו תשלכם,תדברו בה"פ או שתפתחו תרד,למה בתרד שלי להתווכח.

ידידי כמה שאני מבין אותך מצטער שזה קורה, אני באמת מברך אותך על ההתחדשות, אבל לדעתי אתה צריך לשנות גישה לא קונים דברים הקשורים לבטיחות בחצי האיכות פשוט כי אין כסף, אם כבר משדרגים כדי לנסות להיות כמה שיותר בטיחותים ולא רק יופי, זו בעצם רק העמדה שלי, שוב אני פשוט לא מצליח להבין את עידן82.

פורסם

אוקיי אני מבין אותך,אני גם לא אשקר ואגיד שלפעמים שאני נכנס לכיכר טיפה מהר אני מרגיש מיד בתת היגוי,כי זה קורה פשוט וזה עובדה.

פשוט כשאתה צעיר אתה חושב פחות על האיכות אלה יותר על החיצוניות ואני מבין את הטעות שלי,ואמרתי לעצמי שברכב הבא שלי לפני שהתגייס (הונדה סיויק :p ) אני יקנה דברים איכותיים יותר וגם התחלתי לעבודה במנטה חנות הדלק והמשכורת שלי הרבה יותר טובה מגיע ל3500 בחודש,אז ככה שאני יוכל להרשות לעצמי יותר.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...