Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מר מיכאלוב היקר והאלמוני

היות ואתה לא חבר מועדוןו והחלטת להשמיץ

אז אולי תזדהה רק לידע אותך אנחנו נחום וחבורתו

המלצנו ותמכנו בהקמת מפגש בכרמיאל אבל יש אי

אלו אנשים שמשום מה שוכחים זאת ומנסים לקחת את

היוזמה לכוון אחר חבל שכך המפגש הוא מפגש בהקמה

והלואי שיצליח ואולי הוא יביא עוד קולות בבחירות

התינוק הוא של כולנו

בברכה מתניה

מהיכן נחום וחבורתו כדבריך שאבו את הנתונים והמידע "יש אי אלו אנשים שמשום מה שוכחים זאת ומנסים לקחת את היוזמה לכוון אחר".

אם אכן "התינוק הוא של כולנו" כדבריך, מדוע נחום וחבורתו או כדברי אנריקה "נחום אנד קומפני" הפיצו חיצי ביקורת לפגוע בנותני החסות ובעוסקים במלאכה, זכותנו לקבל הסבר אינטלגנטי, מלומד ומנומק. הבחירות להנהלת המועדון בפתח והפוליטיקה הפנימית "המטרה מקדשת את האמצעים".

הדוגמאות לפניך:-

יפה מאוד.רק לא הבנתי סניף של מי?של עריית כרמיאל?של אספנים אלמוניים?

אני מסוקרן!

אני מניח שמועדון החמש מהווה קרש קפיצה לא רע' date=' קח את המוניטין, הלוגו והחברים - השתמש, תמנף ואחר כך הפוך[b'] למיזם פרטי[/b].

כרכזים התבקשנו ע"י המועדון לעודד ולקדם את הסניף החדש.

יפה קובי

כנראה שהבנת את העינין

אכן כן המפגש הוא סניף

של מועדון החמש כנראה

שהם שכחו לציין את זה

תיקון יבוא במהרה כולל

הסמל והלוגו

של המועדון

בכל אופן כך הובטח

חבל שלא לוקחים דוגמא מסניף השפלה

כתוב בפירוש זה מפגש רק לאנשי כרמיאל והגליל וכנראה לא למי שגר דרומית לכרמיאל :evil: או חס וחלילה שייך לאיזה מועדון 5 :wink:

המפגש בוודאות לא לחברי מועדון החמש שלא תרמו דבר למפגש, :wink: כלומר אז אולי כמה מהם טרחו ובאו מאשקלון, רחובות, תל-אביב, השפלה געש או חיפה והקריות, אבל זה ממש לא נחשב כתורם משהו לרעיון הנאור :idea: של המארגנים:-(

איזה מזל שיש למועדון החמש מפגשים בנשר, בגעש, בשפלה, בירושלים והעיקר בנוקיה :-D ביום שישי באותה הזמן של מפגש כרמיאל ! ועוד מפגשים מפגרים כאלה שמזמינים את כל תושבי המדינה להשתתף בהם!:?

היה להם רעיון לעשות מפגש מקלקל למפגשי המועדון ביום שישי.:evil:

איזה זה באסה :oops: היתה, אם נאמר היו קובעים מפגש בשבת של אמצע החודש או ביום שלישי בערב, ואז אין אף אירוע של מועדון חמש, ואנחנו הינו נשארים עם חצי תאוותנו בידנו:lol:

בקיצור שים פס :digging:

עברנו את פרעה נעבור גם את זה!

שלמה

זאת בהחלט דרך לפתוח בעוד סכסוך מיותר

גם אני יודע לקרוא והמילה "רק" היא תוספת שלך (תוספת מיותרת בעיניי).

אני ממליץ לכל המשרשרים להניח מדי פעם את הכבוד והאגו בצד גם אם לא אוזכר מועדון ה 5 במודעה

ולזכור שהתכלית היא התחביב המשותף של רכבי אספנות ושימור המורשת המוטורית בישראל .

לא חסרות סיבות ומסיבות למריבות גם במועדון וגם מחוצה לו ,המלצתי נשמו עמוק , שתו מים תפסיקו לעסוק

בטפל .

מי שרוצה שיסע מי שלא רוצה שלא יסע .

אני נוסע.

איתמר

איתמר - יצאת צדיק !!

שלמה טוב שהסבת את תשומת ליבי

לא שמתי לב שהמפגש הוא רק לתושבי כרמיאל והצפון

מלאתי כבר את מיכל הדלק אז בכל אופן אולי נקפוץ

לבקור פתע בנשר זו הזדמנות לפגוש רק את האנשים הנחמדים

מתניה הסורר מפתח תקוה

אנריקה שלום.

קיבלתם חיבוק חם מהמועדון ברעיון להקים את הסניף, עשיתם רבות לבדכם כדי לקדם אבל אל תשכח שבכל מקום שהגעתם אליו ניפנפתם בדגל המועדון בלוגו ובשם כדי לפתוח לכם דלתות ולקרב אנשים ולקבל אישורים.

אז היה לכם טוב לעשות בנו שימוש, אבל אז מהמפגש השני נעלם כל זכר או איזכור למועדון החמש, נאדה, התנדף... זה הפך למפעל פרטי של קומץ המקימים וזהו.

לא כולם בקיאים בכלל ההתרחשויות אבל על פניו הצלחתם לייצר הרבה אנטגוניזם ממי שתמך בעשייה וחבל שכך.

קובי

מהיכן שאבת את המידע והנתונים "למפעל פרטי" ?

מהיכן המידע שבמפגש השני (אוגוסט) נעלם המועדון ? מצרף לידיעתך תמונה של הצלם אלכס הובר מכרמיאל בתוספת חץ אדום על השלט שהוצב במפגש השני.

לא בקיא בנתונים ובהתרחשויות, תבדוק, תברר, אל תזרוק האשמות שווא על חברים והעוסקים במלאכה !!

קשה לי להאמין אנריקה שאתה כותב את הדברים ויש לך את אותה שגיעת כתיב, בשם שלי, שאם לא שמעת אותו עד כה, אז קראת אותו בחתימה שלי, ובכל זאת כתבת אותו כמו שמישהו אחר כותב אותו.

עושה רושם של מפגש יפה

חבל שנופל על הזמן של מפגש נשר.

אולי תשקלו לעשות ביום שבת או בקיץ ביום שלישי או חמישי בערבב 18.00

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לך אלי מיכאלוב.

האמת היא שמאוד מסקרן אותי מי אתה ?!

שאלתי חברי מועדון כולל חברים מכרמיאל אודותיך , ונאדה , איש לא מכיר!

האם אתה חבר מועדון ה-5 ? כי מבדיקה שלי , אינך מופיע ברשומות(לפחות לא בשם זה).

ואם אינך חבר מועדון ?!מה כל כך נעמדת על הרגלים האחוריות?

אני מושיט לך את הכפפה, הטלפון שלי הוא 050-2592839 צור איתי קשר בכל שעה שתרצה , כולל שבת, ובוא נלבן את הענינים בצורה מכובדת , ומבלי להתלהם מעל גבי הפורום.

אז ,,,, אם באמת אכפת לך,אני מחכה לצלצול , ואם לא?! חבל.

צביקה מרגלית

צביקה מרגלית

פורסם

שלום לכולם

אני גם מושיט יד לחברינו אלי מיכאלוב וגם למיקו אלי,הטל שלי

0528513111 אבל יש לי הרגשה שיש לו אותו בזיכרון של הסלולר שלו.

שבת שלום

שלום לך אלי מיכאלוב

אני מושיט לך את הכפפה, הטלפון שלי הוא 050-2592839 צור איתי קשר בכל שעה שתרצה , כולל שבת, ובוא נלבן את הענינים בצורה מכובדת , ומבלי להתלהם מעל גבי הפורום.

צביקה מרגלית

BMW 1502 :beerchug::**,FIAT 128- '79 **RAMBLER AMERICAN 1964:sissies:** ENRIQUE ZAYFERT ** KARMIEL **

פורסם

או קיי חברים

בואו נפסיק עם התגובות

האסימון ירד מזמן אבל כרגע

אני כבר משוכנע מי זה האדון המסכן

שמתחבא אחרי השם מיכאלוב

אלי על תתקשר כי אני לא אדבר איתך

פורסם
שלום לך אלי מיכאלוב.

צביקה מרגלית

בפורום מוזמן לכתוב כל מי שנושא האספנות ותרבות שימור הרכבים קרוב לליבו, ללא כל קשר לסוג המכונית שברשותו או למועדון אליו הוא משתייך. אין לאיש מונופול עלהתרבות הזו.

ההתלהמות מעל גבי הפורום, בעניין סניף כרמיאל והגליל, החלה ביוזמה והובלת נבחרים ובעלי תפקידים במועדון החמש. דוגמאות הוצגו בפניך. זכותנו (חובבי שימור הרכבים) לקבל הסבר אינטליגנטי, מלומד ומנומק למניעי בעלי התפקידים במועדון החמש בהסתה ואלימות מילולית לכאורה בניצול מועדון החמש ו/או החסות "למיזם פרטי" (כפי שכתב קובי בן-ניסן) או ניסיון "לקחת את היוזמה לכוון אחר" (כפי שכתב מתניה הלוי). הסברים מטעם המועדון בסוגיות במחלוקת בפורום זכו בעבר להתייחסות דובר המועדון.

זכותך (יתכן וגם חובתך) כחבר וועדת ביקורת במועדון החמש בקדנציה זו, לבדוק ולתחקר את ההתרחשויות והתבטאויות בעלי תפקידים במועדון הקשורות בהקמת סניף כרמיאל והגליל להפקת לקחים.

תוכנית "עיר ללא אלימות" בכרמיאל שותפה במיזם להקמת סניף כרמיאל והגליל. מצורף ההודעה לעיתונות שהתפרסמה בפורום ביוני השנה. תוכנית "עיר ללא אלימות " היתה שותפה גם באירוע שבועות, וממשיכה להיות שותפה גם במפגש מספר 5 המתוכנן לראשית דצמבר. מצורף פרסום מועדון החמש הכולל את הלוגו "כרמיאל עיר ללא אלימות".

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3177101&postcount=2

השימוש בהסתה ואלימות מילולית לכאורה מצד בעלי תפקידים במועדון החמש פסולה מיסודה.

אנו לא דורשים התנצלויות, אנו לא מנהלים מו"מ, אנו מבקשים הסבר אינטליגנטי, מלומד ומנומק למניעי בעלי התפקידים במועדון לפרסומים בפורום שהחלו ביוזמת בעלי התפקידים במועדון החמש.

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבותה זו.

הודעה לעיתונות מטעם עריית כרמיאל.jpg

attachment.png

כרמיאל עיר ללא אלימות.jpg

פורסם

אני ממש מבולבל מהפורום הזה ,

מצד אחד מפגש נשר מחרים את מפגש כרמיאל , כי רואים בזאת פגיעה במפגש עצמו שמתקיים ביום שישי באותה שעה בנשר

(לובי של מספר מצומצם של חברים ותיקים במועדון המתנגד בתוקף ומחרים את מפגש כרמיאל),

מצד שני יש מפגש ב-2.12 ????

מבולבלים? גם אני ...

סמוך על הדודג' :-)

פורסם

מצד אחד מפגש נשר מחרים את מפגש כרמיאל , כי רואים בזאת פגיעה במפגש עצמו שמתקיים ביום שישי באותה שעה בנשר

(לובי של מספר מצומצם של חברים ותיקים במועדון המתנגד בתוקף ומחרים את מפגש כרמיאל),

מבולבלים? גם אני ...

אז אעשה לך סדר ב"בילבול":

בשעתו היה אחד שניסה לחסל את מפגש נשר ולשכנע חברים לעבור למפגש כרמיאל.

אני התנגדתי למהלך הזה ופעלתי נגדו. נשר זה מפגש הבית שלי ואני וחברי שם לא מוכנים שהמפגש יפגע.

אחרי שבוע שבועיים היה מפגש עם אנשי כרמיאל והבנו מהם שאין להם כל כוונה לשתף פעולה עם האדם ההוא וכל רצונם הוא להביא את בשורת רכב האספנות לכרמיאל ולצפון.

אני חושב שטיפוח נושא האספנות המוטורית בכל מקום בארץ הוא חשוב ומבורך.

הגענו, המועדון אנשי כרמיאל ואנשי נשר, להבנה שפעם בחודש ביום שישי, יהיה מפגש בכרמיאל.

אנשי כרמיאל הסבירו לנו כי העיריה היא ספונסרית של הענין ולכן המפגש אינו יכול להיות בשבת והוא יכול להיות ביום שישי.

מועדון החמש ואנשי מפגש נשר ובכלל זה ואני ביניהם, הסכמנו לוותר להם, אפילו שזה מכרסם במפגש שלנו בנשר וביתר המפגשים של המועדון ביום שישי.

בזה היה צריך הסיפור להסתיים; ואכן הוא הסתיים מבחינת אנשי המועדון בנשר ואנשי המועדון בכרמיאל שמבקרים אחד אצל השני.

רק שנשארה בעיה עם האחד היחיד והמיוחד ההוא שמחפש כל הזמן לשפוך שמן למדורה ולסכסך וחבל.

אז כן! אנחנו ואחרים מתכננים להגיע השבוע ביום שישי לכרמיאל ובטוחים שיהיה לכולנו שמח אפילו שיש אחד יחיד ומיוחד שכל הזמן מנסה לסכסך ולקלקל במקום לזרום ולהנות.

אגב אותו האחד יחיד ומיוחד היודע כמובן מי הוא, מוזמן להשאיר את הרוגז והכעסים שלו בדרך ולבוא למפגש כרמיאל בבחינת "שבת אחים גם יחד".

גם אתה מוזמן עם הרכב שלך או בטרמפ עם אחד החברים.

נ.ב.

בני, חלפה בראשי מחשבה שאולי כל מה שאמרתי כבר ידוע לך, אבל בכל זאת כתבתי, כדי שכל מי שלא הבין יבין.

שלמה דן גדרון

פורסם

שלום לכולם

מה ששלמה אומר כאן זה ההיסטוריה.אנחנו יחד מסתכלים קדימה ויחד נבלה ונמשיך

שאף אחד לא יחשוב אחרת

אז ככה, כולם מוזמנים למפגש של יום שישי 2.12 בכרמיאל עם נוכחות של היו"ר שלנו

כולם מוזמנים להגיע לכרמיאל החל משעה 14.30 (שעון חורף)

בברכה

אסתי-אנריקה-ברלה

אני התנגדתי למהלך הזה ופעלתי נגדו. נשר זה מפגש הבית שלי ואני וחברי שם לא מוכנים שהמפגש יפגע.

אחרי שבוע שבועיים היה מפגש עם אנשי כרמיאל והבנו מהם שאין להם כל כוונה לשתף פעולה עם האדם ההוא וכל רצונם הוא להביא את בשורת רכב האספנות לכרמיאל ולצפון.

אני חושב שטיפוח נושא האספנות המוטורית בכל מקום בארץ הוא חשוב ומבורך.

הגענו, המועדון אנשי כרמיאל ואנשי נשר, להבנה שפעם בחודש ביום שישי, יהיה מפגש בכרמיאל.

אנשי כרמיאל הסבירו לנו כי העיריה היא ספונסרית של הענין ולכן המפגש אינו יכול להיות בשבת והוא יכול להיות ביום שישי.

מועדון החמש ואנשי מפגש נשר ובכלל זה ואני ביניהם, והסכמנו לוותר להם, אפילו שזה מכרסם במפגש שלנו בנשר וביתר המפגשים של המועדון ביום שישי.

בזה היה צריך הסיפור להסתיים; ואכן הוא הסתיים מבחינת אנשי המועדון בנשר ואניש המועדון בכרמיאל שמבקרים אחד אצל השני.

רק שנשארה בעיה עם האחד היחיד והמיוחד ההוא שמחפש כל הזמן לשפוך שמן למדורה ולסכסך וחבל.

אז כן! אנחנו ואחרים מתכננים להגיע השבוע ביום שישי לכרמיאל ובטוחים שיהיה לכולנו שמח אפילו שיש אחד יחיד ומיוחד שכל הזמן מנסה לסכסך ולקלקל במקום לזרום ולהנות.

אגב אותו האחד יחיד ומיוחד היודע כמבון מי הוא מוזמן להשאיר את הרוגז והכעסים שלו בדרך ולבוא למפגש כרמיאל בבחינת "שבת אחים גם יחד".

גם אתה מוזמן עם הרכב שלך או בטרמפ עם אחד החברים.

נ.ב.

בני, חלפה בראשי מחשבה שאולי כל מה שאמרתי כבר ידוע לך, אבל בכל זאת כתבתי, כדי שכל מי שלא הבין יבין.

BMW 1502 :beerchug::**,FIAT 128- '79 **RAMBLER AMERICAN 1964:sissies:** ENRIQUE ZAYFERT ** KARMIEL **

פורסם

מבולבלים? גם אני ...

יצאת צדיק, מבולבל, גם אנו.

תודה לאמת, "ותיקים במועדון מתנגדים בתוקף ומחרימים את סניף כרמיאל והגליל" (קובי)

זאת בניגוד להודעות בעלי תפקידים "כרכזים התבקשנו ע"י המועדון לעודד ולקדם את הסניף החדש"

כתבו- כרמיאל "מיזם פרטי" (קובי),

נמתין להודעת דובר המועדון...............

נמתין להתיחסות וועדת ביקורת (צביקה)...............

עוד מבובלבל,

כעת אני מבולבל לחלוטין.

האם המפגש לא נוצר לפני כחודשיים באירוע גדול,

על ידי (ובשיתוף פעולה של) מועדון החמש ועירית כרמיאל?

שלמה, לא ברור לי אם אתה רציני, או ליצני :)

ערב מצויין

אבי נוף.

פורסם

נ.ב.

נעשה סדר ב"בילבול" במושג "בשעתו"

בעניין: טיול לזכרון יעקב שאורגן על ידי "תותח" במהירות פגז

אמוץ לא נח לרגע אירגן תוך שעה טיול "תותח" לקהילת בית אל- קהילה נוצרית אוהבת ישראל שגרה בתור קיבוץ באמצע זכרון יעקב.

אמוץ כל הכבוד!

קיבלה את פנינו מקהלה, והוגש כיבוד קל, קיבלנו הרצאה על ציונות מעשית של אותם אנשים שכל מטרתם היא לתת מכל הלב לעם בציון בקיצור האירוח היה מהלב!

וואו, סיפורו של OLDCAR בהודעה מס' 37 מרגש, הבחירות מתקרבות

בחירות - בסיפור מגן שולה נזכרתי.

שניאור הגיע בבוקר לגן שולה, ובירך את שולה והמסייעת בברכת בוקר טוב,

כשנכנס לחדר המשחקים פגש ילד חדש בגן, כרמיאלי שמו.

באותה העת, כרמיאלי שיחק עם התותח, ושניהם תכננו תוכניות לעתיד.

שניאור הגיב בחמת זעם וביקש את התותח לעצמו בטענה שזהו התותח שלו.

שניאור צעק, צרח, על כרמיאלי (הילד החדש) "זה התותח שלי", זרק עצמו על הרצפה ודרש את התותח לעצמו.

שולה גננת בכירה הסבירה לשניאור שעכשיו כרמיאלי משחק עם התותח. כל אחד בתורו.

"זה התותח שלי", לא נתתי רשות לכרמיאלי לשחק עם התותח שלי.

תשחקו יחד עם התותח ביקשה שולה הגננת.

"זה התותח שלי", "זה התותח שלי", צעק שניאור, אני רוצה את התותח בחזרה.

אני מביא את ההורים שלי מחר איים שניאור על שולה.

למחרת בבוקר הגיעה כל משפחתו של שניאור לגן שולה. משפחה עם יוחסין מוניטין ולוגו, ודרשו את התותח.

התותח שייך רק לבננו שניאור, אין לתת לילד החדש, כרמיאלי, לשחק עם התותח.

אחרי מו"מ מיגע של המשפחה עם יוחסין ומוניטין, הוסכם שהתותח יישאר על מדף גבוה רחוק מכל הילדים בגן.

והתותח מסתכל על שני הילדים ואומר, כשתהיו שניכם חברים טובים, ...........................

כל החברים והמשפחה של שניאור מוזמנים, את החגיגה של כרמיאלי לא מפסידים, ועוגה כולם מקבלים.

ומה הוסכם בגן שולה:

הערב התקיימה בחיפה פגישה שבה השתתפו יו"ר המועדון ואנוכי (כממונה על המפגשים) ביחד עם נציגי סניף חיפה ונציגי המפגש בכרמיאל ועירית כרמיאל.

המפגש סוכמו הדברים הבאים:

מפגש כרמיאל יתקיים פעם בחודש ביום ששי הראשון של כל חודש, החל משעה 15:00 במרכז המתחדש "העירה".

המפגש הבא יתקיים ביום ששי, 4 נובמבר.

ועד המועדון ייספק למפגש את הדגלים והשילוט המתאים והודעה תתפרסם בפורום לפני כל מועד המפגש.

אנו מודים לראש עירית כרמיאל, מר עדי אלדר ולצוותו על הסיוע והאירוח של המפגשים.

רכז המפגש, אנריקה זאיפרט, טל. 052-8513111

בני הספל

פורסם
שלום לכולם

מה ששלמה אומר כאן זה ההיסטוריה.אנחנו יחד מסתכלים קדימה ויחד נבלה ונמשיך

שאף אחד לא יחשוב אחרת

אז ככה, כולם מוזמנים למפגש של יום שישי 2.12 בכרמיאל עם נוכחות של היו"ר שלנו

כולם מוזמנים להגיע לכרמיאל החל משעה 14.30 (שעון חורף)

בברכה

אסתי-אנריקה-ברלה

אנריקה:- הסלוגן של עיר ללא אלימות

"כדי לעשות לזה סוף צריך לטפל בהתחלה"

לשלמה שלום

אני מבין שאתה אדם מאוד פעיל במועדון.האמת שלא מכיר אותך,או אולאי עם ראיתי אותך באיזה מפגש.יכול ליהיות.

בחול זות,אני מקווה שנכיר בזמן הקרוב מאוד.לידיעתך אני לא מחפש פלותקס (באידיש של סבתה שלי סיכסוכים)

אני מחפש פטרונות על אלה שקיימים.מה שאני רוצה ליחיות בארמוניה בתוך המועדון,מספיק אני מיתווקח כול היום בעבודה שלי,עם הבוס שלי,עם העבדים שלי,עם ביבי ,עם שטייניץ,עם דנקנר ביגלל כול הבלגן.גם איתך אני צריך???? זה כבר גדול עלי.

בוא נתחיל מי חדש הכול,נישב על כוס קפה ולסיים פרשות ישנות.(המבין יאבין). אנחנו כבר לא ילדים.אז עם אתה מסקים,נשיר הכול בצד ונחפש להמשיך לבנות את המועדון הכי טוב,המועדון ה5 THE FIVE CLUB

המשך שבוע מצויין

קשה לי להאמין אנריקה שאתה כותב את הדברים ויש לך את אותה שגיעת כתיב, בשם שלי, שאם לא שמעת אותו עד כה, אז קראת אותו בחתימה שלי, ובכל זאת כתבת אותו כמו שמישהו אחר כותב אותו.

logo.jpg

כרמיאל עיר ללא אלימות.jpg

פורסם

אולי פשוט תלכו מכות מחוץ לאיזה בר ותגמרו כבר את השטות הזו , משהו באמצע הדרך בין כרמיאל וחיפה בוא נאמר -נהריה.

פורסם

איזה כיףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה על כול האנשים שבאו למפגש הזה.היה ממש מוצלח,ממש כיף

תודה לאנשים מפגש נשר,תודה לאנשים שהיגיעו מתל אביב,תודה לכול החברים שמגעים קבוע כול חודש,תודה ליו'ר שלנו מר נחום כדמיאל על נוכחותו

ועל מילים שלו.תודה למועדון אם שלנו על תרומתו של דגל והמעמד ,שכול כך חשוב לנו.

תודה מיוחדת לכבוד ראש העיר מר עדי אלדר, בלי עזרתו לא היה אפשרי לקיים

את המיפגשים שלנו.ותודה לכול מי ששייך למיפעל הזה.

תמונות בהמשך יש המון.

ותודה מיוחדת לתיזמורת שניגנה במהלך כול האירוע החברה מהקוזרבטוריום,היתם ענקיםםםםםםםםםםם

אסתי-נרלה-אנריקה

מועדון ה 5 -עירית כרמיאל

• תוכן חדש...