Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לאחר הנושא שפתחתי לגבי רכב ראשון http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=401374 התחלתי להתעניין במספר רכבים: מיצובישי סופר לנסר, מאזדה 323, אקסנט, לנטרה, מגאן, קליאו, פיאסטה, סקודה פיבוריט, פג'ו 205, 306 ורובר 214 וכל הרכבים שראיתי (ועשיתי סיבוב ענק!) היו במצב קטסטרופלי. חלקם עם גג נופל, נסיעה ממש לא חלקה, אחד לא סחב ורובן סבלו ממראה פשוט דוחה בכל רמה. קילופים כרונים על כל הרכב שאי אפשר להסתכל עליו ואני אפילו נמנע מלדבר על פנים הרכב.

עשיתי סיבוב עם שני חברים וראיתי לפתע רכב למכירה שתפס לי את העין. רנו מגאן קופה 1997, שמורה כחדשה, צמיגים שלא עברו אפילו 500 מטר וטלפון בלבד על הרכב. התקשרתי ומה שלא שמתי לב שהרכב הוא אוטומט. הבחור מחזיק אותו כבר שמונה שנים, הרכב נקי מתאונות, שלדה נקייה ומתחייב על בדיקה. הוא סיפר שרק אשתו נוהגת ברכב והיא לא יודעת מה זה אספלט אלא אוהבת את העיצוב. עקב התרחבות המשפחה היא עוברת לSUV שכבר נקנה. לרכב יש טסט לשנה מסופ"ש שעבר.

עכשיו קראתי הרבה, על הרבה צרות ברנו מגאן קופה אוט' אבל משום מה הלב אומר ללכת עליו והמוח אומר להתרחק.

עצות ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

זה רכב טוב מאוד.

חבר טוב שלי קנה אחת צהובה כזו בזמנו (שנת 96), חדשה, לקח עליה הלוואה שנחשבת למשכנתא :-D ואני חושב שעד היום, עם מעל ל300 אלף קילומטר הרכב במשפחה שלהם עם אפס תקלות בעצם.

הרכב חסכוני, זול לתחזוקה, נוח מאוד וגם סוחב יפה.

אם מצאת אחת שנראית שמורה - תיקח אותה לבדיקה במוסך מורשה או מוסך מומחה ותקבל הצעה ליישור קו מכאני - רכבים בשנתון האלה אני לא רואה בכלל מה הטעם לבדוק.

אם במצב טוב - לדעתי הרווחת רכב שהעיצוב שלו לעולם לא ישעמם והנסיעה שלו נהדרת.

מינוסים - פתח תא מטען קטן בצורה הזויה, תא מטען קטן, לא מקנא בנוסעים מאחור.

בהצלחה, לא נשארו הרבה כאלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בעלים גאים של רנו מגאן קופה שנת 2000 1.6 אוטומט...

הרכב אצלי כמעט שנתיים ובתור צעיר שאין לו הרבה כסף אני ממליץ בחום על האוטו הזה!!!

עכשיו אני צעיר אבל עם קצת כסף ואתמול קניתי את הסיאט שבמבצע הרכב עובר לאחותי ואימי...

בהצלחה..

מקס.

פורסם

אבל היא גם ממש לא עגלה.

יש לה גם גרסאת 2 ליטר שהיא הרבה יותר מעניינת.

הרכב של החבר היה ידני אז התגובה של הרכב למצערת היתה הרבה יותר טובה מן הסתם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הניסיון שלי עם מגאן קופה 1996 ידנית מנוע 2000 (טיל).

הרכב היה בן שנתיים כשקנינו ונמכר כעבור שנתיים נוספות ( סה״כ 80000 ק״מ).

רכב אמין יחסית, מהיר מאוד ובעל עיצוב מצויין.

חסרונות - מושב אחורי לילדים בלבד, תא מטען זעיר רכב מהיר אך לא ספורטיבי מספיק.

בעיות - סאנרוף מקורי ששובק חיים ( בכל המגאנים של אותם שנים) ותיקונו יקר להחריד ( במקרה הטוב הוא נתקע כשהו סגור אבל זה בד״כ קורה שהוא פתוח!). תושבות מנוע שמסיימות את תפקידם מוקדם מהצפוי.

היו הרבה טענות על הדגמים האוטומטיים אבל לי אין ניסיון עם אחת כזו.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תודה רבה על העזרה, אשמח לעוד תגובות מאנשים שיודעים.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...