Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאשתי, לאלפא ולי שלום, זה היה מפחיד, מאוד מפחיד.

נסענו מצפון לדרום, לפני צומת פרדסיה הרמזור הבהב ירוק, אופנוען שנסע מאחוריי חשב שאני מתכוון לעבור, אני הייתי במרחק שלא היה מאפשר לעבור בזמן והחלטתי לבלום, רוכב האופנוע החליק ונכנס בספיידר בעוצמה מאחור, חששנו לגורלו כי הוא פשוט התגלגל על הכביש לפחות עשרים פעם, אנחנו הועפנו קדימה עד מעבר לצומת.

הנזק שנראה לעין בספיידר היה טמבון (דגם אמריקאי עם בוכנות) שנכנס פנימה בצד אחד, קצה אגזוז שטיפה התעקם ונגע טיפונת בפח לידו.

רוכב האופנוע הובהל מיידית לבי"ח מקווה שאין לא יותר מידיי נזקים, האופנוע ניזוק קשה.

הגעתי הביתה קשרתי את הטמבון לג'יפ, משיכה קלה, הבוכנה יצאה והטמבון חזר מיידית למקום, מזל שיש טמבון אמריקאי, גם לא הרגשנו מכה בגוף שלנו בזכות הבוכנות בטמבון וגם הספיידר לא ניזוקה.

שלא נדע מצרות ושהרוכב יהיה בריא.

IMG00397-20111105-1414.jpg

IMG00398-20111105-1415.jpg

IMG00401-20111105-1427.jpg

IMG00403-20111105-1428.jpg

IMG00406-20111105-1532.jpg

IMG00408-20111105-1539.jpg

IMG00407-20111105-1536.jpg

IMG00409-20111105-1548.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
לאשתי, לאלפא ולי שלום, .

זה סדר העדיפויות הנכון.

רק בריאות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

העיקר הבריאות שלך ושל האישה,

אלפות אפשר לרכוש, לשפץ, לייבא...

תרגישו טוב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

טוב שאתם בסדר, החלמה מהירה לרוכב, ואני בטוח שאתה תחזיר את אלפא לקדמותה במהרה.

ושאלה, הבוכנות הללו מיועדות לספוג אנרגיה יותר מפעם אחת? כדאי לוודא את זה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

וואוו, איזה פחד.

מזל שזה ביב אופנוע שלא שמר מרחק ולא רכב גדול יותר.

אני תמיד מציץ במראה לפני ובמשך עצירת חרום, כדי לתכנן איך לברוח ממי שלא שמר מרחק.

שלמה דן גדרון

פורסם

כרוכב אופנוע אני די המום שכולם פה בלחץ לגבי האלפא ומה קרה לה, רבותי רוכב אופנוע עבר טראומה ותאונה לא קלה שאנחנו לא יודעים את תוצאתיה וכולם פה רק בלחץ מה קרה לטמבון של האלפא, קצת פרופורציות בעיקר שיש פה לא מעט רוכבי אופנועים בפורום הזה .

מישהו יודע מה קרה לרוכב אופנוע ומה מצבו ?

פורסם

כנהג שנים רבות נתקל גם כן ברוכבי אופנוע שמשתלבים בתנועה ולעיתים תוך חישוב של להספיק להגיע לאן או להקדים,מקווה ששלום לרוכב אופנוע ולך ראובן כלי הרכב יטופלו אני מאמין וישובו לכביש הרכב והאופנוע.ניסע כולנו בזהירות ובבטחה.וניתן לרוכבי האופנוע להשתלב בתנועה :)

עופר בן צבי

פורסם
טוב שאתם בסדר, החלמה מהירה לרוכב, ואני בטוח שאתה תחזיר את אלפא לקדמותה במהרה.

ושאלה, הבוכנות הללו מיועדות לספוג אנרגיה יותר מפעם אחת? כדאי לוודא את זה.

זאת שאלה מעולה שאני חייב לבדוק אותה, אין לי מושג.

העיקר שאתם בסדר אתה והאשה כל השאר פתיר!!!

ד"א יש לך חגורות בספיידר?

בוודאי שיש, האלפא שנת 1981, יש אפילו מזגן, מראות וחלונות חשמליים :-) .

כרוכב אופנוע אני די המום שכולם פה בלחץ לגבי האלפא ומה קרה לה, רבותי רוכב אופנוע עבר טראומה ותאונה לא קלה שאנחנו לא יודעים את תוצאתיה וכולם פה רק בלחץ מה קרה לטמבון של האלפא, קצת פרופורציות בעיקר שיש פה לא מעט רוכבי אופנועים בפורום הזה .

מישהו יודע מה קרה לרוכב אופנוע ומה מצבו ?

התקשרתי לרוכב האופנוע לדרוש בשלומו ואני מאוד שמח להודיע שהוא שוחרר לביתו ללא שום שבר אך עם המון חבורות וכאבים. הוא היה מוגן מכף רגל ועד ראש וזה הציל אותו. הוא שמח לשמוע שאין נזק לספיידר.

סוף טוב, הכל טוב (חוץ מהאופנוע שניזוק די קשה).

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

ממש שמח שלכל המעורבים שלום.

אבל בשבתות (וזו ממש הכללה ) נתקלתי יותר מפעם אחת ברוכבי אופנוע שטסו נמוך או עקפו מימין (שוליים ) או שעברו

די בפראות ממסלול למסלול....

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

מצטרף לשמחה על הנזק הגופני הקל לבני האדם ולמכונית. אני רק מתפלא עליך ראובן שאתה לא יודע שהתגובה המקובלת במקרה כזה היא "איי-איי הצוואר!" :wink:

לגבי הפגושים הפדרלים, הם נועדו לספוג אנרגיה של מכה ממכונית אחרת במהירות של עד 5 מייל לשעה, ללא גרימת נזק. מאחר ומסה של אופנוע קטנה בהרבה ממכונית, ומאחר והמזלג של האופנוע ספג גם הוא חלק מהאנרגיה כשהתעקם, לא נגרם לאוטו נזק רב גם אם המהירות היחסית בזמן הפגיעה היתה גבוהה יותר.

לגבי בגדי מיגון של אופנועים, רק הקסדה מצילה חיים. יתר הביגוד מונע שפשופי עור (שזה גם חשוב) אבל לא יכול למנוע פגיעות משמעותיות יותר.

רפואה שלמה,

נמרוד

• תוכן חדש...