Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

היום הייתי במשמרת עם מתנדב, שהחליט שהוא רוצה להתחיל לנסוע על היילקס ויגו מהילוך חמישי ולראות מה קורה. זו היתה ירידה, אז הוא אמר בוא ננסה.

החמור שילב הילוך, נתן פול גז, ולאט שילב את הקלאץ'. הוא סיפר, כי הקלאץ' נשאר תקוע בחצי (הדוושה) ולא עלה. אחר כך האוטו כבר לא סחב כל כך טוב.

אני בתגובה, שלא הבנתי למה המנוע צורח והמהירות נמוכה, הורדתי לו כאפה, והוא חזר לנסוע כרגיל.

עכשיו - חוץ מריח הקלאץ' והשחיקה המטורפת בעליל שלו, מה עוד יכול לקרות?

למה הוא אומר שהדושה "נתקעה" על החצי ולא עלתה, גם כשהוא לא לחץ על הדוושה?

תודה לעונים, רועי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מתנדב ? של מתנ"א?

כי אם כן התשובה שלי שונה קצת ...

בעיקרון הוא כמעט "ריתך" את המנוע לתיבת הילוכים וזה היה גורם לנזק בסכום מאוד נאה .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אני לא מבין,הם גם לא יודעים לחנות במקום מותר לפי התמונות שמתפרסמות וגם לא לנהוג? הם עוברים סינון בכלל לפני שהם מתקבלים??

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני לא מבין,הם גם לא יודעים לחנות במקום מותר לפי התמונות שמתפרסמות וגם לא לנהוג? הם עוברים סינון בכלל לפני שהם מתקבלים??

נראה לי שהם מקבלים את כולם...בכל זאת עד שיש מישהו שרוצה ללכת אליהם.

404

פורסם

חום הוא האויב מספר אחד של המצמד! יש רמה מסויימת של חום אותה המצמד יכול לסבול. אם הבחינו בריח מסריח של מצמד שרוף המצמד עבר את הטמפ' הקריטית הזו וזה אומר כי מקדם החיכוך של הדסקה ושל גלגל התנופה השתנו ומשם הדרך להחלקות (שיוצרות שוב חום רב) ו/או בעיות הפרדה, עקב הידבקות הדיסקה, קצרה מאוד.

פורסם

דניאל צודק,

כשקניתי את רכבי הראשון דובלו,התחלתי להתאמן בזינוקים בעליה,בשלב מסוים התחיל לצאת עשן וריח הפסקתי מיד. למחרת שמתי לב שצריך לתת יותר גז כדי לצאת מהמקום אחרת הרכב רועד כאילו המצמד לא מפריד טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...