Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חשבתי על C DRIVE של יוקוהמה אבל אני לא מכיר אותם , לכן צריך את חוות דעתכם והמלצותיכם.

מדובר בגולף 5 2.0FSI המידות הן 195/65/15

חשוב לי שהצמיג יהיה בעל אחיזה טובה עם כיוון ספורטיבי שקט ושיחזיק מעמד , כמובן שהכל יחסי .

תקציב 400-500 ש"ח לצמיג

ועכשיו שאלה :ברצוני להגדיל את רוחב הצמיגים ל205/60/15 האם הנוהל הוא כמו בהגדלת ג'אנט ? והאם יש באפשרותי להישאר עם הגאנ'ט המקורי?

תודה מראש ושבת שלום.

פורסם

אני עם C DRIVE במידה מאוד דומה לשלך 195/60/15 כבר שנתיים. צמיג ספורטיבי הוא לא, אבל הוא אוחז טוב ביבש (לא נהדר, לא פנומנלי, פשוט טוב), מפתיע לטובה על רטוב (הרבה יותר ממה שציפיתי).

מבחינת שחיקה אני יכול לומר שאחרי בערך 30K ק"מ יש בו עוד לא מעט בשר (אם כי זה בבדיקה ויזואלית בלבד ולא במדידה).

מבחינת שקט- אל תצפה להרבה, הוא הרבה יותר רועש מהצמיג הקודם שהיה לי (משהו טורקי לא מוכר שקיבלתי בירושה מהבעלים הקודמים).

בזמנו שילמת 375 לצמיג, אבל המחירים עלו מאז.

בגדול- מומלץ כצמיג לרכב בשימוש יום-יומי. לרכב שמשמש לסופ"ש וג'ימקנות לא הייתי בוחר בו.

פורסם

תודה על התגובה

מהרבה תגובות הבנתי ש-C DRIVE הוא צמיג איכותי והוא אכן בחירה טובה אבל , הייתי מעוניין בצמיג אולי יותר ספורטיבי ולא בגלל שהרכב מיועד לג'מייקנות בסופי שבוע להפך הרכב משמש לנסיעות יומיומיות אבל אופי הנהיגה שלי הוא קצת יותר דורש.

בכל אופן שוב תודה והצעות יתקבלו בברכה

• תוכן חדש...