Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אקורד V6 ?

spun24
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יצא לי לראות הונדה ממש נדירה ברחוב. היא נראית ככה שנת 2000-2001 רק מאחורה היה כתוב V6

והפנסים של הרכב מקדימה ממש יפים קטנים כאלו. נראה לי שזו אקורד אמריקאית שאין בארץ רק בייבוא אישי??

יש למישהו מושג איך הדגם של הרכב הזה נקרא ולמה אני מתכוון? ניסיתי לחפש ביד 2 אבל יש רק משנים יותר חדשות, ועם פנסים גדולים ורכב שנראה יותר גדול.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

ככה היא נראית מאחורה,

http://images01.olx.com/ui/10/04/38/1294355398_154419638_1-Pictures-of--Honda-Accord-2001-EX-V6-2-Door-Coupe-Silver-CLEAN-title-83k-miles.jpg

יש כזה רכב עם פנסים קטנים מקדימה או שדמיינתי וזה הפנסים הרגילים של האקורד??

יש שמורות כאלו משנת 2000-2002 בארץ או שנדיר למצוא?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם
אם אני לא טועה זוהי הונדה פרלוד והיא הייתה משווקת בארץ עם מנוע 2.2 ליטר.

לא אני חושב שיש כזו הונדה אקורד - עם מנוע 3.5 אקורד V6 EX משהו כזה? גרסה אמריקאית?

פורסם

אני מדבר על האוטו הזה!

יש דברים כאלו בארץ???? יש את זה גם משנת 98, הרכב נראה פצצה.

נראה לי שבחו"ל זה לא אמור לעלות הרבה? אבל בארץ למצוא משהו כזה שמור? :shock: מישהו פעם נסע על הרכב הזה?

פורסם
יש לי אחת כזו ליד הבית.רכב מעניין.

באמת? כמה אתה חושב שרכב כזה שנת 2000 עולה בארץ? מתחת ל50 אלף? או שאין סיכוי למצוא בכלל?

זה מנוע 3 וחצי באמת?

פורסם

יש אקורדים V6, קצת נדירות בארץ, זכו לעיצוב טיפה שונה מהמקור (בדומה ל406 קופה).

לא יהיה קל למצוא אחת למכירה, אז תישאר עירני

כבר חתמתי...

פורסם

מתחילת הייבוא ב-91 עד ל-2003 נמכרה פה האקורד האמריקאית והגיעו כמה גרסאות קופה.

מ-2001 החלה להמכר בארץ גם האקורד האירופאית, שניהם נכמרו במקביל עד 2003, האירופאית עם מנוע 2 ליטר והאמריקאית עם מנועי V6, ומ-2003 החלה להמכר פה רק האקורד האירופאית.

זאת האמריקאית מאותם שנים.

2001-02_Honda_Accord_Sedan.jpg

799px-1997-2001_Honda_Accord_V6_sedan_02.jpg

וזאת האירופאית

800px-Honda_Accord_2001_Sport.jpg

800px-EuropeHondaAccord.JPG

ובשנת 1997 הגיעו עוד כמה יחידות של האקורד האירופאית.

800px-Honda_Accord_rear_20080205.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

וואו האמריקאית קופה זה הרכב אחד היפים ונחשקים שראיתי. אבל בטח אין שום סיכוי אולי אחוז בודד למצוא רכב כזה בארץ במצב נורמלי? הייתי לוקח אפילו שנת 98 כזה שמור8)יש דרך לייבא רכב כזה לארץ משנתון ישן?

http://www.cargurus.com/Cars/l-Used-2000-Honda-Accord-EX-V6-Coupe-t30507#listing=30231184

פה היא עולה 6 אלף דולר, עכשיו הייתי קונה :)

פורסם

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

49 אלף שקל, די כבד. מעניין איך זה להחזיק רכב כזה מבחינת דלק וטיפולים.

• תוכן חדש...