Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכישת רכב אמין עד 40k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה אני רוצה מהרכב: (בסדר יורד)

1. אמינות.

2. אמינות. (זו לא טעות. הדבר האחרון שאני ארצה מרכב זה להתקע בשול ולחכות לגרר).

3. פינוק. (בכיון של מנהלים לעומת משפחתי. לא בקטע של חווית נהיגה, אני לא מבין בזה).

4. סחירות. יש מצב שאמכור אותה מוקדם.

צריכת דלק - לא רלוונטי. גיר אוטומטי.

אנחנו זוג, אבל לא אוהב רכבים קטנטנים.

הנסיעות הם בעיקר לעבודה הלוך חזור, בסביבות 40 דקות כל צד.

יש לנו כרגע קורולה, אני נהנה מה0 תקלות שלה ושוקל ברצינות לקחת מודל מתקדם יותר.

מה דעתכם? האם יש אופציות אחרות שכדאי לשקול? (אולי פורד מונדאו?)

תודה מראש!

פורסם

מיצובישי לאנסר קלאסיק וכל מילה מיותרת!

ועכשיו ברצינות רכב שהוא סוס עבודה שהייעוד שלו זה לקחת מנקודה A לנקודה B באמינות מקסימלית.

בתקציב שלך תוכל לקנות שנתון 2006 ואם תחפש טוב ואתה לא לחוץ לקנות אולי תמצא גם שנתון 2008 שכן לפעמים מופיעות מציאות בלוח יד 2 שנחטפות באותו היום.

בהצלחה בקנייה!

פורסם

לאנסר קלאסיק (צורה ישנה) מודל 2008 במצב טוב מליסינג של הרץ נמכרה עד לפני כמה חודשים ב-45 אלף ש"ח במסגרת מבצע שעשינו ברשת אוטוסנטר. היום המחירים גבוהים יותר, גם אצלנו ולמיטב ידיעתי גם אצל המתחרים הגדולים האחרים. עדיין, אנחנו המחירים שלנו מאוד אטרקטיביים בכל הנוגע לרכב הזה, לדעתי יותר משל המתחרים.

בכל מקרה, לאנסר 2008 יד ראשונה מליסינג לא נמכרת ב-40 אלף ש"ח, אלא אם הקילומטראז' שלה יחסית גבוה. אולי אצל כל מיני מגרשים קטנים או ברכבים שהם יד שנייה מליסינג כן יהיה אפשר להגיע למחיר הזה. תעשה את החישוב שלך אם כדאי לך ללכת לכיוון הזה או לא. אני לא יודע אם הרכב הזה נחשב מפנק בסטנדרטיים של רכבי מנהלים, לדעתי לא. הוא בטח יותר מפנק מקורולה ישנה (לא ציינת איזה שנה הקורולה שלך).

לפורד מונדאו הישנות יש סחירות קצת חלשה ולכן אם אתה חושב על מכירה מהירה בעתיד אולי עדיף שתתמקד בדגמים הסחירים יותר - מאזדה 6, הונדה סיוויק/אקורד וכו'. מצד שני, הם יחייבו אותך לעלות עוד קצת בתקציב.

פורסם

תחפש סובארו B4 משנתונים 05-06 אני מאמין שתוכל להיכנס לתקציב

הלאנסר אחלה רכב אבל אני לא סגור לגבי רמות הפינוק שהוא מציע

אם חיסכון בדלק לא מענינים אותך ישנם ביואיקים רבים בתקציב גם שנת 04-05-06(ראיתי שנת 2008 ב90 אלף)

בהצלחה עם הקניה :)

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אופיר, תודה. לא קריטי לי שנתון 2008. אני רואה שאפשר למצוא מפרטית שנתון 2005 בערך..

אני מעדיף לא מליסינג כי הסחירות חשובה לי.

הקורולה הישנה שלי היא מודל 95.

halperin96, נשמע מעניין הכיוון של הB4, אני אבדוק, תודה.

עם הביואיקים אין לי בעיה של דלק, אבל התחזוקה שלהם נורא יקרה.

פורסם

שים לב שאם אתה קונה רכב ממודל 2005 או 2006 הבעלות הקודמת של חברת הליסינג לא תמיד מופיעה ברישיון. יכול להיות שתקנה רכב יד שנייה או שלישית כשהראשונה מליסינג, אבל זה לא יופיע ברישיון.

אם הסחירות חשובה לך אתה מוזמן לבדוק את מבצע הBuy-Back שיש אצלנו. אנחנו מתחייבים לרכישה עתידית של הרכב שאתה קונה דרכנו. לא טרייד אין, רכישה, כלומר אתה לא חייב לקנות רכב אחר דרכנו כמו בטרייד אין.

פורסם

תודה אופיר, לא ידעתי את הפרט הזה. אם זה לא רשום ברשיון הרכב, איך אפשר באמת לדעת שהרכב לא היה ליסינג?

לגבי הbuy back זה נראה מצוין, רק שזה מ3 שנים מתאריך הרכישה. הכיוון שלי הוא למכור מוקדם יותר. (חצי שנה/שנה).

עוד רעיון שעלה הוא מזדה 626. מה דעתכם?

תודה!

פורסם

המחירון של שנתון 2003 הוא בסביבות ה48K. ככה שאלו שמוכרים בסביבות ה40K כנראה יש להם סיבה טובה לכך. לא?

חוץ מהעניין הזה, מבחינתי זה הרכב שהכי מתאים לי כרגע.

פורסם

מחר אני הולך לראות מזדה 6, יד 3, עם ספר טיפולים מהיום הראשון.

איך אפשר לדעת שהידיים הקודמות לא היו ליסינג/השכרה?

תודה!

ועוד דבר, יש המלצה אולי למכון בדיקה בתל אביב?

• תוכן חדש...