Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לפני רכישת מרצדס S-Class

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל לגבי ההודעות קומות שלי זה היה בשביל קרובים וחוץ מזה כל אחד נכנס פה לעניינים של כמה עלה הרכב וכמה הגיל

אני מחזיק באקורד מי שרוצה סיבוב מוזמן לפנות אליי בפרטי ולא צריך להשתתף בדלק כמו עם החברים.

תודה על העצות ותמשיכו לצחוק נתראה ברמזור

פורסם

שלושת הS-Class הראשונות נחשבות בין הרכבים הכי מוצלחים בהיסטוריה (הW140 רק עד 1995, כשהם הפסיקו לייצר מרצדסים ורק התחילו לעשות מכוניות גרועות שדומות קצת למרצדסים).

ואם אתה חושב שאקורד יותר מפנקת מW140, זה פשוט כי לא נסעת באחת.

לא ברור לי אילו גרסאות הגיעו לארץ אבל בS320 של סבא שלי יש לך אפילו תריסים ווילונות חשמליים לשמשה האחורית.

מה גם שאם אתה נוסע באקורד, אין לך (לפי מה שאני מבין) מזגן שמגיע אחורה, אלא רק מקדימה.

אי אפשר להשוות בין הרכבים האלו. זה עולם שונה לגמרי.

פורסם

יוסי, גם באופל אומגה שנת 98 יש תריס חשמלי כזה והרכב עולה רבע מהמרצדס של סבא שלך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שלושת הS-Class הראשונות נחשבות בין הרכבים הכי מוצלחים בהיסטוריה (הW140 רק עד 1995, כשהם הפסיקו לייצר מרצדסים ורק התחילו לעשות מכוניות גרועות שדומות קצת למרצדסים).

ואם אתה חושב שאקורד יותר מפנקת מW140, זה פשוט כי לא נסעת באחת.

לא ברור לי אילו גרסאות הגיעו לארץ אבל בS320 של סבא שלי יש לך אפילו תריסים ווילונות חשמליים לשמשה האחורית.

מה גם שאם אתה נוסע באקורד, אין לך (לפי מה שאני מבין) מזגן שמגיע אחורה, אלא רק מקדימה.

אי אפשר להשוות בין הרכבים האלו. זה עולם שונה לגמרי.

לא השוואתי קודם כל..

אם אני יחליף אני רוצה לעלות ברמה לא לקנות מתחרה מה עשיתי בזה?

אני יודע שמרצדס יותר מפנקת אבל מה שמעצבן קצת שהיא כבדה ה320 2002 ככה הבנתי

אני אוהב רכב מאיץ מבין?

בקיצור ירדתי מהמרצדס.. נראה אולי B4 2500 מודל 2008 איך היא..

או שנישאר עם ההונדה 2400 שזה האוטו

פורסם
יוסי, גם באופל אומגה שנת 98 יש תריס חשמלי כזה והרכב עולה רבע מהמרצדס של סבא שלך.

זה ברור, הפואנטה לא הייתה "תראו, לסבא שלי יש מרצדס", אלא שאלו רכבים ממש ממש לא קשורים אחד לשני (ועזוב שאופל אומגה זה אחלה רכב וכשהיה חדש היה יותר טוב מאקורד מאותה שנה).

כל העניין הוא שאי אפשר להשוות בין הרכבים ואין לבחור בן 17 (או 28, כמוני), מה לעשות עם מרצדס S-Class.

שני הרכבים הראשונים שלי היו S-Class, וזה היה דבילי.

כשהייתי יוצא עם הW116 כולם היו חושבים "סטייל טוב יש לבחור הזה"

אבל כשהייתי נוהג על הW126 כולם היו חושבים שגנבתי את האוטו לאבא שלי.

העצה שלי היא בכל מקרה לנהוג על משהו שמתאים לשלב של החיים שבו אתה נמצא ולא סתם לקנות משהו שתתחרט עליו.

פורסם

קודם כל ב105 אלף ש"ח הייתי ישר מעיף את ההונדה! לא חושב שתקבל מחיר כל כך טוב!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

או שנישאר עם ההונדה 2400 שזה האוטו

אני חושב שהפואנטה של השרשור היא אכן שהונדה 2400 זה האוטו.

בנוסף, למדנו שבן ה-17 הוא גבר שבגברים ושהוא מחזיק באוטו יקר, איכותי ומדהים שהוא גם האוטו.

עכשיו, אחרי שלמדנו עובדות חשובות אלו, אפשר להמשיך הלאה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...