Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לאחר התייעצות שלאחר הקנייה כאן בפורום, הוסכם שצריך להחליף את כל ארבעת הצמיגים של הרכב (אופל טיגרה 2000)

כאשר עשיתי העברת בעלות בדואר קיבלתי מהפקידה שובר לקניית שני צמיגים ב - 40% הנחה + שני צמיגים מתנה, בטייר קלאב.

עכשיו, אני מסתכל באתר שלהם על המותגים שהם עובדים איתם - לא שמעתי עליהם ואני ממש לא רוצה לקנות צמיגים של חברה עלומת שם. הם עובדים עם: hankook, falken, toyo tiers, gt, triangle, ovation

האם משהו מהשמות האלה שווה משהו? אם כן, מה הכי מומלץ?

אני ממש לא נוהג ללכת על הזול והחינם, אבל מאחר וקיבלתי את השובר, חשבתי לבדוק את העניין.

פורסם

ההנחה שלהם שווה לת^ת, יש להם הנחה לחברי ״חבר״, 60% רק שהם מתחילים מהמחיר המלא של המחירון לצמיג, דהיינו צמיג שעולה 400₪ בכל צמיגייה הם מתמחרים אותו קודם באזור ה-1400 ומשם מורידים 60%. ואז אומרים לך שההנחה שהם עושים לך יותר טובה מ״חבר״. ככה שתחשוב שזוג שאתה תקנה יעלה לך יותר מזוג בצמגייה אחרת באזור.

• תוכן חדש...