Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אציין שעשיתי מחקר מקיף בנושא , ואני ובת זוגתי צריכים אוטו לא קטן וצפוף אבל הכי חסכוני שאפשר למצוא

וחשוב שיהיה תחת אחריות יצרן לכל צרה שלא תבוא . בחרנו באיבו הרובוטית שנת 2011 ואפילו שכרנו אותה ליומיים כדי לראות

שמתאימה לנו התיבה הרובוטית המושמצת של פיאט . לאחר יומיים חוץ מחולשה של המנוע בהילוכים הנמוכים לא הפריע לנו בכלל התיבה הרובוטית אם כבר זה היה שיפור מהתיבה הידנית אליה הורגלנו באוטו שלנו .

הציעו לנו פיאט פונטו איבו 2011 מאלבר עם 15000 קילומטרים עם אחריות לעוד שנתיים וחצי כמעט במחיר 73000 (המחירון לרכב זה פרטי 85000) .

יש למישהו סיפור רע על אלבר או שהוא חושב שזאת לא עסקה טובה שיגיד את זה עכשיו אחרת אנחנו כבר נרכוש את הרכב .

תודה מראש לכולם !

יחי הפורום !

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם מליסינג \השכרה יש בראבו 2009 והיא לדעתי תתאים יותר,

מנוע 1.4 T-JET טורבו חסכוני, בשילוב עיצוב איטלקי נהדר , מגנזיום, וחלונות שחורים כולל דיבורית מקורית ושליטה מההגה.

זה הרבה רכב בכלום כסף.

בהצלחה

פורסם

לי יש רכב של אלבר.

אני כרגע שם בצד את הפן השירותי שלהם, לא מפני שהוא בעייתי (ומן הראוי לציין כי במרבית המקרים הוא דווקא די בסדר), אלא פשוט מפני שכרגע הוא אינו רלבנטי לשאלתך.

אם תציץ בראש הפורום הזה, יש שרשור דביק בשם "ספר לנו על רכב הליסינג שלך", בו גם תוכל לבדוק האם הרכב הזה עבר אצל מי מחברי הפורום, וגם תוכל לקבל התרשמות כללית מהאופן שבו חברות ציי הרכב השונות מטפלות בכלי הרכב שלהן.

לעניין אלבר:

לאחר שאחזיר להם את הרכב הנוכחי שלי, יהיה לי הרבה מאוד לכתוב עליו, ובעיקר על שגרת ואופי הטיפולים הלא מאוד מחמיאים שהוא מקבל.

הצד החיובי הוא שהרכב שאותו אתה מתכוון לרכוש צבר יחסית נסועה נמוכה, מה שאומר שיש מצב שהוא טרם הספיק לטעום את טעם הטיפולים של אלבר, ויתכן שזוהי נקודת זכות.

יחד עם זאת, במידה והרכב עבר תיקוני פחחות וצבע, קח בחשבון שהם בוצעו כמיטב מסורת ה"חאפ-לאפ", ואני מאוד נזהר לא למעוד בלשוני.

אם הרכב באמת עושה לך את זה ואתה מרגיש שזה זה, בשום פנים ואופן אל תוותר על בדיקה במכון בדיקה, ואם צריך אז גם כניסה למוסך מורשה של סמל"ת לצורך קבלת חוו"ד נוספת. כמו"כ, אני כן הייתי מתעקש להוציא את היסטוריית הטיפולים של הרכב, כפי שהיא נרשמה בסמל"ת (אני מניח שהרכב עודנו באחריות).

שיהיה בהצלחה.

נ.ב.: דחילכ, היה קשה לציין בכותרת שמדובר בפיאט פונטו איבו? ברגע הראשון חשבתי שאתה מתכוון לרכוש מיצובישי לאנסר איבו, ולא הבנתי ממתי אלבר בכלל מחזיקים ברכב כזה, או איך זה מסתדר עם העובדה שזוגתך ואתה מחפשים רכב חסכוני :screwy:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא מבין מה כ"כ כדאי בעיסקה הזו? מדובר פה בתרמית אחת גדולה של חברת הליסינג שמשוות את המחירון של הרכב לרכב חדש מהסוכנות אבל בעצם צריך להסתכל על הרכב כרכב משומש (מחירון לוי יצחק ולא מחירון של פיאט) + הורדה לפי עבר הרכב (ליסינג/השכרה).

הרכב הוא השכרה/ליסינג ולכן יש לו קיזוז של 12-20% מהמחירון, כלומר אם אתה אומר שהמחירון שלו (כמשומש או גחדש?) 85K ש"ח אז המחיר של הרכב צריך להיות בין 75K ש"ח ל-68K ש"ח.

אם אני הייתי במקומך הייתי מתאמץ להשיג את ה-10K ש"ח האלה (אם פורשים בהלוואה ל-3 שנים אתה אפילו לא תרגיש את זה) והולך לפיאט ומוציא רכב חדש מהחברה. קודם כל אתה תהנה מאחריות יצרן ארוכה יותר ובנוסף לא תצטרך לחשוב תמיד אולי מי שנהג ברכב לפניי קרע אותו וכו'. בנוסף יש כיום אחלה של תוכניות מימון/טריידאין בסוכנויות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

טוב קודם כל תודה על התגובות .

אני מתכוון ללא ספק לבדוק אם יש היסטוריית טיפולים במוסך ולקחת את האוטו לבדיקה במכון בנתניה .

בקשר לפיאט ברבו 2009 זה אוטו יפיפה אבל הבעיה היא שהוא כבר לא באחריות ואני נכנסתי לאיזה סרט שאני חייב רכב שיהיה באחריות לפחות שנתיים ככה אם הוא עושה בעיות בשנתיים האלה בסוף התקופה אני מחליף אותו .

בקשר לעובדה שהוא היה בליסינג כמעט שנה אני לא יודע באמת עד כמה האוטו רגיש להתנהלות וולגרית ואני מקווה

שהבדיקה תזהה את הכניסות של הרכב לכבישי 4*4 או תיקוני צבע חובבנים .

תודה לכל המגיבים , אם למישהו יש עוד משהו לציין אני אשמח לשמוע .

ואני העדכן את כולם לגבי התוצאות של העסקה וכל פרטיה .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

פורסם
בקשר לעובדה שהוא היה בליסינג כמעט שנה אני לא יודע באמת עד כמה האוטו רגיש להתנהלות וולגרית ואני מקווה שהבדיקה תזהה את הכניסות של הרכב לכבישי 4*4 או תיקוני צבע חובבנים .

הנה זה מתחיל...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

redroze

אתה יכול בבקשה להסביר את עצמך , אם המחירון של הרכב 85 ותאמין לי שאין למצוא יד שנייה מפרטי כי כנראה שהאוטו עד כדי כך טוב . אתה לא חושב ש73 אלף מספיק הפחתה במחיר . סך הכל ליסינג פרטי הוא 8-12 אחוז הנחה והורדתי אותם ל-14 אחוז.

אם אתה חושב שאני צריך להוריד אותם ל 70 או 68 אז תגיד לי ואני באמת ינסה להגיד במעמד העסקה שזה מה שאני מוכן לשלם .

אלעד

לא הבנתי על מה אתה מצטט אותי ? אתה חושב שאני עם הרכב הפרטי שלי לא נסעתי קצת בשטח ?

מה שחשוב שהרכיבים לא נפגעו מזה ואת זה אפשר לראות מבחוץ עם פנס .

ברגע שאני מזהה משהו קטן שלא מתאים לי ברכישת הרכב הזה אני פשוט לא יקנה אותו , נקודה .

לידיעתך יש לי חבר שיש לו מאזדה 3 שנת 2005 מעולה מהשכרה שעברה רק טיפולים ופעם אחת אלטרנטור

חבר נוסף שהיה גם עם סיריון וגם עם הקסנט מהשכרה וליסינג וגם שם ללא בעיות .

ועוד חבר שקנה מאזדה 2 גם מליסינג ללא בעיות .

כולם קנו את הרכב מחברות ליסינג או השכרה וכולם לקחו את האוטו לבדיקה ולא קנו אם הרכב לא עבר את הבדיקה בצבעים מעופפים (המבין יבין ) . אז אם יש לך התנגדות לביצוע הקניה על תצטט אותי פשוט תגיד לי מה לא נראה לך פה .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

פורסם

אני יכול להרגיע אותך לגבי האחריות, יתכן שתמצא 2010 במחיר זול מאוד, בדוק בלוח יד2, בכל זאת פיאט זה רכבים עם שוק לא משהו . . זה לא טויטה ולא מאזדה.

אני בנתים עם 70K ק"מ, שום בעיה פרט לטיפולים. בנסועה קשה ביותר (באמת, אני לא צוחק) שום דבר לא קורה לרכב הזה, הוא כמו ברזל. צריכת שמן 0 , נוזל קרור 0 , ותאונה קדימה בכביש בינעירוני שתוקנה (ואפילו המשכתי בנסיעה לאחריה), והרכב הזה עדין נוסע לא רע בכלל.

זו אגב הבראבו השניה שברשותי, הקודמת עשתה רק 30K אבל גם בה לא היה שום בעיה פרט לטיפולים

פיאט השתפרו מאוד.. אפילו אני מתקשה להאמין לזה.

היה מבצע מאוד מעניין למי שמעוניין לרכוש באוטומאניה, 125K ב 100 תשלומים ללא ריבית.

פורסם

כאשר מדובר ברכבים יחסית חדשים (שנה על הכביש ופחות מ-20K ק"מ) חברות הליסינג משום מה תופסות תחת כאילו יש להם זהב ביד. לדעתי ההפחתה היא לא משמעותית, בעיקר לאור המבצעים המאוד אטרקטיבים שפיאט מוציאה לאור כל שני וחמישי.

רק לפני חודש יכלת להכנס לסוכנות פיאט ולצאת עוד עודף מ-90K ש"ח עבור פיאט איבו חדשה.

הקושי שיהיה לך בעתיד למכור את האוטו (יד שניה עם עבר של ליסינג) במידה ואתה לא מתכוון להחזיק אותו לפחות 5 שנים לא שווה את ההנחה הזו.

לאף ישראלי מצוי שיבוא לקנות את האוטו ממך בעתיד לא יעניין את ה**** איזה סוג ליסינג זה היה (מימוני/תיפעולי/זנותי או חאפרי), הוא ינסה להוריד אותך לרצפה וכפי שאתה רואה היום שוק היד2 נמצא בקרשים ורכבים נמכרים בעשרות אלפים מתחת למחירון. ובעתיד המצב ממש לא הולך להשתפר כאשר 250K רכבים חדשים עולים לכביש כל שנה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אלעד

לא הבנתי על מה אתה מצטט אותי ? אתה חושב שאני עם הרכב הפרטי שלי לא נסעתי קצת בשטח ?

בדיוק כמו שחשבתי: הציטוט שהופיע בתגובתי הקודמת היה הסימן לכך שהתחלת את מסע השכנועים העצמי שהכל יהיה בסדר. אני כמובן לא אומר שהכל ישתבש, אבל מאיך שאני מתרשם ממך, לא משנה מה עוד ייכתב בשרשור הזה, אתה כבר את ההחלטה שלך עשית ואף אחד לא יזיז אותך.

על כל מקרה שאתה יכול לתת על מכונית שנרכשה והיתה בסדר אפשר לתת מקרה שבו הרכב היה אללה יסתור ולהקתו. זאת לא חוכמה לקחת כדוגמה רק את המקרים שבהם הכל הסתיים בכי טוב, צריך לראות את התמונה במלואה.

בפועל, מי שנוסע ביומיום על רכב של אלבר זה אני - לא אתה. אני יודע כיצד הם מטפלים במכוניות שלהם, אני יודע באילו תקלות דחוף להם לטפל ובאילו לא ואני יודע כל כמה זמן/ק"מ המכוניות שלהם עוברות החלפת שמן.

אם לשפוט לפי הבטחון הרב שאתה מפגין, אתה כנראה אוחז בנתונים מבוססים וטובים יותר מאלה שאני מחזיק בהם, לכן לא נותר לי אלא לאחל לך בהצלחה.

אין לי עוד מה להגיב בשרשור הזה, ואני די בספק אם בכלל יש תועלת בכל תגובה שהיא שכל מגיב אחר יכתוב פה.

פורסם

יש לי שאלה מעניינת לאלעד

נגיד אתה מגיע עם שתי מכוניות לבדיקה .

אחת פרטית ושמורה ואחת מליסינג .

בבדיקה עולה שהבלאי של הפרטית גדול בהרבה מהבלאי של הליסינג .

איזה רכב תבחר ?

ובכן נכון בליסינג הטיפולים הם כסת"ח ואנשים לא שומרים על הרכב אבל תאמין לי שאם יש נזק לרכב אתה יכול ללמוד את זה בבדיקה ותאמין לי שאין לי שום כוונה לקחת את האוטו גם אם תתגלה מכה קלה בטמבון . אני יודע בדיוק על מה אתה מדבר ולכן אני לוקח את האוטו לבדיקה ולא קונה אותו כמו קופסא שחורה . ואל תדאג אני ממשיך לחפש בנתיים רכב מיד שנייה כדי לא לקנות רכב ליסינג .

אז בתקווה שלכל מקרה יש יוצא דופן אני מקווה שהרכב ייצא כקניה טובה ואם לא אני לא יקנה אותו בכלל .

אני מודה לך ויודע שאתה רק מנסה להגן עלי מביצוע קניה לא מוצלחת .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

פורסם

קניתי בעבר שני רכבים מאלבר. אקסנט 2001 ואחר כך מונדיאו 2005. משניהם הייתי מרוצה. שניהם היו אצלי בערך שלוש שנים. את האקסנט הצלחת למכור יחסית בזמן ובמחיר סביר אי שם בשנת 2008. המונדיאו שהיתה רכב מצויין לא זכתה אפילו לטלפון אחד במשך שלושה חודשים לפני חצי שנה ונמכרה בטרייד אין שקרע אותי בחוסר ברירה.

אין לי ספק שאתה יכול ברגע האחרון להוציא עוד הנחה של 2000 לפחות. אל תתבייש לקום וללכת אם לא נותנים לך עוד הנחה. אין עוד אלף כמוך...

פורסם

טוב כעדכון ממש השתכנעתי לבקש הורדה ל68K בפעם הבאה שאני מתקשר לפני סגירת העסקה .

אחרת אני אוותר . עם כל השיחות פה על קניית רכב מליסינג ממש התחלתי לפחד .

אז אם אני אצליח להוריד אותו אני אקנה, אם לא אני בטוח שיהיו עוד רכבים .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

• תוכן חדש...