Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיאט הנ"ל מוצעת במבצע בשופרסל ב-73990 ש"ח עד ה-16/11 מדובר כמובן במכונית חדשה לגמרי

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואפילו שכרנו אותה ליומיים כדי לראות שמתאימה לנו התיבה הרובוטית המושמצת של פיאט .

יחי הפורום !

אולי רק למחול על כבודה של פיאט....:oops:: אינני חסיד גדול של תיבות רובוטיות אבל דווקא התיבה של פיאט היא אחת המוצלחות שניתן למצוא במכוניות עממיות וזולות יחסית החל מהפנדה וה-500 דרך הפונטו ועד לבראבו,אם כבר לבחור בתיבה רובוטית אז פיאט מציעה אופציה לא רעה בכלל (לפחות כשמדובר בדגמים שפותחו בדור "קודם",היום יש שיפור מה בתיבות הילוכים אלו גם אצל יצרנים אחרים).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני מסכים עם כמה מהמגיבים שעל פניו העיסקה נראית טובה, כמובן שחשוב באמת לקחת את הרכב לבדיקה במוסך מטעמך.

לגבי קנייה מחברות ליסינג באופן כללי, אני חושב שהטענות כאן לא הגיוניות, לכל חברת ליסינג יש רכבים טובים יותר ורכבים טובים פחות ועובדה שהרבה מאוד אנשים קונים רכב מליסינג ומאוד מרוצים (למשל כמו שכתב זיו).

אותו דבר לגבי חברה ספציפית - תמיד תמצא תגובות לכאן או לכאן, יש אנשים שיש להם טענות כנגד אלדן או שלמה סיקסט ויש כאלה שקנו מהם ומאוד מרוצים ולכן לא ניתן לעשות הכללות.

בהצלחה!

פורסם

אני שוקל כבר לוותר על העסקה . במבט קדימה נראה שעוד שלוש שנים כשנמכור את האוטו נאבד בסביבות 10 K במכירה מה שאומר מה שאני מרוויח אני גם מפסיד וצריך להוסיף את זה לחישוב . כלומר האוטו שאני קונה נקנה כאילו ב 83K ולא 73K לכן יש צורך ליראות גם כמה השנה פחות אחריות שווה לי כלכלית מבחינת שקט נפשי . אם הערך הזה נע בין 5 ל 10 K כבר עדיף לי ללכת לסוכנות פיאט ולשאול אותם מתי המבצע הקרוב שלהם .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

פורסם

איזה מצחיק אתה, הרי גם בקניית רכב חדש אתה מפסיד אוטומטית כסף, נראה לי שעם רכב ליסינג מפסידים פחות.

בכל מקרה תחליט מה שתחליט - העיקר שתהנה מהרכב שתקנה בסוף...

פורסם

בקניית רכב חדש מהסוכנות אתה מפסיד רק כסף. בקניה מליסינג אתה גם מפסיד כסף וגם מפסיד אחריות (וגם אתה מקבל רכב שלא ידוע לך איך נהגו בו וטיפלו בו).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הפיאט הנ"ל מוצעת במבצע בשופרסל ב-73990 ש"ח עד ה-16/11 מדובר כמובן במכונית חדשה לגמרי

אני שוקל כבר לוותר על העסקה . כבר עדיף לי ללכת לסוכנות פיאט ולשאול אותם מתי המבצע הקרוב שלהם .

2=1+1

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

כן ראיתי את המודעה אבל לא את המבצע בשופר סל אז לא התייחסתי .

אם יש סניף מסויים אני אשמח לגשת אליו לברר את פרטי המבצע .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב אני מרגיש צורך לעדכן , בכל הרכבים של אלבר שבדקתי היו במצב מעולה מכנית (חוץ מאחד ) אבל לכולם היה חתך מעצבן מתחת לרדיו שנבע מהתקנת דיבורית על ידי אנשים טיפשים שאין להם שום טעם ועדינות . ניסיתי ליצור הורדה משמעותית במחיר כתוצאה מכך ובסוף וויתרתי על הרכישה . אני אציין שרכשתי את הרכב הראשון שהיה ללא המפגע אבל ברגע הורדת הדיבורית נוצר החתך .

ולכן אני ביקשתי את כספי חזרה . לאחר מכן הלכתי לבדוק אצל חברת אוטודיל שם מצאתי פיאט פונטו איבו שחורה יפיפייה דגם דינמיק מה שמוסיף בקרת אקלים לחבילה ולאחר התמקחות לא ארוכה רכשתי את הרכב בסכום של 72 .

אני מאוד מרוצה נכון לעכשיו מהרכב , נוסע מעולה מאיץ טוב (לא כמו למבורגיני אבל טוב ) וחסכוני .

תודה לכל היועצים פה .

אני רוצה לציין שנכון לעכשיו אין לי שום דבר רע כנגד אלבר והם מאוד השתדלו לספק לי רכב מתאים ולבצע את המכירה

במיוחד המוכר מושיק מאלבר בנתניה שהיה מאוד נחמד ואדיב ושמר איתי על קשר טלפוני במהלך התקופה , הוא באמת מוכר טוב .

כך שסך הכל אם אתם מגיעים לאלבר ואתם מוצאים אוטו במצב טוב אני לא רואה סיבה לא לרכוש אותו אבל ממליץ תמיד לבדוק את הרכב בשמונה עיניים .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

פורסם

תתחדש ותהנה מהרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מדובר בקרע בלתי ניתן לתיקון .

הם אפילו פנו לפיאט בניסיון לתקן ועדיין לא מצאו פתרון .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

• תוכן חדש...