Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לפאביה - 10 אלף שקל?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוכש עכשיו סקודה פאביה יד שנייה 2010 TSI Sport

נהג אחד צעיר מתחת לגיל 21

ושני נהגים בוגרים

ללא תביעות ביטוח

כמה לדעתכם אמור לעלות לי? הציעו לי דרך "חבר" בחברת איילון מחיר הזוי של 10 אלף שקל למקיף!!!

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשמע יותר מידי גם לנהג חדש+צעיר,יכול להיות שהם חשבו שזה רכב ספורטיבי,הייתי בודק בעוד חברות,שכן ממה שאני בדקתי לרכב שלי איילון דרך חבר נתן הצעה הכי זולה.ולכן אני חושב בגלל הSPORT המחיר קפץ.

תבדוק באינטרנט ב AIG למשל דרך הצעה וירטואלית כמה יוצא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני רוכש עכשיו סקודה פאביה יד שנייה 2010 TSI Sport

נהג אחד צעיר מתחת לגיל 21

ושני נהגים בוגרים

ללא תביעות ביטוח

כמה לדעתכם אמור לעלות לי? הציעו לי דרך "חבר" בחברת איילון מחיר הזוי של 10 אלף שקל למקיף!!!

אני בן 23, קניתי פולו GTI, קיבלתי כמה הצעות הזויות במיוחד של 11K+

בסופו של דבר מצאתי ביטוח ב8400 ש"ח לכל נהג מעל גיל 23 והשתתפות עצמית של 1000 ש"ח במקרה של תאונה.

תנסה את אלייד, חברת הביטוח של צ'מפיון, גם ההצעה שלהם היתה לא רעה בכלל.

אם אתה מהצפון אני אתן לך פרטים של החברה שמבטחת אותי.

פורסם

עשיתי ביטוח לכל נהג מעל 24, עלה 2400 ש"ח מקיף.

כשהייתי מתחת ל- 24 עלה לי 3600 ש"ח מקיף. לא יודע איך הגעתם למחירים האלה, אתם בטוחים שאתם לא מבטחים בטעות 2 פאביות?...

פורסם

כשהייתי מתחת ל- 24 עלה לי 3600 ש"ח מקיף. לא יודע איך הגעתם למחירים האלה, אתם בטוחים שאתם לא מבטחים בטעות 2 פאביות?...

אני עשיתי חובה+מקיף כמובן

פורסם

בדיוק נמצא בבירורים.

בדיקות שלי מול 9מיליון ושירביט העלו הצעות 3500 ש"ח למקיף (הפרשים של 50 ש"ח מעלה ומטה).

ביקשתי הצעה לי ולאשתי בלבד, 22\20 שנות וותק ללא תביעות 3 שנים אחורה.

ציפיתי למחיר הזוי יותר לרכב במחיר זה (69).

אשמח לקבל את פרטי חברת הביטוח\סוכן דרכו ביטחת.

פורסם

היה עוזר אם היית מביא מספרי טלפון או שמות של המקומות שבהם ניתן לבטח בהם ככה.

פורסם
מדובר על חברת 9 מיליון - קחו בחשבון שההשתתפות עצמית קצת גבוהה.

אני מצרף לכם את הפוליסה, מקווה שזה יעזור לכם.

תודה על השיתוף. סופסוף מספרים נורמלים.

שאלה בנוגע להשתתפות העצמית הגבוהה. לי הוצע באותה חברה השתתפות של 950 למוסכי הסדר ו-1650 למוסכים חצוניים.

השאלה היא האם הוצע לך השתתפות עצמית גבוהה זו בהצעה ראשונית או כאופצייה להוזלה הפוליסה?

פורסם

אני הייתי מבוטח בחבר איילון במשך שנתיים, בשנה האחרונה עברתי חברת ביטוח כי המחיר שהציעו לי היה גבוה מאוד - 5800 למקיף+חובה ואני בכלל נהג יחיד מעל 24.

יש אתרי אינטרנט שאפשר לחפש את ההצעות הכי זולות, היום אני משלם 3700 למקיף+חובה בחברת ביטוח שמצאתי, כל זה דרך חיפוש פשוט באינטרנט, לאחר שיידעתי את חבר איילון במחיר שקיבלתי, נאמר לי שזה המחיר שנותנים ולכן עברתי חברת ביטוח.

חיפשתי דרך: http://www.b2bit.co.il/

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
אני הייתי מבוטח בחבר איילון במשך שנתיים, בשנה האחרונה עברתי חברת ביטוח כי המחיר שהציעו לי היה גבוה מאוד - 5800 למקיף+חובה ואני בכלל נהג יחיד מעל 24.

יש אתרי אינטרנט שאפשר לחפש את ההצעות הכי זולות, היום אני משלם 3700 למקיף+חובה בחברת ביטוח שמצאתי, כל זה דרך חיפוש פשוט באינטרנט, לאחר שיידעתי את חבר איילון במחיר שקיבלתי, נאמר לי שזה המחיר שנותנים ולכן עברתי חברת ביטוח.

חיפשתי דרך: http://www.b2bit.co.il/

גם אני הרצתי שם חיפוש היום וקיבלתי הצעות של 2700 מינוס למקיף אבל לא היה מי שיענה כנראה בגלל כרב חג.

מה שמשמח זה שאתה מאשר לי שאלה מספרים אמיתיים ולא איזו בדייה.

אשמח אם תשתף גם איפה ביטחת.

אגב - תוכל גם לציין מה ההשתתפות העצמית שלך ?

פורסם

אני ביטחתי ב-שור סוכנות לביטוח, החובה באליהו והמקיף גם שם אאל"ט, ההשתתפות עצמית 1600 ש"ח.

הם ביקשו העדר תביעות ל 3 שנים וסיפקתי להם.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
אני ביטחתי ב-שור סוכנות לביטוח, החובה באליהו והמקיף גם שם אאל"ט, ההשתתפות עצמית 1600 ש"ח.

הם ביקשו העדר תביעות ל 3 שנים וסיפקתי להם.

כן, למיטב זיכרוני הם אלו שהופיעו הזולים ברשימה.

תודה על המידע !!!

פורסם

נכנסתי לאתר של 9 מיליון והכנסתי את הנתונים הנ"ל וקיבלתי הצעה של 5400!!

מה קורה פה?

מתי אני אקבל את המחירים שאתם מדברים עליהם פה..

• תוכן חדש...