Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים הייתי מעורב בתאונה שלדעתי בכלל לא באשמתי.

נסעתי מזרח למערב, כשראיתי שהכביש היה פנוי התחלתי לעשות פרסה אבל ההיגוי לא הספיק לי להשלים אותה לכן לקחתי קצת אחורה וסובבתי שוב את ההגה כדי לגמור את הפרסה.

בדיוק כשאני לוקח קצת אחורה רכב הגיע ממערב במהירות גבוהה מאוד וניסה לחתוך אותי מימין ולעבור בין הרכב שלי לבין המדרכה.

הנזק שלי הוא כיפוף קל באיזור הפנס הימני וגם שבר יחסית קטן שם. אצלו כל הצד השמאלי של הרכב שרוט ומכופף כולל הפנס השמאלי שלו.

החלפנו פרטים ונסעתי באמבולנס למיון בגלל כאבי ראש חזקים.

יום אחרי (אתמול) נסעתי למשטרה לדווח על התאונה ("טופס מידע על נתוני תאונת דרכים").

מה עלי לעשות על מנת לא לשלם על האמבולנס והמיון (יש לציין שבתיק המיון רשום שאני אחרי תאונת דרכים וכו')

וכמובן איך אני עוד מול הביטוח כדי לתקן את הנזק שלי ?

מצרף סרטון שממחיש את האירוע (הרכב הכחול הוא שלי והאדום הוא הפוגע):

http://www.youtube.com/watch?v=RTwGJfn2GTA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

תן לביטוח את האישור מהמשטרה לגבי הוצאות האמבולנס והמיון

צפה לשלם לנהג השני את נזקיו

אתה הוא האשם העיקרי לתאונה ביחוד שאת הפרסה לא השלמתבפעם אחת אלא היית צריך לנסוע אחרונית.

תקרא כאן

. (א) לא יפנה נוהג את רכבו כדי להסתובב ולנסוע בכיווןהנגדי (להלן - פניית פרסה), אלא בנסיבות שאין בהן הפרעה או סיכון לעוברי דרך, ולאיפנה כאמור כשהוא מתקרב לעקומה או לפסגה תלולה או במקום שרכבו אינו נראה לעינינוהג רכב אחר המתקרב מכל צד שהוא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה הוא האשם העיקרי לתאונה ביחוד שאת הפרסה לא השלמתבפעם אחת אלא היית צריך לנסוע אחרונית.

תקרא כאן

. (א) לא יפנה נוהג את רכבו כדי להסתובב ולנסוע בכיווןהנגדי (להלן - פניית פרסה), אלא בנסיבות שאין בהן הפרעה או סיכון לעוברי דרך, ולאיפנה כאמור כשהוא מתקרב לעקומה או לפסגה תלולה או במקום שרכבו אינו נראה לעינינוהג רכב אחר המתקרב מכל צד שהוא.

לפני שהתחלתי את פניית הפרסה לקחתי מעט ימינה כדי להגדיל את הרדיוס אבל זה עדיין לא הספיק לי מכיוון שההיגוי ברכב שלי הוא קצר. לא מכיוון שהמקום צר.

פורסם

מה משנה מה כתבת בהודעה השניה

ביצעת את הפרסה לא כפי שנדרש ולכן קרתה התאונה.

אם אתה יודע שההגה ברכבך קצר לא מבצעים פרסה אלא בכביש שרוחבו מאפשר לך לבצע זאת בבטחה.. פשוט לא!!

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
מה משנה מה כתבת בהודעה השניה

ביצעת את הפרסה לא כפי שנדרש ולכן קרתה התאונה.

אם אתה יודע שההגה ברכבך קצר לא מבצעים פרסה אלא בכביש שרוחבו מאפשר לך לבצע זאת בבטחה.. פשוט לא!!

אבל איך יכול להיות שהוא לא אשם? הוא הבחין בי ממרחק שאני כבר באמצע תהליך הפרסה והתחיל להאט וברגע שאני לקחתי קצת אחורה הוא האיץ במטרה לעבור ביני לבין המדרכה מימין ולא משמאל. הוא היה צריך להמתין שאני אסיים את הפרסה. זה לא כביש סוען ואין שום סיבה שהוא ינסה לעבור אותי מצד ימין.

נגיד ובאמת אני טועה, מה האלה? אם ברכב שלו זה נזק של 20 אלף ש"ח אני צריך לשלם את כל הסכום הזה?

או שאני משלם השתתפות עצמית, ואם זוהי השתתפות עצמית עד איזה סכומים זה יכול להגיע?

אני די לחוץ מהעניין הזה גם כי אני נהג חדש וגם כי זה לא האוטו הפרטי שלי ואני גם לא במצב להוציא אלפי שקלים כרגע.

:?

פורסם

יש לך ביטוח מקיף? האם אתה כנהג חדש מכוסה בביטוח מקיף?

אם כן, אתה משלם פעם אחת השתתפות עצמית (לכל אחד זה שונה בהתאם למה שרשום בפוליסת הביטוח),

שני הרכבים יתוקנו ע"ח חברת הביטוח שלך, ואת נזקי גוף\אמבולנס\מיון ישלם ביטוח חובה שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמו שאמר ישה, לפי החוק אתה אשם (למרות שאין ספק, שכמו שאתה מתאר את מה שקרה,הבחור אידיוט. הוא רואה הפרעה בדרך ומנסה לעקוף אותה בכוח).

בכל מקרה, אם יש לך ביטוח מקיף או ביטוח צד שלישי נזקיו של הבחור ישולמו ע"י הביטוח.

אתה תאלץ לשלם השתתפות עצמית בגובה של בין כמה מאות שקלים עד כ-2000 ש',לפי מה שחתמת כשקנית את הפוליסה הנ"ל ובלי תלות בגובה הנזק של הרכב השני .

הנזק לרכב שלך יתוקן על חשבון הביטוח ובמסגרת אותו תשלום של השתתפות עצמית רק במידה ובחרת בביטוח "מקיף" שמשמעותו שיפוי עבור כל נזק לצד ג'+שיפוי לכל נזק שהוא שקורה לרכבך.

רק אם הרכב לא מבוטח כלל כנגד נזק רכוש לצד שלישי, תאלץ לשאת בעצמך בכל הנזק שנגרם, ואם לא תמהר לעשות כן, תתבע בבית משפט לתביעות קטנות , ואז השופט כבר יאלץ אותך לשאת בנזק כולל ריבית והצמדה עד יום התשלום.

תגיד, את הסרטון איך עשית?

נחמד!

נתקו

עריכה: ולאדקאר הקדים אותי בכמה שניות.

מצטער על הכפילות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
יש לך ביטוח מקיף? האם אתה כנהג חדש מכוסה בביטוח מקיף?

אם כן, אתה משלם פעם אחת השתתפות עצמית (לכל אחד זה שונה בהתאם למה שרשום בפוליסת הביטוח),

שני הרכבים יתוקנו ע"ח חברת הביטוח שלך, ואת נזקי גוף\אמבולנס\מיון ישלם ביטוח חובה שלך.

כן אני נהג חדש ויש לי ביטוח מקיף.

לגבי האמבולנס והמיון, יש לי את תיק המיון שקיבלתי כמובן במיון שבו כתוב שאני אחרי תאונה וכו'.

וכמו שאמרתי גם את הטופס מהמשטרה. את זה אני נותן לסוכן ביטוח שלי ?

כמו שאמר ישה, לפי החוק אתה אשם (למרות שאין ספק, שכמו שאתה מתאר את מה שקרה,הבחור אידיוט. הוא רואה הפרעה בדרך ומנסה לעקוף אותה בכוח).

בכל מקרה, אם יש לך ביטוח מקיף או ביטוח צד שלישי נזקיו של הבחור ישולמו ע"י הביטוח.

אתה תאלץ לשלם השתתפות עצמית בגובה של בין כמה מאות שקלים עד כ-2000 ש',לפי מה שחתמת כשקנית את הפוליסה הנ"ל ובלי תלות בגובה הנזק של הרכב השני .

הנזק לרכב שלך יתוקן על חשבון הביטוח ובמסגרת אותו תשלום של השתתפות עצמית רק במידה ובחרת בביטוח "מקיף" שמשמעותו שיפוי עבור כל נזק לצד ג'+שיפוי לכל נזק שהוא שקורה לרכבך.

רק אם הרכב לא מבוטח כלל כנגד נזק רכוש לצד שלישי, תאלץ לשאת בעצמך בכל הנזק שנגרם, ואם לא תמהר לעשות כן, תתבע בבית משפט לתביעות קטנות , ואז השופט כבר יאלץ אותך לשאת בנזק כולל ריבית והצמדה עד יום התשלום.

תגיד, את הסרטון איך עשית?

נחמד!

נתקו

עריכה: ולאדקאר הקדים אותי בכמה שניות.

מצטער על הכפילות.

די הרגעת אותי עכשיו, תודה.

כן כמו שאמרתי יש לי ביטוח חובה ומקיף.

ואת הסרטון עשיתי בתוכנה בשם Keynote במק (כמו פאוורפוינט בpc)

פורסם

בין יתר הדברים החשובים הם שאולי יעשו לך בעיות במשרד הרישוי עקב היותך נהג חדש: ביצוע עבירה שגרמה לתאונת דרכים בה נפגע אדם.

פורסם

אם המשטרה לא תתבע אותו והוא לא יימצא אשם אז אין לו מה לחשוש ממשרד הרישוי.

רק בעבירות בהם נמצאת אשם משרד הרישוי מטפל!!

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אם המשטרה לא תתבע אותו והוא לא יימצא אשם אז אין לו מה לחשוש ממשרד הרישוי.

רק בעבירות בהם נמצאת אשם משרד הרישוי מטפל!!

או קיי טוב לדעת.

אך ישנו סיכוי גבוה שזה מה שיקרה לא?

פורסם

יש סיכוי אבל הוא לא גדול.

אם הוא או חברת הביטוח שלו ינסו להתנער מהנזק שנגרם לנהג השני אולי הוא ילחץ על המשטרה, למרות שהמשטרה היא "בלתי לחיצה"

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תיקים כאלה, של תאונות עם חבלות כ"כ קלות, בד"כ נסגרים תוך כמה חודשים "מחוסר עניין" או "מחוסר ראיות" או מ"חוסר אשמה".

האמת היא, שהחוסר האמיתי הוא מקום אחסון.:lol:

אם התיקים האלה , של כל אחד שחש ברע אחרי תאונה קלה, לא היו נגרסים, המשטרה היתה צריכה תיקיה בגודל של קניון רק בשביל התיקים האלה.

טעויות קורות (אנשים חכמים אפילו לומדים מהן ולא חוזרים עליהן), המאזנים של חברות הביטוח עדיין ממש לא בסכנה, אם אף אחד לא נפגע בצורה רצינית, אין מה לחפור בתיק.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
תיקים כאלה, של תאונות עם חבלות כ"כ קלות, בד"כ נסגרים תוך כמה חודשים "מחוסר עניין" או "מחוסר ראיות" או מ"חוסר אשמה".

האמת היא, שהחוסר האמיתי הוא מקום אחסון.:lol:

אם התיקים האלה , של כל אחד שחש ברע אחרי תאונה קלה, לא היו נגרסים, המשטרה היתה צריכה תיקיה בגודל של קניון רק בשביל התיקים האלה.

טעויות קורות (אנשים חכמים אפילו לומדים מהן ולא חוזרים עליהן), המאזנים של חברות הביטוח עדיין ממש לא בסכנה, אם אף אחד לא נפגע בצורה רצינית, אין מה לחפור בתיק.

טיפשים הם אלו שלומדים מהטעויות של עצמם. חכמים לומדים מטעויות של אחרים :-D

פורסם

תקרא כאן

זה לא שחור או לבן.

אמנם יש לבצע פרסה באופן שניתן להשלימה, אבל לא תמיד זה ניתן להערכה.

אם אני נוסע ורואה רכב שמבצע פרסה, אני רואה אותו קודם ומאט מעט ומאפשר לו להשלים את הפרסה ללא חשש. מה שנעשה פה ע"י הרכב האדום עפ"י הסרטון זו ברוטליות לשמה, כזו שבדרך כלל גורמת לנו לתאונות. השאלה כמובן שנשאלת האם השואל החל לבצע את הפרסה לפני שהרכב האדום הופיע. אם התשובה חיובית, הרי שאני חוזר על אמירתי קודם, ואם היא שלילית, הרי שהיה עליו לתת לו זכות קדימה.

• תוכן חדש...