Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אבל הרכב הזה לא פולו GTI והוא לא מגיע עם צמיגי 17" רכבים שיושבים טוב על הכביש.

צמיגי 15" יחסית דקים אבל חדשים עם בשר.

זה המצב זה פולו TSI לא GTI לכן זה לא מחזיק את הכוח הזה.

בבשביל להסתדר עם זה מורידים כוח מהצי'פ ולא מחליפים גאנטים וצמיגים ב5000 אלף שקל.

Honda Civic Mugen RR

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמשיך להתווכח, בסך הכל אמרנו שישנה עוד אפשרות קיימת וזה הצמיגים. רוצה - תקבל את ההצעה, לא רוצה - אל תקבל. זה הכל. מה קשורה GTI פה בכלל והעובי של הצמיג? עם ה-TSI מגיעים צמיגים 15 אינץ בעובי 185מ"מ, שזה לא צמיג כלכך "דק" כמו שאתה טוען. אצלי ברכב יש צמיגים בעובי הזה, וכשהחלפתי את הסטוק שהגיע עם הרכב לצמיגים אחרים וה-ר-ב-ה יותר אוחזים, כל הרכב השתנה לטובה (כן, תתפלא, גם הזינוק מעמידה). זה הכל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
התחלת עוד פעם ?

למה אתה חייב לקפוץ סתם ולא להאמין ?

אוטו חדש 2011 צמיגים חדשים דנדשים אוטו מושקע! נסעתי בוא מיליון פעם ופעם אחורנה אתמול !

הצי'פ הזה נותן 4.5 ק"גמ מומנט ומסתברש האוטו לא עומד בזה, ייעצתי לחבר לחזור ל E&A ולהוריד מומנט

ל 3ק"גמ וכן זה סידר הכל! באמת גבר דיי להתווכח ולנסות להיכנס ראש בראש.

אני יתן לך פרטים בפרטי.

תמונות :

mm1dd1immoy4.jpg

hmmjdxobgn2d.jpg

03qym22wymzc.jpg

yy2w4ywiixyz.jpg

אני גם טוען שעדיף פשוט לשים צמיג יותר איכותי ממה שמגיע עם הרכב, אתה לא מקבל צמיג שממש אוחז במקור

פורסם

ברור שצמיגים ספורטיבים בעלי אחיזה גבוהה ימנעו קצת פרפורים אבל זה לא המצב.

הרכב הוא פולו TSI עם שטח צמיג קטן על הכביש עם צמיגים עם בשר שמספיקים לרוב מי שנוסע ברכב הזה וגם את צמיגים יותר אוחזים הרבה עדיין יפרפר.

ואין לי מה לקחת את זה או לא לקחת את זה , אני נסעתי על הTSI וגם על ה GTI , ו GTI זה לא יהיה אבל מה שאני מנסה להגיד זה מה שקונה צ'יפ רוצה תוספת כוח נחמדה בעניין של משחק מחשב, לא כל אחד עם TSI ששם צ'יפ ירוץ לקנות צמיגים בסכומים לא מובטלים (אחרת הוא כבר היה קונה GTI).

לסיכום ,

רוצה צ'יפ? להישאר עם צמיגים סטוק כמו רוב האנשים ? תצפה לאוטו אגרסיבי ולפעמיים קצת מעיק שהאוטו מפרפר בהאצה ופרפורי ביינים.

פתרון : כמו שהצעתי לחבר לבקש להגביל את המומנט כי זה מה שגורם לפרפורים [וזה עבד]

Honda Civic Mugen RR

פורסם

לפי דעתי צריך ליתרגל לרכב אם הצ'יפ, ולדעת לצאת איתו בלי לפרפר יותר מידי.

או לקנות צמיגים איכותיים שאוחזים יותר טוב מהמקורים שמגיעים אם הרכב, מי שרוצה עוד כוח צריך לדאוג גם לאחיזה.

אין טעם להגביל את המומנט כי הוא יפסיד קצת בגבוהים.

רועי.

FORD FIESTA MK2 CVH

:arrow:

פורסם
לפי דעתי צריך ליתרגל לרכב אם הצ'יפ, ולדעת לצאת איתו בלי לפרפר יותר מידי.

או לקנות צמיגים איכותיים שאוחזים יותר טוב מהמקורים שמגיעים אם הרכב, מי שרוצה עוד כוח צריך לדאוג גם לאחיזה.

אין טעם להגביל את המומנט כי הוא יפסיד קצת בגבוהים.

רועי.

מידה גדולה יותר + צמיגים איכותיים יפתרו את הבעיה

לציפ מתרגלים,יוצאים קצת פחות חזק מהמקום ומרגישים בסיבוב מתי ובאיזה מינון יוצאים

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
ברור שצמיגים ספורטיבים בעלי אחיזה גבוהה ימנעו קצת פרפורים אבל זה לא המצב.

הרכב הוא פולו TSI עם שטח צמיג קטן על הכביש עם צמיגים עם בשר שמספיקים לרוב מי שנוסע ברכב הזה וגם את צמיגים יותר אוחזים הרבה עדיין יפרפר.

ואין לי מה לקחת את זה או לא לקחת את זה , אני נסעתי על הTSI וגם על ה GTI , ו GTI זה לא יהיה אבל מה שאני מנסה להגיד זה מה שקונה צ'יפ רוצה תוספת כוח נחמדה בעניין של משחק מחשב, לא כל אחד עם TSI ששם צ'יפ ירוץ לקנות צמיגים בסכומים לא מובטלים (אחרת הוא כבר היה קונה GTI).

לסיכום ,

רוצה צ'יפ? להישאר עם צמיגים סטוק כמו רוב האנשים ? תצפה לאוטו אגרסיבי ולפעמיים קצת מעיק שהאוטו מפרפר בהאצה ופרפורי ביינים.

פתרון : כמו שהצעתי לחבר לבקש להגביל את המומנט כי זה מה שגורם לפרפורים [וזה עבד]

תגיד חבר, על מה אתה מדבר?!

אוטו אגרסיבי?! סחבק, זה כולה 130 כ"ס ואיזה 22 קג"מ, לא צריך לעוף.

פותח השרשור, מה הטרד שיש לצמיגים? צמיגים יותר דביקים יהיו פיתרון טוב אם תרגיש שהאוטו מפרפר לך ותרצה להוריד את הכוח לרצפה.

בכל מקרה, כמו שקודמי כתב, צריך ללמוד את האוטו קצת אחרי המיפוי ולדעת מתי אפשר ללחוץ ומתי עדיף להמנע.

Got To love It

פורסם
כן אבל הרכב הזה לא פולו GTI והוא לא מגיע עם צמיגי 17" רכבים שיושבים טוב על הכביש.

צמיגי 15" יחסית דקים אבל חדשים עם בשר.

זה המצב זה פולו TSI לא GTI לכן זה לא מחזיק את הכוח הזה.

בבשביל להסתדר עם זה מורידים כוח מהצי'פ ולא מחליפים גאנטים וצמיגים ב5000 אלף שקל.

מה אתה מבלבל את השכל?

האמת שהתאפקתי עד עכשיו מלהגיב אבל אתה באמת מדבר שטויות.

אתה באמת חושב שצמיגים שמגיעים עם הרכב מהחברה הם כאלה טובים?אז תחשוב שוב.

זה גם לא משנה GTI או לא,סט צמיגים דביקים יפתור את הבעיה טוב מאוד.

פורסם
מה אתה מבלבל את השכל?

האמת שהתאפקתי עד עכשיו מלהגיב אבל אתה באמת מדבר שטויות.

אתה באמת חושב שצמיגים שמגיעים עם הרכב מהחברה הם כאלה טובים?אז תחשוב שוב.

זה גם לא משנה GTI או לא,סט צמיגים דביקים יפתור את הבעיה טוב מאוד.

צמיגים מהחברה מספיקים ומיועדים לנסיעה רגילה ויוםיומית אפאחד לא אמר שזה משהו טוב,הכי סטנדרטי שחש. אתם לא מתייחסים לנושא בכלל, פותח השרשור לא רוצה להשקיע כומיות של כסף ולא כל אחד רץ להחליף צמיגים של הרכב החדש שלו רק בשביל לשים תוכנת ניהול מנןע.

פורסם

ענית לעצמך על השאלה,אם אתה מחפש להגדיל את ההספק של המנוע בדרכים כאלו ואחרות,תדע שזה גורר הוצאות נוספות,בין השאר-צמיגים.

לא מתחשק לך להחליף ולהוציא כסף נוסף?תשאר עם הנוכחיים ותמשיך לבכות שהרכב "טוחן" בשני.

פורסם

רק אני לא מבין למה הבחור רץ להוריד מומנט במקום להתרגל לכוח החדש ופשוט ללחוץ קצת פחות בסיטואציות שהרכב עלול לפרפר.

גם בקו ישר לא תמיד לחיצה עד סוף הדוושה תיתן את ההאצה המרבית וצריך לדעת לשחק עם זה.

They are trying to ban me...

• תוכן חדש...