Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני עד 30,000 NIS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפשת רכב חסכוני בדלק (הכי חשוב מבחינתי), אמין, עם עדיפות לאוטומט, אבל מוכנה לקבל המלצות גם על ידני, בתקציב של עד 30, מקסימום (מותחת גבול) עד 35 אלף.

קראתי על יונדאי גטס, אבל הבנתי שלא מומלץ לקנות מתחת ל2008 כי הן לא חסכוניות, ו2008 לא בתקציב שלי...

הרכב ישמש בעיקר לנסיעות של 40 ק"מ ליום ולא לנסיעות ארוכות, אני מחפשת רכב קטן ונוח, לא אכפת לי גודל של תא המטען.

יש דגם של פיאט שכדאי ללכת עליו?

אשמח מאוד לשמוע המלצות, אני הולכת לאיבוד עם המבחר ודי לחוצה על רכב לפני תחילת שנת הלימודים....

תודה לכולם מראש!!!

פורסם

אם היה לי שקל על כל פעם שעניתי למישהו "פונטו ספייס"... אז היו לי היום לפחות 10 שקל. :lol:

אז כן,פונטו ספייס, חסכונית מאוד - גם עם הגיר הרציף ועוד יותר עם הגיר הידני.

V5

פורסם

כן יש עוד אופציות כגון הסריון,דייהטסו YRV,אם נפח תא מטען לא חשוב אפשר לשקול פיאט פנדה,למרות שאין כמעט למכירה ביד 2 בכזה סכום.ופיגו 206.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם היה לי שקל על כל פעם שעניתי למישהו "פונטו ספייס"... אז היו לי היום לפחות 10 שקל. :lol:

אז כן,פונטו ספייס, חסכונית מאוד - גם עם הגיר הרציף ועוד יותר עם הגיר הידני.

אהבתי (כדי להוסיף פונקצייה של לייק...)

באמת רכב טוב, זול לאחזקה ובביטוח, עם תמצא אחת שמורה שטופלה בצורה טובה תקבל רכב אמין מאוד.

באותו תקציב ניתן להכניס גם פיאט פנדה, רכב מ2005+ ככה שהיא לא המון זמן על הכביש...

בהצלחה!

פורסם

בתקציב שלך ולפי מה שאת דורשת מהרכב, הייתי מחפש בעיקביות פיאט פנדה עד שמוצא וקונה. זה הכי הרבה שנתון עם הכי מעט ק"מ (לרכב "נורמאלי") שתוכלי לקבל בתמורה לכסף שלך. אמין, חסכוני מאוד, עם שוק טוב.

ום קצת סבלנות, תוכלי לצוד אחד טוב (לפני יומיים מצאתי לחברים שלי פנדה נהדרת מיד ראשונה עם ק"מ נמוך מאוד- כמובן שהם חטפו אותה).

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...