Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג סוכות שמח!

כמו כל האנשים שעומדים בפני רכישת רכב אני מותקף בהמון שאילות שגורמות להתלבטות...

אני רווק בן 29, נוהג על רנו 19 94 יד ראשונה. החלטתי להתחדש ולקנות רכב חדש/מחודש.

חסכתי בערך 40K שח. השאילה העיקרית שלי היא:

האם שווה להיכנס להלוואות בנוסף ל40K שיש לי ולקנות רכב חדש בסביבות ה105K עד 115K ולהיות מחוייב בתשלומים בערך כחמש שנים, או שפשוט להסתפק בקניית רכב מחודש ב40K או מקסימום 50K.???

תודה מראש.

פורסם

חג שמח,

קניית רכב חדש היא הרבה פעמים רכישה רגשית ולאו דווקא רכישה כלכלית. במקרה שלך הרכישה צריכה להיות כלכלית.

לדעתי, כדאי לך לקנות רכב המתאים לך באופן כלכלי. כלומר לקנות רכב ללא הלוואה וללא כניסה לחובות.

להשתמש ברכב שנתיים-שלוש ולהתקדם לרכב חדש יותר.

יש לזכור כי ירידת ערך הרכב, בשלוש שנים הראשונות לחייו, יחסית גבוהה יותר.

בהצלחה.

פורסם

SHai ka תודה על החיזוק!

זה בערך קו המחשבה שלי... יש סיבה אחת שבגללה הייתי קונה רכב חדש וזה כי הרכב חדש לחלוטין ואתה לא מתעסק בתיקונים עד שלוש שנים. זו הסיבה היחידה.... אך באופטימיות אני יכול לומר כי אני מאמין שכן קיימים רכבים יד שניה שבהם אתה יכול גם רק לשים דלק ולנסוע ולא לראות מוסך.

בכל אופן אשמח לעוד דעות.

פורסם

Mike,

השימוש שלי ברכב לרוב לעבודה שזה בערך 110קמ הלוך וחזור וכך כ11 פעם בחודש + נסיעות סוף שבוע פעמיים בחודש עד 200 קמ כולל הלוך וחזור.

חשוב שיהיה נוח לנסיעה, בעל כוח כשיש צורך, חסכוני במידה מסויימת, וכמובן אמינות!

פורסם
Mike,

השימוש שלי ברכב לרוב לעבודה שזה בערך 110קמ הלוך וחזור וכך כ11 פעם בחודש + נסיעות סוף שבוע פעמיים בחודש עד 200 קמ כולל הלוך וחזור.

חשוב שיהיה נוח לנסיעה, בעל כוח כשיש צורך, חסכוני במידה מסויימת, וכמובן אמינות!

מכיוון שנראה שמדובר בנסיעות יחסית ארוכות מדי יום (יחסית..) ולא בתוך העיר, הייתי ממליץ על איזושהי סופר מיני. מבחינת אמינות, זה לגמרי תלוי האם שמרו על הרכב שתקנה והאם טיפלו בו כמו שצריך. אם צריכת דלק זה משהו שלא מאוד מאוד חשוב לך, זאת אומרת שאתה לא מחפש משהו חסכוני כמו רוב המכוניות החדשות היום, הייתי מציע לך לחפש פורד פוקוס שנת 2005-2007 עם מנוע 2.0 האצ'בק (כי אתה רווק, ובתכלס ההאצ'בק הרבה יותר יעילה בחניות והרבה יותר יפה לטעמי). אל תתקרב ל 1.6.

היתה לי כזאת במשך 4 שנים והיא נהדרת - נוחה, בטיחותית מאוד, יציבה...תענוג לנהוג בה. מכרתי אותה לאחרונה ב 61K (מחיר מצחיק...עם 40 אלף קילומטר) כי אני עובר לרכב קטן מימדים.

לחילופין, גם מזדה 3 יכולה לבוא בחשבון ואז בכיף אתה יכול לחפש גם 1.6 ליטר כי היא מספיק נמרצת. יש כאלו בשפע. קח בחשבון שהנסיעה פחות נוחה ואבל לא רעה.

בהצלחה.

פורסם

סופר מיני לנסיעות בינעירוניות - הכי טוב לקנות אחת מהמבצעים הנוכחיים - נניח קליאו, פאביה וכדומה ב-70-75 אלף. רכב חדש באחריות, חסכוני אבל נעים ליום-יום. שום סיבה לקנות משפחתית ב-120 אלף שקל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני ממליץ לבדוק גרנדה פונטו ידנית מ-2007, יש מצב שתצליח לגרד גם 2008.

רצוי לחפש את הדגמים הפרטיים החזקים והמאובזרים יותר. ראשית מדובר ברכב פשוט יפה, מכל הכיוונים, תא הנוסעים מרווח ונעים, מורכב היטב ועשוי מחומרים טובים ועמידים. רצוי להימנע מהדגמים הרובוטיים עקב גיר לא נעים לשימוש ומרכבי ליסינג והשכרה עקב רמת איבזור נמוכה.

בהצלחה וחג שמח.

פורסם
SHai ka תודה על החיזוק!

זה בערך קו המחשבה שלי... יש סיבה אחת שבגללה הייתי קונה רכב חדש וזה כי הרכב חדש לחלוטין ואתה לא מתעסק בתיקונים עד שלוש שנים. זו הסיבה היחידה.... אך באופטימיות אני יכול לומר כי אני מאמין שכן קיימים רכבים יד שניה שבהם אתה יכול גם רק לשים דלק ולנסוע ולא לראות מוסך.

בכל אופן אשמח לעוד דעות.

אני מבין כי אתה הולך בכיוון של קניית רכב משומש.

אני מציע לך, לאחר שהגדרת את התקציב, לבצע סריקה של לוחות הרכבים ולראות מהו ההיצע של הרכבים.

הכיוון הוא להגיע לרכב מהשנתון המתקדם ביותר שהתקציב שלך מאפשר.

לאחר שראיתי כי הגדרת לעצמך את התקציב והצרכים ניתן להתחיל ולבצע אלימינציה של ההיצע שיש.

לדעתי אתה צריך לחפש רכב יפני אמין, עם "מעט קילומטרים", כגון טויוטה יאריס, טויוטה אוריס, מזדה 2, סוזוקי סוויפט, ניסאן טידה.

• תוכן חדש...