Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדש בתחום ויש לי כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עכשיו בשלבי כניסה לתחום האספנות ויש כמה דברים שרציתי לשאול אם איזה רכב כדאי להתחיל והאם כדי להחיל עם רכב במצב נסיעה או לא

פורסם

אל תתחיל עם רכב, תתחיל בקריאה ונבירה בפורום, השתמש הרבה בכפתור החיפוש.

תגיע למפגשי אספנות, דבר עם בעלי רכבי אספנות, בדוק כמה תקציב פנוי יש לך להוציא על התחביב.

ורק אח"כ תתחיל לחפש רכב. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אל תתחיל עם רכב, תתחיל בקריאה ונבירה בפורום, השתמש הרבה בכפתור החיפוש.

תגיע למפגשי אספנות, דבר עם בעלי רכבי אספנות, בדוק כמה תקציב פנוי יש לך להוציא על התחביב.

ורק אח"כ תתחיל לחפש רכב. - רן

רן גם אני מחזק את דבריך

פורסם

דבריו של רן הקיפו את כל הנושא בקליפת אגוז.

אז אחרי דבריו של רן לא נותר אלה לומר לך: ברוך הבא לצל קורתינו.

בוא למפגשים ואמץ לך חברים ומנחים ומשם המים הם הגבול...

כן,שכחתי, יש מפגש ענק בחול המועד סוכות ביום 14 לאוקטובר בגן הלאומי ברמת גן הכניסה חופשית בין 10 ל 14.

תוכל למצוא אותי בסביבת הרכב שלי המופיע בסמלון.

חג שמח!

שלמה דן גדרון

פורסם

בחירה נבונה, עכשיו תתמקד בקריאה בנושא חיפושיות, בתפוז תמצא קהילה מפותחת שמתעסקת

בחיפושיות, קבל עיצות גם לגבי המועמדת לרכישה, מצא אחת במצב טוב יחסית שעיקר העבודה

יהיה שימור הרכב וטיפוח, מה שיבטיח לך כניסה איטית ובטוחה לתחום ולא מפח נפש מיותר.

החיפושית קלאסית מטבעה, מהנה לנהיגה, ואחזקתה מצויינת כרכב ראשון. והבונוס הגדול

שהיא גם שימושית בחיי היום יום. בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...