Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבלונה לצביעה עצמית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לצבוע בעצמי את האופנוע בצבע הסוואה צבאי.

השילדה נשלחה לצבע בתנור, ואני רוצה לצבוע את חלקי הפלסטיק ומיכל הדלק (פח) בעצמי.

הדבר דורש לפחות ארבע גווני צבע שונים, המתאימים לצביעת פלסטיק.

מאיזה חומר כדאי לגזור שבלונות לכל הצורות המוזרות.

יש להדגיש כי סרט דבק של צבעים (סרט נייר דביק), לא מתאים, מאחר והוא צר מידי, ואינני יכול לגזור שבלונות.

האם יש גליונות מיוחדים (עם דבק חלש יחסית שלא יתלוש לי את הצבע התחתון) שאוכל להכין שבלונות, להדביק , לצבוע ולהסיר וחוזר חלילה ?

לפני הצבע, עלי להכין את חלקי הפלסטיק לצבע, והדבר דורש מריחת חומר בסיס לצבע, ייבוש והחלקה.

איפה ניתן להשיג חומרי פחחות לפלסטיק וצבעים מתאימים ?

פורסם

בקשר לצביעה הייתי ממליץ לך לחתוך צורה לא סימטרית שדומה לדפוס ההסוואה משקף ישן או חוצץ ואתה כל הזמן משחק עם השבלונה(מסובב,הופך וכו') אני עשיתי כזה פרויקט ויצא לטעמי מעולה... אם אתהצריך עזרה ויד נוספת אתה מוזמן התקשר, אני עובד עם איירבראש בנוסף...

מחפש את כל החלקים לקפריס כולל סוויטצ' סלון וחלקי פח... 0528567439-שי, או במייל [email protected].

• תוכן חדש...