Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

מעוניין לרכוש רכב רק עם גיר רגיל ב- 10K, אני סטודנט ומעוניין לקנות רכב חסכוני ואמין, אני נוסע בערך 500 ק"מ בשבוע.

התקציב שלי הוא 10K+-2K

אודה לכם על המלצות

פורסם

לדעתי תביא איזה פיאט פונטו משנתון 2002 בערך אם תמצא בכזה מחיר או אולי שנתון קודם..

לדעתי זה האפשרות העדיפה אליך כי לפי מה שרשמת אתה נוסע 500 ק"מ בשבוע שזה לא מעט ורכב משנתון ממש ישן יכול להוות לך בעיות בלאיי שאני בטוח שלא יהיה לך כול להתעסק איתן. מנגד הפונטו זולה לאחזקה ודי אמינה.

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

חוץ מהספייס,תבדוק גם שרייד,רכב אמין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכם,

התקציב עלה עוד כמה אלפים, כלומר עד 18 אלף.

מחפש רכב אמין וחסכוני ואחזקה זולה

תודה רבה

פורסם

ב18K נשארת הספייס,מתווספת הגטס פחות חסכונית,פיאסטה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי ממש לא. זה מתחיל מהק"מ הגבוהה, דרך הרכב עצמו שאני פחות מחבב בשנתונים האלו(דעה סובייקטיבית), ועד לזה שהמחיר מופרז ובמחיר הזה יש לך אופציות יותר משתלמות- משנתונים מתקדמים יותר ועם פחות ק"מ.

אם המחיר היה בסביבות ה14 (וכמובן שאר הפרמטרים במצב סביר עד טוב) אז אולי זו יכולה להפוך לקנייה טובה.

זה על "קצה המזלג".

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

פולקסווגן פולו יכולה להתאים לנתונים שרצית ידנית ואמינה.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

תודה לכם,

בקשר לפולו, שאלתי מכני, ולא המליץ לי עליו, האם למישהו יש הסבר לזה ? והאם זה מתאים לנסיעותיי ולכיס שלי ? ומה בקשר לאמינות הרכב ?

שאלה אחרונה, מה הוא הממוצע הסביר לק"מ לשנה ?

• תוכן חדש...