Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונאי גטס או מזדה 3

gb5196
שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי תקציב מוגבל של כ 45K ואני עושה כ 1,200 ק"מ לחודש.אני מחפש רק רכב יפני או קוראני.

כרגע נראות לי 2 אפשרויות:מזדה 3 ישנה יחסית(2005-6) עם ק"מ גבוה -רובם מעל 120,000 ק"מ,או יונדאי גטס מהדגם החדש מעל 2006 עם ק"מ נמוך יחסית.

אשמח לעצות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאל את עצמך אולי - מאזדה 2 או גטס אם כבר...(או כל מיני מול הגטס).

הגטס וה-3 אינן באותו הסיגמנט.

אבל אם כבר שאלת - ה-3 עולה על הגטס כמעט בכל פרמטר, למעט אולי עלות אחזקה.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בלי קשר לכך שהמזדה הייתה הבחירה שלי בגלל בערך ניצחון של כל הפרמטרים בייחוד עיניין הדלק, הייתי לוקח בחשבון עוד מכוניות כי לשניהן יש חיסרון עיקרי, המזדה 3 היא המשפחתית הכי נפוצה אתה לא יעבור לעבור בשכונה בלי לראות אחת ולכן השוק שלהן טיפה בעייתי, מצד שני הגסט הוא גם קטן יותר חלש יותר ברוב המקרים וממש ממש לא חסכוני בדלק(אנשים מחליפים מכוניות כל 3-4 חודשים בגלל שהאוטו לא חסכוני בדלק)

מקווה שעזרתי,

עידן

מחפש אנשים עם הפולו החדשה למפגשים (:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור לי ההבדל בין רכב משפחתי נפוץ לרכב מיני אבל האם אין יתרון לגיל הרכב והבלאי שלו?

להערכתי הגטס תהיה יותר חסכונית בדלק ועם פחות בלאי ותקונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם רק תרשום יונאדי גטס בחיפוש לא תראה אפילו אדם אחד מאושר מהאוטו, הוא זוכה לכינוייפ כמו פח זבל ממנוע או החרא בחניה שלי, אנשים לא מרוצים ממנו וזה לא חדש.

מזדה זה אוטו יותר אמין ופחות בלאי אפילו, אבל אני ממליץ לך בכלל לבדוק מכוניות אחרות במחיר הזה, טויוטה יאריס או משהו בסגנון שהוא חסכוני וטוב.

עידן

מחפש אנשים עם הפולו החדשה למפגשים (:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...