Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תה זקוק ל-GPS לצורך ניווט בארץ או בחו"ל? אם מדובר על ניווט בארץ אל תנסה בכלל כיון שתהיה לך בעיה עם תוכנת ניווט ומפות לישראל שעלותן יותר גבוהה מרכישת מכשיר+תוכנות. אם מדובר בניווט בארה"ב לא הייתי מתעסק אתו אלא רוכש בארה"ב בחנות פיזית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב שאם אין לך כסף ל-GPS איכותי (טום טום, גרמין וכו'), אז אין טעם להשקיע במוצר זול.

זה לא משהו שאתה רוצה שיתקע לך בזמן אמת או יתחיל לעשות בעיות כשאתה בשטח לא מוכר.

פורסם

בניגוד לעמדת שני חבריי מלמעלה,לי יש 3 מכשירים מ dealextream שעובדים נהדר ללא תקלות ויש פה בפורום עוד הרבה שקנו והיו מרוצים (תריץ חיפוש).

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

הבעיה אינה DX. הבעיה היא שהמכשיר אינו זול ממכשירים מזוהים שיירכשו בארה"ב או באירופה. וכיון שהמחיר זהה (או אפילו אם יש תוספת של $10) עדיף מכשיר מבית מוכר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני חושב שאם אין לך כסף ל-GPS איכותי (טום טום, גרמין וכו'), אז אין טעם להשקיע במוצר זול.

זה לא משהו שאתה רוצה שיתקע לך בזמן אמת או יתחיל לעשות בעיות כשאתה בשטח לא מוכר.

חולק עליך.

המכשיר שPANDAWILL מוכרים הינו זול,ועובד באופן (כמעט) מושלם :)

+ כל הפורום ואשתו קנו משם.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בשעה טובה הגיפיאס הגיע.

אבל יש עליו רק מפות ארה"ב. הוא רץ עם WIN6.0 וIGO8. איך מתקינים מפות ישראל?

נ.ב.

בדרך לא דרך מצאתי מפות ישראל להורדה ברשת.

עריכה:

מפת ישראל התקנתי. איך מתקינים עברית ומוצאים מפה שאשכרה מכילה נקודות עניין?

• תוכן חדש...