Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הרכב מאזדה 3 2008-2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לקנות מאזדה 3 2008-2009 נפח 1,6 סדאן .

וברצוני לדעת איך הרכב( מבחינת נוחות,ביצועים,ואמינות).

ואיך הרכב מבחינה מכנית וחשמלית רואה הרבה מוסך או לא.

תודה לכל העוזרים. :-)

איליה.

פורסם

נחשב לרכב אמין,מאחור לא ממש מרווח,ביצועים ממוצעים,התנהגות כביש טובה,בעיר לפחות בגירסה המפוארת שכוללת מגנזיום קשיח.

מעבר למה שאמרתי תריץ חיפוש בפורום בטוח שלא יהיו לך עוד שאלות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שים לב, שהייתה החלפת דגם באמצע 2009.

במודל 2009 קיימת גם מאזדה 3 הישנה וגם החדשה, כמו זו שנמכרת היום.

ההבדלים בינהם לא מאוד גדולים.

פורסם

מוסיף שאלה: נהגתי על ה3 החדשה בפעם הראשונה לא ממזמן (פעם ראשונה שיצא לי לנהוג במאזדה 3 בכלל), והתרשמתי מהזריזות של הרכב, יש רכבים בקטגוריה הזאת ומטה (1600 סמ"ק ומטה) שהם זריזים ככה ואפילו יותר?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
שלום,

ברצוני לקנות מאזדה 3 2008-2009 נפח 1,6 סדאן .

וברצוני לדעת איך הרכב( מבחינת נוחות,ביצועים,ואמינות).

ואיך הרכב מבחינה מכנית וחשמלית רואה הרבה מוסך או לא.

תודה לכל העוזרים. :-)

איליה.

אני נוהג על אחת כזאת,מבחינת נוחות לי הרכב אישית נוח ואני לא מרגיש חוסר נוחות במושבים.

ביצועים די טובים למשפחתית מאיצה יחסית למשפחתית ממוצעת והאמינות שלה מעולה למרות שאני כולה עם 62K קילומטר עד היום רק טיפולים שוטפים .

פורסם

לאשתי יש מאזדה 3 2010 (דגם 1600 מליסינג). אני לא מרגיש שום זריזות ,כנראה כיון שהרכב מתוכנן למנוע יותר חזק, תיבת ההילוכים די מבלבלת אותי והחשוב ביותר - המכונית לא נוחה: המושבים לא נוחים, מאחור צפוף מאוד ותא המטען קטן יחסית לקטגוריה ובעל הפתח קטן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רכב אמין מאד, זריז, מספיק מרווח, נראה טוב ובעל עלות טיפולים וצריכת דלק סבירים. כיום ניתן להשיג במחירים טובים מחברות הליסינג.

פורסם

אני חושב שאם כבר קונים מאזדה 3 עדיף להשקיע עוד כמה אלפי שקלים בודדים ולרכוש את גרסת הספיריט ומנוע 2000, אין הרבה הבדל בצריכת הדלק של שני המנועים! כמו כן מנוע ה-2000 אמין מאוד, בדומה ל 1600, נוחות במאזדה היא דבר מוגבל!

פורסם

תודה לכולם.

ועוד שאלה קטנה מישהו אולי יודע אם היה הבדל במחיר של הביטוח צעיר אם אני יקנה מיד שניה או מליסינג(נגיד אם אני יכח מליסינג אז הביטוח היה יקר יותר ואם אני יכח מפרטי יד שניה היה לי ביטוח יותר זול) או שזה לא משנה ? ומישהו יודע אולי כמה יעלה לי הביטוח צעיר שלה נגיד שנת 2008 מנוע 1.6, 4 דלתות .

תודה לכל העוזרים ! :-D

איליה.

פורסם

אין הבדל במחיר הביטוח בין רכב שהיה בליסינג לבין רכב שהיה פרטי. בקשר למחיר לנהג צעיר, זה תלוי בהרבה דברים ורק סוכן ביטוח יתן לך תשובה מדוייקת... תשתדל ללכת על סוכנים קטנים ולא ללכת לחברות הביטוח הגדולות.. כי הן שוחטות במחיר.

פורסם
לאשתי יש מאזדה 3 2010 (דגם 1600 מליסינג). אני לא מרגיש שום זריזות ,כנראה כיון שהרכב מתוכנן למנוע יותר חזק, תיבת ההילוכים די מבלבלת אותי והחשוב ביותר - המכונית לא נוחה: המושבים לא נוחים, מאחור צפוף מאוד ותא המטען קטן יחסית לקטגוריה ובעל הפתח קטן.

+10

השילוב של הגיר המסרס הזה והמנוע העייף יחסית למשקל הרכב הופכים אותו לעייף במיוחד אין לי מושג על איזו זריזות מדובר פה.

אם לא מדביקים את הדוושה הו לא זז ואם כן הטורים מתחילים לצרוח,גיר ממש מעצבן, שגם מוסיף לצריכת דלק נחותה וממש נחותה כשהרכב עמוס.

וכל מה שנאמר בנוסף בנוגע לנוחות והמרווח, חוץ מעיצוב טוב אין ברכב הזה שום דבר טוב.

פורסם

טוב תודה לכולם. אז איזה רכב תוכלו להציע לי בתקציב של 62-67K שהרכב היה לא יותר מנפח 1.6 שהיו 4 או 5 דלתות זה כרגע לא משנה ושנתון יותר גבוה מ 2008.

• תוכן חדש...