Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש זיוף קילומטר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב שבעבר היה השכרה האם אני יכול לגלות עם זיפו בו את הקילומטר

הרכב עלה לכביש ב 15.7.2009 ככה שהוא עד לא מזמן היה מטופל במוסך המורשה האם אני יכול לגשת אליהם ולבקש את הפרטים האלה..?למשל מה היה מספר הקילומטר בטיפול האחרון?

פורסם

רכבים חדשים צריכים להיות מטופלים במורשה,ולכן צריך להיות תיעוד ק"מ בכול טיפול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
רכבים חדשים צריכים להיות מטופלים במורשה,ולכן צריך להיות תיעוד ק"מ בכול טיפול.

זה הכל טוב ויפה בתיאוריה. בפעול רוב המוסכים המורשים לא באמת בודקים את זה או לחליפין תיעוד הק"מ של לא מעט מוסכים מורשים פשוט בזיוני.

אתה יכול להגיד לפקידה בטיפול איזה ק"מ שתרצה אף אחד מהמוסכניק לא באמת יבדוק אם זה נכון או לא. ואנשים פחות ישרים ינצלו את זה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

בשנים האחרונות, לפי חוק חדש, לא חייבים לטפל במוסך מורשה גם אם הרכב חדש (העיקר שהמוסך יהיה מורשה משרד התחבורה). ובכל מקרה, נדמה לי חברות ליסינג והשכרה מטפלות היכן שנוח להן - לעיתים זה במתקנים שלהן.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

טיפולים\תיקונים יצא לי לעשות רק בהונדה, ושם בכל כניסה הפקידה ניגשה לרכב, העבירה לחצי-סוויץ' ורשמה את הקמ' המדוייק. לא שאלו אותי בכלל לגבי הנושא הזה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כנל במורשה פיאט בעכו,הם לבד רושמים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב עלה לכביש ב 15.7.2009

נסה לבחון סימנים כמו:

מצב הצמיגים: תואם למרחק? הצמיגים אמורים להיות מקוריים.

גומיות שעל הדוושות: שחוקות או סבירות?

רפודי המושבים: משופשפים (להבדיל ממלוכלכים) או במצב טוב?

• תוכן חדש...