Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה מגבר....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה:

--------

מגבר לרכב דגם 4720OT מסוג CONCORD הספק מקסימלי 700W יציאה ל 4 רמקולים או 2 סאבים או זוג רמקולים וסאב קרוסאובר פנימי כניסות מוזהבות .

מחיר:

-----

המחיר הנדרש הוא 550 ש"ח.

המגבר נמצא בשימוש חודשיים. ויש עליו אחריות.

למוענינים להשאיר הודעה פרטית.

או בטלפון:052733038

תודה חיים.

4720OT.jpg

פורסם

אותו דרעק לא? :lol:

חוץ מזה אגב הם נראים אותו דבר בדיוק וגם אם אני יפתח אותו אני בטוח שאני יראה אותם הרכיבים בטוח!

פורסם

תראה המגבר הזה בהחלט מספיק וחזק בשביל אנשים שלא רוצים לבזבז כסף לרוקפורד JBL וכו... אני לא יודע מה היה לך אבל המגבר הזה לא עשה לי שום בעיה ותפקד מצוין ליכולות שלו... ואני מדגיש שוב שזה לא רוקפורד אבל זה גם מוצע במחיר זול כי הוא ממש חדש.

פורסם
תראה המגבר הזה בהחלט מספיק וחזק בשביל אנשים שלא רוצים לבזבז כסף לרוקפורד JBL וכו... אני לא יודע מה היה לך אבל המגבר הזה לא עשה לי שום בעיה ותפקד מצוין ליכולות שלו... ואני מדגיש שוב שזה לא רוקפורד אבל זה גם מוצע במחיר זול כי הוא ממש חדש.

מצטער אח שלי אבל אם אתה מחזיק את המגבר חודשיים אתה לא יכול לדבר על האמינות שלו !!! אני מכיר אנשים שיש להם את המגבר שנה והוא עושה בעיות . . .

מה גם שהמחיר לא כזה זול, תקח בחשבון שחדש עולה 700 ש"ח . . .

אבל בהצלחה והלוואי שתצליח למכור את המגבר . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מצטער לאכזב אותך אבל יש לי מגבר כזה כבר 4 שנים והוא עומד בעומסים לא רעים בכלל ואין לו שום בעיות אמינות.

נכון מודה אחרי 45 דקות של שמיעה בווליום ממש גבוהה הוא מתחמם ונכנס לפורטקשין אבל חפיף כמה כבר יוצא לכם לשמוע שמיעה כזאת ממושכת בוולייום גבוהה?

לסיכום!

אל תשללו את המגברים האלה לפני שבדקתם אותם

המגבר שווה את ה -500 שח שהוא עולה!

תהנו.

פורסם

תראה למי שיש רוקפורד באוטו ויסתכל על מגבר כזה יצחק אמנם המגבר הזה עושה את העבודה שלו והמחיר שלו סביר לחלוטין אם מישהו יהייה ממש רציני יהייה אפשר לדבר ...

אבל אתה לא יכול לשלול אותו בצורה כזו

• תוכן חדש...