Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפח תא מטען יונדאי i30CW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

צריך עד מחר לבחור רכב ליסינג, וחשוב לי נפח תא מטען, לנסיעות וטיולים עם שתי ילדות, שזה אומר עגלות, צידניות ותיקים לרוב.

אומרים ששטח אחסון הוא אחד מהיתרונות של הרכב, אבל כאשר אני רואה אותו ברחוב ומציץ, תא המטען נראה די קטן, במיוחד בהשוואה לסדאן השונות, כגון פורד פוקוס, שיש שם תא מטען עמוק ורחב.

אשמח לשמוע חוות דעת!

דבר נוסף - אמנם זה לא השיקול המרכזי, אז לא אפיל על זה את הרכב, אבל אני אוהב לשבת גבוה מעל הכביש. הבנתי שרכב זה הינו נמוך. עד כמה זה משמעותי ומפריע? - גם בגובה הישיבה מעל הכביש וגם בדרכי עפר שמשתפשף מלמטה?

תודה רבה וחג שמח,

ערן

פורסם

נפח תא המטען של היונדאי I30 CW הוא 544 ליטר .

בניגוד לרכבי סדאן מדובר ברכב סטיישן מה שאומר שהנגישות לתא המטען הרבה יותר קלה.

לרכבים עם תא מטען מאוד גדול (כמו המגאן למשל) יש את אותה תכולה רק שהנגישות שם הרבה פחות טובה.

בנוסף, בעזרת קיפול המושבים האחרויים של היונדאי ניתן להשיג נפח הטענה עצום של 1400 ליטר.

את השאלה השנייה לא הבנתי.

פורסם

כמו שענו לך תא המטען מספק ביותר ומכיל המון.

בנוגע לשאלת הגובה. השאלה שלך מתחלקת לשניים. מה מרווח הגחון שהוא מספק בהחלט ואין מה לדאוג הרכב לא משתפשף ברצפה. בנוגע לתנוחת הנהיגה, כיסא הנהג מתכוונן לגובה כך שאתה יכול לכוון לעצמך תנוחת נהיגה מספיק גבוה.

בהצלחה.

פורסם

מנסיון, תא המטען שם זה חתיכת אחוזה. תכניס את רוב מה שתרצה.

עם זאת, עכשיו יש לי אוקטביה ומבחינת צורת תא המטען, רוחבו והנגישות שלו - הוא לא נופל מהI30 סטיישן לטעמי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תא המטען ב I30 CW הוא כ 475 ליטר כאשר המושב האחורי במצב ישיבה.

לטעמי הרכב אינו נמוך ונתן הרגשה של מיניוואן קטןץ אופציה בהחלט מומלצת.

פורסם
שלום לכולם,

אבל כאשר אני רואה אותו ברחוב ומציץ, תא המטען נראה די קטן, במיוחד בהשוואה לסדאן השונות, כגון פורד פוקוס, שיש שם תא ערן

לא מספיק להציץ. בדוק באופן אישי ומלא.

המספרים לא מספרים אמת.

תא המטען של האוטו הזה לא ענק, אבל יכול לספק את צרכיך.

פורסם

מצטרף למגיבים. גם לי יש CW מליסיניג ואני מסכים שתא המטען הוא לא מהגדולים אבל ....

הרצפה השטוחה עם העובדה שבקלות ניתן להעמיס ולהוציא ציוד עושה את ההבדל.

אגב, מתחת לשטיח התא ישנם תאי איחסון קטנים שמאפשרים איחסון של פיצפקס שלא היית רוצה לראותם מתגלגלים בתא

כמו כלים, פנס וכל מה שבא לך.

אני עברתי מפוקוס סדן ל-CW ובשום נקודה לא הרגשתי שינמוך מבחינת תא האיכסון.

היכולת לקפל את המושבים האחוריים מאפשרת הובלה של ציוד חריג. דוגמא - לפני כחודש קניתי ארונות

מהום סנטר, אורך הארגזים היה 2 מטר עשרה. למרות שהייתי סקפטי זה ניכנס לי לרכב.

בלי שום קשר הרכב מהנה ללא כל *

ממליץ בחום :-)

פורסם

יש את ה-i30CW לאבא שלי ואני כל הזמן נפעם מהמרחב הפנימי שלו (270 ס"מ מרווח גלגלים - רק הסיוויק מגיעה לזה במשפחתיות - מורגש מאוד מאחור).

שאלת על תא המטען - גם הוא עצום בגודלו לעניות דעתי, אבל אודה שלא היתה לי שום סטיישן להשוואה. התרשמתי גם מהעובדה שכיסוי הכבודה ה"סטנדרטית" מתבצע ע"י תריס נגלל מובנה (ולא מדף נשלף ומתקמט שאין מה לעשות איתו כשהמטען גבוה). גם רצפת תא המטען משופעת בתאי אחסון רבים וכאמור המושבים מתקפלים ליצירת חלל אחסון בלתי נתפס בכלל (לי יש סתם סדאן...:wink: ).

כמו"כ מנהיגה ברכב לא מורגשת כלל תחושה "נמוכה" - לא בתנוחת הנהיגה ולא ביחס למרווח גחון, לפחות לא בצורה יוצאת דופן מרכבים משפחתיים שנהגתי עליהם - באמת לא רלוונטי לדעתי האישית.

הדבר היחיד הרע שאני יכול לומר על היונדאי, זה מנוע "צווחני" בסל"דים גבוהים, אבל מנסיון זה כך גם במאזדה 3 ורכבים נוספים (הורגלתי לנהמה הבריאה של הונדה 8) ).

• תוכן חדש...