Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר למוסך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

במכוניתי לנסר 2006 נדלקה נורית המנוע.

לקחתי את הרכב למוסך כולמוביל בירושלים ולאחר כמעט יום שלם הוחלט שיש בעיה בפלאגים, הם הוחלפו שילמתי 270 והמשכתי לדרכי.

לאחר יום נדלקה הנורית שוב ביום שישי, השאלה של האם לחזור לאותו מוסך או ללכת למוסך המרכזי של מיצובישי?

אני לא בטוח במקצועיות של מוסך כולמוביל י-ם.

פורסם
השאלה של האם לחזור לאותו מוסך או ללכת למוסך המרכזי של מיצובישי?
ברור שלחזור לאותו המוסך, אחרי הכל שילמת להם כסף בשביל התיקון וזה עדיין לא פתר את הבעיה, הם חייבים להמשיך את הטיפול שהתחילו (אתה יותר ממוזמן לדרוש החזר כספי על החלקים שלא פתרו את הבעיה).

אני לא בטוח במקצועיות של מוסך כולמוביל י-ם.
אם זאת הרגשתך מדוע נכנסת לשם מההתחלה?

בכל מקרה למיטב זכרוני בירושלים יש גם את אוטוויק (מוסך פרטי שהוא מורשה מטעם כלמוביל ליונדאי ומיצובישי).

פורסם
מה אתה רץ למוסך מרכזי ? יש כל כך הרבה מוסכים פרטיים שנותנים שירות טוב . תנסה בגבעת שאול אצל דוד כהן 0505212933.

מה אתה רץ לפרסם מוסכים ?

לפותח השירשור -

בוודאי שלחזור למוסך שאליו הלכת בהתחלה.

הוא לא פתר לך את הבעיה וסביר להניח שהבעיה לא הייתה בפלאגים.

ד"א, הפלאגים שהיו אצלך ברכב לפני כן, מתי הם הורכבו?

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

אין לי שום אחוזים ושום שותפות במוסך הזה . אני מכיר עשרות מוסכים וביניהם הרבה בירושלים . דוד כהן מההתחלה מצא חן בעיני כבעל מקצוע רציני וכאדם הגון מאוד . לכן זו הסיבה היחידה שאני מפרסם את הטלפון שלו .

• תוכן חדש...