Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות את הרכב הנ"ל מחבר טוב שלי ויש לי כמה התלבטויות לגבי הרכישה מכיוון שזוהי הרכישה הראשונה שלי.

הרכב עבר 178000 ק"מ, יד 3, טופל במוסך מורשה. נסעתי עליו השבוע ונראה על פניו כי הוא במצב מכני טוב מאוד.

חבר שלי רוצה עליו 15K. השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות לפני הרכישה? האם כדאי לי בכלל לקנות רכב כזה? האם צריך לעשות לו יותר טסטים וטיפולים תכופים יותר?

אנא עזרו לי חברי פורום נכבדים. תודה.

פורסם

ב15 אלף אתה קונה רכב הרבה יותר חדש חסכוני מןדרני בטיחותי חזק מפנק וכו׳, מעל מודל 2000 שה בטוח, ועם זמינות חלפים טובה, והרבה פחות קילומטרז, שצריך רק טסט אחד בשנה ובלי אישורי ברקסים.

אז למה לקנות רכב ישן ממודל 91 שגם ככה יש לו בלאי, שיצטרך שתי טסטים בשנה ואישורי ברקסים, שיהיה לא מודרני לא בטיחותי ולא הכי חסכוני, ועם אמינות מפוקפקת וזמינות חלפים שואפת ל0?

רק אדם לא שפוי ישלם מעל 3000 לרכב כזה.

פורסם

פונטו ספייס 1.3 ידני ממודל 2001 ומעלה, 4 כוכבי בטיחות הגה כוח תצרוכת דלק מדהימה חלפים וטיפולים זולים וזמינים, בטוח שיותר טובה מהגטה, היו הרבה שירשורים על רכבים בתקציב שלך, חפש ותראה מה ההמלצות.

פורסם

15K למרצדס שנת 91 זה טוב,אהה סליחה מדובר על ג'טה:wink: ,איך הוא חישב 15K על כזה רכב ומכזאת שנה??

מצטרף לדני,אפשר לקנות רכב ב10 שנים חדיש יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סביבות 5K יהיה יותר הגיוני, אם הרכב באמת במצב טוב.

בקרוב גם תגלה כמה יקרים החלפים של רכב שנכנס לסטטוס של גריטה - ושלא היה נפוץ מלכתחילה.

פורסם

1. מדובר ברכב מאוד אמין! ואיכותי! מיוחד ויפה! (לדעתי)

2. תצטרך לעשות פעמיים בשנה טסט!

3. אחזקה של ג'טה כזאת תיהיה מעט יותר יקרה מפונטו,סובארו DL, שרייד וכל מכוניות סטודנטים האלה (בולע דלק! ואם זה גיר אוטומט אז בכלל!,חלקים )

4.מאיפה הוא הביא את המחיר הזה??? במחיר הזה קונים פיג'ו 406 (מנהלים מפנקת מאוד) שנת 2001-2002!

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=33&SubModelID=295&FromYear=2000&UntilYear=2003&Auto=&fromPrice=500&untilPrice=15000&SubSubModelID=0&Info

המחיר שלו לדעתי צריך להיות מ3000 ש"ח עד 7000 ש"ח בהתאם למצב

6. מדובר ברכב מאוד גניב כך בחשבון

בקיצור זה רכב למי שאוהב רכבים ישנים\יחודיים, אז אם אתה אוהב את זה, לך על זה! אבל שיוריד מהמחיר לפחות חצי!

ואם אתה מחפש סתם רכב זול וחסכוני שיגע מקום למקום אז זה לא בשבילך! חפש לך איזה סובארו DL שמורה, סוויפס או פונטו

ואם יש קצת תקציב לאחזקה אז 406.

למרות שלדעתי הבחור אהב את רכב! כי אף בנאדם נורמלי לא שואל על רכב כזה ועוד ב15 אלף

איזה נפח הרכב? אוטומט או רגיל?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המחיר האמיתי לרכב כזה שמור ומטופל צריך להיות שליש ממה שהציעו לך.

או שחבר שלך לא מודע למחירונים בשיט, או שהוא מנסה לעבוד עליך.

לדעתי זה לא רכב שקונים כדי לנסוע מA לB עם ראש קטן, זה רכב שדורש תשומת לב ולקחת בחשבון שיכולים להיות תיקונים שיראו לך יקרים ביחס למחיר של הרכב. כלכלית זה לא משתלם (ב15K אף רכב לא משתלם כלכלית), וגם יש את עניין ה2 טסטים בשנה שזה כאב ראש תוצרת ישראל. ויש גם את החיסרון של הבטיחות.

אם נהגת בו ונהנת מהרכב ואתה מוכן לקבל ויכול את החסרונות האלה, אז למה לא. רכב דיי מיוחד וכיפי לנהיגה.

הק"מ נמוך מאד ביחס לשנתון, ואם טיפלו בה כמו שצריך אז למה לא? חוץ מזה, ב 15K לא קיימים הרבה רכבים ש"לא רואים מוסך" בכלל, ותצטרך גם בהם להשקיע כסף בתיקונים.

אני במקומך הייתי מציע לו בין 5K ל 6K אם הרכב באמת שמור ומטופל וידני (שמעתי שהאוטומט גרוע בשנים האלה), מכניס אותו למוסך שמתמחה בVW ישנות לטיפול גדול ואת ה$$$ שנשארו שם בצד לטיפולים ותיקונים אם יהיו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...