Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש קומפוננט לרנו קליאו החדשה.

לפי מה שהבנתי יש לי מקום בדלתות 5.25 אינץ.

כרגע זה מחובר לרדיו דיסק קנווד, בהמשך ישודרג למגבר. (קיים סאב מותקן של קיקר ברכב)

הדגם שהמליצו לי לרכוש הוא מורל טמפו אבל כרגע יש לי אופציה לרכוש רמקולים מחברות MB QUART או קיקר במחיר זול משמעותית.

אני לא קונה את הרמקולים מהחנות לכן גם את לי את האופציה לשמוע אותם ואין לי את הזמן לחפש במקומות אחרים לשמוע אותם.

אני אשמח לקבל דגמים מומלצים משני החברות האלו (מחיר עד 700 שקל)

חשוב לי לציין שאני אוהב לשמוע באס חזק וטוויטרים לא חזק מדי.

תודה רבה

פורסם

מישהו מכיר?

יש לי את האופציה לרכוש את מורל טמפו אבל לפי מה שאני קורא באינטרנט ה MB QUART זה ליגה אחרת לגמרי בנוסף למחיר הזול שיכולים לתת לי זה אופציה הכי טובה.

איזה דגמים מתאימים לי?

פורסם

הטמפו הם יופי של רמקולים, נצילים ועובדים יפה גם ללא מגבר

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

בחנות שרציתי לרכוש את המורל טמפו אין יותר את הדגם הנ"ל ולא יהיה מכיוון שלא מייצרים אותו יותר.

הציעו לי מורל מקסימו במקום אבל מקריאה בפורום ראיתי שהם לא מומלצים.

כעת נשאר לי לבחור דגם מחברת MB QUART או קיקר לגודל 5.25 .

מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• תוכן חדש...