Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מימי המיונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבלאגן התחיל חברים, הנה כמה תמונות רק ככה בכדי לטעום מעט.

photo5ge.jpg

Uploaded with ImageShack.us

מה זאת התמונה של ההגה גז וברקס? אנחנו נתחרה במירוץ ארבעה אנשים ומי שינצח במירוץ ינצח ויעלה ? איך זה הולך ?

פורסם

חבל שזוהי ההשקעה של ״סימולטור״ מצועצע ולא ממחיש לדעתי את התחושה, מינימום השראה שלי ההיה לפחות על הגה של לוג׳יטק GT עם פידבק ו900 מעלות סיבוב

פורסם

טיפ- תורידו את התמונות המכוערות האלה מהקיר של ההדמיה בסימולטור.

המשתתפים צריכים לקבל מוטיבציה והשראה שיכולה להוביל לריכוז תחרותי מעולה.

שימו משהו שיגרה אותם.

פורסם

הכי אהבתי שרשמת כותרת לתמונות:

"הבלאגן התחיל חברים, הנה כמה תמונות רק ככה בכדי לטעום מעט."

המילה הראשונה מתארת באופן ברור באיזה דרך נוהל האירוע (בלאגן)

פורסם
הכי אהבתי שרשמת כותרת לתמונות:

"הבלאגן התחיל חברים, הנה כמה תמונות רק ככה בכדי לטעום מעט."

המילה הראשונה מתארת באופן ברור באיזה דרך נוהל האירוע (בלאגן)

נכון היה חוסר סדר ביום הראשון אך הגבנו לכך באופן מידי ואת התוצאות ראו בשטח ביום המיונים השני.

לגבי נבחני היום הראשון, נבדקת האופציה כיצד "לפצות" אותם מבחינת התוצאות והזמנים שביצעו.

פורסם
אביחי אני מנבחני היום השני........

אפשר להגיד הכל אבל סדר לא היה שם, למרות הרצון העז שלכם לצייר את התמונה ככזו.

אם אתה מחפש סדר מופתי ללא שום בעיות ועיכובים אז תן לי להגיד לך שאין דבר כזה מושלם, ראיתי וחוויתי המון הפקות בחיי ותמיד ישנם בעיות כאלו ואחרות ותלונות כאלו ואחרות, אבל בניגוד להפקות אחרות או אירועים אחרים כאן התגובה הייתה מהירה והיה שיפור מהותי מהיום הראשון וזה רק יכול להעיד על הכיוון שפורמולה ישראל הולכים, בנוסף אנחנו מתחשבים ובודקים כרגע כיצד להשוות את נבחני היום הראשון ליום השני והשלישי ולא עיוורים לתמונות המצב.

התנצלנו על מה שאירע ביום הראשון, אנחנו מנסים למצוא את הדרך ההוגנת לפצות/להשוות את מתמודדי היום הראשון לנבחנים היום ואתמול ומפקים לקחים כמעט מיידית ולוקחים איתנו אותם לעתיד.

מאחל שכל הפקה במדינתנו (כולל ניהול המדינה עצמה) תדע לעשות זאת, מעבר לכך אני חושב שיש כאן המון דעות אישיות ופרשנויות של אנשים שהן סוביקטביות ולא רלוונטיות, במיוחד כאשר לא מסתכלים על התמונה המלאה שכוללת המון אספקטים - מהנגשה של הספורט המוטרי בארצנו ועד ניהול הפקה של אלפי אנשים.

אבל שוב ברור לי שלא משנה מה אכתוב כאן לרצות את כולם לא אצליח, מקווה שאת הגרעין הצלחתי להעביר לכם ושיש לכם קצת אמונה שיש כאן משהו מעבר לעסק כלכלי.

פורסם

בתור אחד שהשתתף ביום המיונים הראשון, אני יכול להגיד בפה מלא - הבלאגן חגג.

על עצמי אעיד שבראש ובראשנה באתי ליום מהנה, כי ככזה הוא תואר. בסופו של דבר, לא היה כיף גדול. קורה.

מצד שני, חלק מהתגובות כאן בפורום קצת קיצוניות לדעתי. נכון - חלק מהתחנות לא מהוקצעות, חלק סתם מיותרות, היה חם מאוד והכל נמשך יותר מדי זמן.

ובכל זאת, לא חייבים למהר ולהכפיש את היוזמה הזאת.

אל תשכחו את התמונה הגדולה. הם, כמו כולנו, רוצים ספורט מוטורי. לא באנגליה, לא בארה"ב, לא בגרמניה - באילת.

פורסם
בתור אחד שהשתתף ביום המיונים הראשון, אני יכול להגיד בפה מלא - הבלאגן חגג.

על עצמי אעיד שבראש ובראשנה באתי ליום מהנה, כי ככזה הוא תואר. בסופו של דבר, לא היה כיף גדול. קורה.

מצד שני, חלק מהתגובות כאן בפורום קצת קיצוניות לדעתי. נכון - חלק מהתחנות לא מהוקצעות, חלק סתם מיותרות, היה חם מאוד והכל נמשך יותר מדי זמן.

ובכל זאת, לא חייבים למהר ולהכפיש את היוזמה הזאת.

אל תשכחו את התמונה הגדולה. הם, כמו כולנו, רוצים ספורט מוטורי. לא באנגליה, לא בארה"ב, לא בגרמניה - באילת.

מתנצל שלא נהנת עקב הבלאגן מקווה שתעלה לשלב הבא ותעבור חוויה מתקנת.

בכל מקרה תודה על הראיה של התמונה הגדולה ועל ההבנה ובאמת שיהיה לך המון בהצלחה.

פורסם

אביחי, זה לא חוכמה להגיד "טעינו ותיקנו" כאשר גם הטעות לא הייתה צריכה לקרות, אם העסק היה מנוהל כמו שצריך. לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין שבלתי אפשרי טכנית להעביר 300 איש ב-10 תחנות במשך 3 שעות (נניח).

כל שהייתם צריכים לעשות בשביל להבין את זה, זה לבצע הערכה מושכלת של משך הזמן הממוצע של אדם בתחנה הכי ארוכה ולבצע את ההכפלות הנדרשות. מהר מאוד הייתם מגיעים להבנה שזה בלתי אפשרי.

למשל - הזמן הממוצע לאדם בתחנת האופניים הוא נניח 3 דקות (זה יותר, אבל סתם לצורך הנחה). יש שניים בו זמנית אז מדובר על 150 איש בסבב. 150 כפול 3 זה 450 דקות, כלומר 7.5 שעות. איפה זה ואיפה 3 שעות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נהנתי מאוד היום, היתה חוויה מאוד מהנה.. לאכזבתי קבוצה 9 לא עשתה את הסימולטור נהיגה ולמרות שהתאמנתי הרבה על המסלול הזה ובמשחק הזה לא היתה לי הזדמנות להראות פוטנציאל בתחנה זו. גם לא היה ראיון אישי וזה נראה לי מאוד מוזר אבל אם יזמינו ליום הנוסף אני אהיה מאוד מאושר... :wink:

תודה על ההפקה של הארוע, בהחלט ארוע מוטורי מהנה!

Sergey Yashin

פורסם

הכי מהנה בעיקרון היה האופניים 360.

מהג'ימקאנה התאכזבתי מאד, ניסן מיקרה אוטומט (?!?!?)

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...