Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

אני חושב להתחבר לאחד מהטלפונים הקווים וראיתי שהכי משתלם זה 012,יחסית. שם מקבלים 3000 דק' ב30 ש"ח.

החיסרון של הוט ו-012 למשל זה שבעצם ברגע שיש הפסקת חשמל או שאין אינטרנט ב-012 -אין טלפון....

אשמח להמלצות ממ שמכיר ויודע.. תודה! :)

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

אתן לך עצה , אם אתה מתכנן לחבר לקו מכישר בנוסח נ.ט.ל.י או משהו בסגנון , רק בזק כי אז הוא ימשיך לפעול אם אין חשמל או שהמודם לא מסונכרן .

אם אין אינטרנט אין טלפון וזה נכון לרוב גם הפוך (במקרה של הוט)

לשיקולך יא תמני ..:-P

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

בסך הכל הקווים האינטרנטים די יציבים וכמובן שהרבה יותר זולים.

בינינו, מתי פעם האחרונה היתה לך הפסקת חשמל?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

החיסרון של הוט ו-012 למשל זה שבעצם ברגע שיש הפסקת חשמל או שאין אינטרנט ב-012 -אין טלפון....

אז בשביל מה פתחת שרשור על איך לנתק שיחת טלפון?

תעשה קו של הוט או 012 ותעשה קצר

פורסם

אם חשוב לך מחיר שיחה נמוך אז כמובן שקווי ה-VOIP למינהם עדיפים. רק על תבנה על קישוריות טובה במיוחד, הם לא מצטיינים בזה במיוחד. ברור לך ששיחת טלפון שעוברת דרך ארבעה ספקי תקשורת שונים (תשתית אינטרנט, ספק אינטרנט, ספק VOIP וחברת תקשורת קווית בצד השני) מועדת לתקלות יותר מאשר שיחה בטלפון הישן והטוב (בזקבזק). במיוחד כשרמת השירות הטכנית ברוב ספקיות השירות האלו שואפת לאפס והרצון שלהם לגלגל אותך לתמיכה הטכנית של גוף אחר שואפת למקסימום. אם זה קו שמיועד לסבתא/סבא/אמא/אבא מאותגרים טכנולוגית וותר על החיסכון הכספי הלא ממש גדול. ביננו, כמה אתה כבר מדבר בטלפון הקווי?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני יכול לספר שבשנתיים האחרונות נתקלתי ב 1 הפסקות חשמל שהיתה 2-3 דקות

אז מה הבעיה ב 012-הוט?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גמני (יודע שכותבים "גם אני") התלבטתי לא מעט בתקופה האחרונה באותו עניין בדיוק.

יש למיטב הבנתי שתי שיטות עיקריות עליהן מבוססים הטלפונים האלה, VOB ו VOIP כאשר ה VOB עדיפה מבחינת איכות השיחה ודרישותיה מהתשתית נמוכות יותר. מעבר לזה, כל החברות משתמשות באותם מתאמי שיחות והאיכויות דומות עד זהות.

זה בערך כמו להשוות שני חיבורי אינטרנט זהים (למשל ADSL) משני ספקיות שונות. כל עוד החיבורים תקינים, קשה להגיד שאינטרנט אחד יותר טוב מהשני. ההבדלים מן הסתם יהיו באיכות שרות הלקוחות והמחירים.

במסגרת עבודתי אני מדבר המון בסקייפ ע"ג האינטרנט והאיכות מעולה.

לגבי הפסקות חשמל, תמיד אפשר לשקול רכישה ושימוש במכשיר אל פסק.

אני בחרתי בקו של בזק בינלאומי במסלול 1600 דקות (לא מפורסם עדיין).

1000 דקות לנייחים ו600 דקות לניידים ב30 ש"ח. ביום ראשון הם צריכים להגיע להתקין.

תימני אחלה צריך טלפון אחלה והיום כבר אין התחייבויות, אז תנסה ואם לא מסתדר לך.. אתה תמיד יכול להתנתק.

פורסם

כמה שאלות:

1. מי ספק תשתית האינטרנט שלך? אם אתה מחובר ל-ADSL/NGN הרי שממילא יש לך קו בזק. נצל אותו. אם אתה מחובר לאינטרנט דרך הוט אתה למעשה מחוייב ל-VOB/VoIP , אלא אם אתה רוצה להחזיק במקביל גם קו בזק.

2. מה צריכת הדקות הצפויה שלך? האם היא מצדיקה החזקת קו?

3. איזה חבילת דקות יש לך בסלולר? אם יש לך חבילת דקות גדולה שמכסה את צרכיך ואתה מחובר ב-ADSL תוכל להסתפק בקו בזק במסלול "קל" או "מוזל" , ואת השיחות היוצאות לבצע מהנייד - הרי ממילא אתה משלם תמורת הדקות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תראו,

לפי מה שמופיע למשל באתר כמה זה,עולים התנונים הבאים (ללקוחות חדשים):

3000 דק' לנייחים

20 אג' לסלולרי לדקה

הכל ב 30 ש"ח.

לא משתלם? אבל מה? אני לקוח קבוע... איך זה שללקוחות חדשים נותנים יותר?!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

• תוכן חדש...