Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש משפט שטוען "הדבר שמבדיל בין נערים וגברים זה הויסקי".

בהתחלה לא האמנתי כל כך, וכשטעמתי ויסקי לראשונה בחיי (בגיל 18 ) נגעלתי מהטעם.

החלטתי בסופו של דבר כן להיפתח ולנסות את הטעמים של הויסקי לסוגיו, ואני חייב להודות שהתאהבתי. אצלי מתחסל עם בשר על האש (לפעמים אני משרה את הבשר בטיפה ויסקי לשעה וזורק אותו על המנגל). נותן טעם שונה.

אז בואו וספרו-איזה ויסקי אתם מעדיפים ומה יש לכם בארון המשקאות, ואילו שילובים של ויסקי אתם אוהבים?

אתחיל איתי.

אז מה יש לי בארסנל?

1. בקבוק של ג'וני בלאק שחוסל עד חציו. קיבלתי אותו לפני 3 שנים ליום ההולדת שלי מחברים. המועדף עליי ביותר, הולך נהדר עם תה חם כשיורד גשם בחוץ. ויסקי חזק וטוב.

2. בקבוק של ג'ק דניאלס מס' 24 במארז מתכת שחברתי קנתה לי ליום ההולדת לפני כמעט שנה. לא נפתח אך אני מכיר את הטעם ממסיבות אצל חברים, בד"כ אני שותה עם 2 קוביות קרח. ייפתח ביום ההולדת הזה להרמת הכוסית.

3. בקבוק של וויסקי ballentines שעוד לא נפתח, לא מכיר את הטעם.

4. שני בקבוקונים של 300 מ"ל של וויסקי cutty sark שקניתי ב"דרך היין" במבצע. אחד מהם נפתח ומתחסל לאיטו למרות הטעם הלא בשל שלו.

אני מתכנן לקנות ג'וני כחול כשאמצא עבודה נורמלית אחרי התואר :-D

let's get it on...

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איכס, עד היום זה מגעיל אותי.

הדבר היחיד שהולך טוב עם בשר בשבילי זה קולה או נסטי.

גילוי נאות: אני בן 24 אבל מרגיש עדיין ילד... אחח הנעורים :-D

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
איכס, עד היום זה מגעיל אותי.

הדבר היחיד שהולך טוב עם בשר בשבילי זה קולה או נסטי.גילוי נאות: אני בן 24 אבל מרגיש עדיין ילד... אחח הנעורים :-D

כל אדם שיצא לי לשאול אותו לגבי ויסקי נטה לאחד מ2 מצבים: או שהוא אוהב ויסקי, או שלא.

פורסם

אני לא מת על וויסקי אבל שותה מידי פעם. הבלנטיינס היה הוויסקי הכי מגעיל ששתיתי כי היה לו מין ריח של גרביים סרוחות.

הכי טעים שיצא לי לטעום ואפילו נהניתי מהטעם והארומה שלו היה chivas 18.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשבילי רק בירות ויינות. לא ווסקי, לא ברנדי, לא יגר, לא ליקרים וודקות וטקילות, לכל זה יש טעם של תרופות בשבילי:?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שיבס.

למרות שלאחרונה הוא הידרדר.

-קניתי בדיוטי ב-09 שלישייה במבצע (...:oops: ).

הטעם ממש לא היה קרוב למה שזכרתי מהבקבוק שקניתי ב-2002 (הנסיעה הקודמת שלי לחו"ל).

בקבוק (3/4 :lol: ) שקיבלתי מתנה מחבר, היה עם הטעם שאותו כן זכרתי.

בעסה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לגוולין 16 - הכי משתלם מבחינת עלות-"תועלת".

טליסקר, בלוויני דאבל-ווד ולמרות שהוא אמריקאי פור-רוזס סינגל בארל.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

שמעתי על tallimore dew או משהו בסגנון שגם לא רע. האמת היא שעד עכשיו אני לא מבדיל בין סינגל-בלנדד לבלנדד. אולי אצלי זה הולך בסולם של מרירות..

פורסם

אני כרגע עם חצי בקבוק ג'ק דניאלס ובקבוק שיבס 12 שקניתי בדיוטי. לא מזמן נגמר לו ג'וני אדום ו-JB אותו לא אהבתי.

פורסם

בלאק בוש וג'ק דניאלס ליום יום, בושמילס מאלט וג'נטלמן ג'ק להזדמנויות מיוחדות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לפרוייג, לגבולין וגלנפדיך (לארועים הפשוטים יותר).

בדר"כ בגרסאות "הצעירות" אך המצויינות עדיין.

לא מזמן נגמר בקבוק ג'וני "גולד". לא ממש אהבתי אבל הוא יותר טוב מה"בלק" או השתן שהם קוראים לו "רד".

פורסם

גם בהתחלה, הוויסקי הראשון שטעמתי (ג'וני וולקר רד לייבל) הגעיל אותי.

אחרי כמה חודשים ניסיתי את הבלאק לייבל. התאהבתי.

לפני מס' חודשים בהרמת כוסית מישהו אצלנו הביא 2 בקבוקי בלו לייבל. עכשיו אני מחכה לאראלה ממפעל הפיס :roll:

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

הרד לייבל לטעמי מריר מדי ולא בשל. עכשיו נזכרתי שבאמת הבלאק לייבל היה הוויסקי הראשון ששתיתי אי פעם-במסיבת הגיוס שלי. בהתחלה נגעלתי ממנו, אחרי זה התחלתי לשתות אותו ולאט לאט התרגלתי לטעם והתחלתי לאהוב ויסקי.

חלאס, עשיתם לי חשק-והרגע הורדתי שוט של ג'וני בלאק מול העמוד הזה. לחיים!

ואגב ברכות-בסקוטית (נדמה לי) אומרים slangiva!

• תוכן חדש...