Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סיויק 98 כמה בעיות


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים לקחתי את ההונדה לטיפול אחרי קניה החלפתי :

פילטר דלק מקורי.

פילטר שמן מקורי.

פלאגים denso .

מים לרדיאטור מקורי.

שמן מנוע מקורי.

פילטר אוויר היה חדש אז לא החלפתי.

ושתי גומיות של ציריות וגומיה של הגה.

עלה לי 1600 שקל.. (כל מה שמקורי קניתי ממוסך מורשה הונדה).

 

היום שהתנעתי בבוקר המנוע ממש קפץ (מין מכות כאלה) והטורים השתוללו קצת בערך דקה ואז זה הסתדר. איך שזה קרה בדקתי שמן מנוע והיה במדיד כפול מהמקסימום. יכול להיות שזה קשור ?

 

הבעיה השניה זה בגיר, לפעמים הוא מוריד הילוך ושאני לוחץ על הגז הוא כאילו מתאמץ כזה ואז מכניס הילוך אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה כאילו ההילוכים מחליקים.

 

בעיה שלישית עד 70 קמ״ש בערך יש כמו דפיקות כאלה מאזור הגלגלים. יכול להיות שזה ציריות ? 

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

×
×
  • תוכן חדש...