Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת מצלמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מצטער קודם כל על ההגדרה הדחופה, אך אני טס עוד שבועיים לארה"ב לתקופה לא קצרה לטיול ואני מעוניין במצלמה

שהיא לא SLR מקצועית, כי אני בכל זאת לא צלם מקצועי, אך במצלמה איכותית וטובה.

חשוב לי לקנות אותו בימים הקרובים כדי להכיר אותה לפני הנסיעה.

אני מתלבט כרגע בין 3 מצלמות איכותיות שלכל אחת יש את הפלוסים והמינוסים שלה הן מבחינת מחיר והן מבחינת איכות.

מה חשוב? איכות צילום, וידאו ברמה גבוהה, סוללת ליתיום, כרטיס זיכרון SD וכמות נכבדה של צילום רציף לשניה.

3 המצלמות שאני מתלבט בניהן:

• Nikon CoolPix P500 (הזולה מבין השלושה, הפוקוס של המצלמה לא משהו - נראה כך בביקורות ב-youtube)
  • Panasonic DMC FZ100K (וידאו ונתונים איכותיים, נופלת קצת באיכויות צילום)
  • Sony CyberShot DSC-HX100V (המומלצת באתרי האינטרנט, יקרה מבין השלושה)

אם למישהו/י יש היכרות עם אחת המצלמות, או ידע והבנה בנושא ואני אוכל לקבל המלצה- אני יותר מאשמח

מגיוון שלא הצלחתי עדיין לקבל חוות דעת מקצועית מספיק ולגבש החלטה.

תודה מראש,

טל

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

זה כמו לשאול איזו בירה/מעדן חלב אתה אוהב.

הייתי בוחר בפנסוניק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני יודע. בגלל זה היה לי חשוב לקבל חוות דעת מאנשים שמבינים כאן בצילום ומכירים את אחת המצלמות או שהיא אפילו ברשותם.

לא הצלחתי למצוא ביקורת מספיק מקצועית או השוואתית בין שלושתן.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

מה חשוב? איכות צילום, וידאו ברמה גבוהה, סוללת ליתיום, כרטיס זיכרון SD וכמות נכבדה של צילום רציף לשניה.

אז למה לקנות דמוי SLR גדולה ומסורבלת?

מבחינה טכנולוגית (איכות תמונה), דמוי SLR היא קומפקטית בגוף גדול, כאשר היתרונות של גוף גדול הם יותר זום, עינית אלקטרונית ויותר שליטה אנלוגית בפונקציות (כפתורים). אולי גם מסך מפרקי ואחיזה קצת יותר נוחה.

אם לא זום (שגם יש קומפקטיות עם זום יותר ממספק כיום) ולא שליטה ידנית מעניינים אותך, אז למה לקחת מצלמה מסורבלת?

מבחינת איכות תמונה, קנון S95 מצלמה משמעותית טובה יותר (כן , הפספוסה הזו יותר "מקצועית" מכל מצלמה ברשימה שלך).

כנ"ל פנסוניק LX5, שאני מאוד אוהב את העדשה הרחבה שלה והבחירה במספר פרופורציות שונות של תמונה (מפנרומה ועד צילום ריבועי).

רוצה עוד זום ומוכן למתוח את התקציב, יש את ה-G12, שזהה בבסיס (חיישן ומעבד) ל-S95, אבל מוסיפה עוד זום.

אם אלו יותר מדי בשבילך (הם קומפקטיות לחובבי צילום וצלמים מקצועיים. כן, גם ה-S95 שנראית כמו צעצוע), קנה משהו כמו קנון SX230 ותחסוך כסף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא מזמן קניתי לאשתי מצלמה וקצת שברתי את הראש ( אני מצלם עם slr מקצועית) אחרי סקר י מקיף קניתי את

הg12 , והיא מבסוטית , לדעתי זו המצלמה הכי טובה שניתן לקנות למעט slrים

הבעיה המרכזית היא המחיר ... יקר מאוד אבל שווה כל גרוש

• תוכן חדש...