Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מאיפה את יודע דברים כאלה ? עינית חתול במרתף עד שהוא השתחרר וחיפש נקמה ?

חס וחלילה.

החתול שלי הוא 9 קילו של שרירים, שיניים וטפרים של ס"מ וחצי. הבעיה עם החומרה הזו היא שהחתול נוירוטי ותוקפן.

פעם אחת ניסיתי להוריד אותו מאדן חלון שם עמד מול חתול זכר אחר, וכמעט איבדתי אצבע. יש לי שתי צלקות על אצבע האמה כדי להזכיר לי את המקרה (באמצעות נשיכה עם סיבוב תלישה). למחרת לחתול כבר לא היו אשכים.

פעם אחת נוספת, לא מזמן, ליטפתי אותו על הבטן ולפתע הוא תקף אותי והרביץ לי שריטות על כפות הידיים והאמות ברמה כזו שאנשים חשבו שנאבקתי בנמר. אני מדבר על שריטות בעומק של כמה מ"מ ובאורך של גב היד ועד למרפק (באמצעות הרגליים הקדמיות ואז האחוריות).

בין לבין היו עוד תקיפות כאלה ואחרות. הוא גם ציד מפחיד - יונים, לטאות ושאר ירקות.

אני מקצץ לו ציפורניים כל כמה שבועות אבל א) כל פעם זה סיוט שעולה לי בשריטות וב) קצב הצמיחה של הציפורניים שלו פשוט מפחיד.

למה אני לא מוסר אותו? כי גם ילד בעייתי לא תמסור...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

החתול שלי "רק" שמונה וחצי קילו, שהדרך היחידה לא לטשטש אותו אצל הוטרינר היא אם אני מחזיק לו את הראש, שם את האף שלי קרוב לשלו, תוך כדי שמסתכל לו בעיניים ומקצ'מצץ' לו את האוזניים (בזמן שהוטרינר חושב שאני פסיכי ששם את חיי בכפי).

האמת היא שפעם הוא היה הרבה יותר אגרסיבי, ועם השנים הוא נרגע (מאוד).

אני חושב שכלבת הרועים שלי מאוד תרמה לעניין, כי היא עושה לו איפון כל פעם שהוא משתולל מעבר מה שנראה לה סביר.

כמובן שאחד מסעיפי החובה עם זכרים הוא סירוס...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מסכים ומעריך זאת.

למה אתה לא מוציא לו את הציפורניים? הרי הוא חי בבית וימות בבית.

לעקור ציפוניים לחתול זה סבל בלתי יתואר.

מי שמפחד מציפורניי חתול שלא יגדל חתול בבית, מפני שחתלים שורטים.

פתרון חלקי הוא קציצה של ציפורניים מדי פעם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בתור אחד שהיו לו חתולים מגיל 3 בערך, אני יכול להגיד כמה דברים על ליטוף ופינוק חתולים:

אני יודע שכמה אנשים בטח ירימו עלי גבה עכשיו, אבל ליטוף של חתול זה כמו ליטוף של בחורה בזמן סקס (או סתם כמשחק מקדים):

אתה יכול להיות בטוח שאתה גבר גבר ויודע יותר טוב מהבחורה/חתול מה הם אוהבים, וככל הנראה בסוף תגלה באופן כואב שטעית.

או שאתה יכול להיות מאוד (ואני מתכוון מ-א-ו-ד) קשוב לתגובות ולסימנים על כל ליטוף/תנועה שאתה עושה, ואז להצליח בגדול.

ואם נחזור רגע לחתולים, עור החתול מכוסה בשיערות שמחוברות לעצבים. החתול מרגיש כל נגיעה בפרווה בצורה מאוד חזקה, ולעתים אחרי ליטוף ארוך במקום אחד, מתפתחת לחתול חוסר נעימות, כי העצבים הופכים להיות מגורים מדי.

זה בדרך כלל השלב שבו התגובה של החתול משתנה (יכול להיות סתם שהוא יברח, ויכול להיות שהוא יתקוף).

מנסיון של שנים גיליתי כמה אזורים שהחתולים מגיבים עליהם בצורות שונות:

ראש: בד"כ גירוד עדין עם היד יוביל לתגובות חיוביות, ומולץ לשלב תוך כדי ליטופים באזורים נוספים.

צוואר: בד"כ אזור שתקבל אליו גישה אחרי שהחתול סומך עליך. מומלץ ללטף את כל האזור של הצוואר עד החזה (כל החלק הקדמי עד לרגליים).

גב: בד"כ לא מרגש יותר מדי את החתול, ואחרי כמה דקות הוא ישתעמם וילך.

צדדים ובטן: בד"כ אזורים שאסור ללטף מבלי להסיח את דעת החתול, כי אחרי חצי דקה כמעט בוודאות תחטוף נשיכה/שריטה. תוך כדי ליטוף הצדדים/בטן - מומלץ ללטף את הראש/צוואר ככה שהחתול יהיה פחות עסוק בבטן (ששם הוא מאוד רגיש).

ולדובדבן שבקצפת - בסיס הזנב: גיליתי במרוצת השנים שיש אזור בחלק האחורי של גב החתול, קצת לפני שמתחיל הזנב, שאם מתחילים לגרד שם (לא ללטף), החתול פשוט מתחיל להתחרפן (נבדק לפחות על תריסר חתולים שונים). זה מתחיל בתגובות לא רצוניות של הראש, אם תקרב את היד לפה של החתול, תקבל שילוב של: ליקוקים נויירוטיים ונשיכות קלות. אם החתול קצת פסיכי - הוא עלול להתחרפן ולהביא לך ביס, אבל זה אשכרה מרגיש כאילו זה הנקודת G שלהם :twisted:.

ליטוף נעים וזהיר! :)

בברכה!

יונתן.

פורסם

ועדיין חייבים לשים לב שכל חתול זה אחרת!!! יש כאלה שלא מטריד אותם בכלל שמלטפים אותם, ויש כאלה שאחרי 3 דקות שמלטפים אותם במקום ובצורה האהובה עליהם ינגסו לך ביד בצורה שתקבע אותה למקום ויעשו עליך מכונת תפירה עם הטופרים האחוריים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

(המדריך השלם)

הרגת אותי מצחוק... :roflmao:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לעקור ציפוניים לחתול זה סבל בלתי יתואר.

מי שמפחד מציפורניי חתול שלא יגדל חתול בבית, מפני שחתלים שורטים.

פתרון חלקי הוא קציצה של ציפורניים מדי פעם.

ל'

אכן אין לי חתול, ב-(כמעט) 13 שנים האחרונות, אני חי עם כלבה.

זהו לא תהליך, שנעשה תחת הרדמה מלאה?

אני זוכר שיצא לי לדבר פעם עם אדם, אשר טען כי הוא הוציא את הציפורניים לחתול שלו, בידיעה שהוא לא יחזור לרחוב.

פורסם
הרגת אותי מצחוק... :roflmao:

ליטוף חתולים זה עסק מאוד רציני!

וכמו בטירונות - חוקי הליטוף נכתבו בדם! :lol:

אכן אין לי חתול, ב-(כמעט) 13 שנים האחרונות, אני חי עם כלבה.

זהו לא תהליך, שנעשה תחת הרדמה מלאה?

אני זוכר שיצא לי לדבר פעם עם אדם, אשר טען כי הוא הוציא את הציפורניים לחתול שלו, בידיעה שהוא לא יחזור לרחוב.

ג'וקר - אפילו בצחוק לא הייתי מציע את האופציה הזו.

כמו שאמרו לפניי - אם אתה מפחד משריטות, אל תיקח חתול.

לעקור ציפורניים (גם אם בהרדמה מלאה), זה התעללות בחתול!

תחשוב שאם היית אוכל רק מרקים, מישהו היה מחליט לעקור לך את כל השיניים. נשמע לי לא פחות ממזעזע.

חוצמזה - חתולים לא רק צדים עם הציפורניים, אלא גם מטפסים איתם, ונעזרים בהם להמון שימושים אחרים.

בברכה!

יונתן.

פורסם

מבחינתי השיטה האידאלית לטיפול בציפורניים היא בזוג. אחד שלא סופר את החתול תופס אותו מהעורף ומדביק לשולחן בכוח, והשני קוצץ. זה גורם לחתול להפסיק להיאבק, אבל דורש נחישות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ג'וקר - אפילו בצחוק לא הייתי מציע את האופציה הזו.

כמו שאמרו לפניי - אם אתה מפחד משריטות, אל תיקח חתול.

לעקור ציפורניים (גם אם בהרדמה מלאה), זה התעללות בחתול!

תחשוב שאם היית אוכל רק מרקים, מישהו היה מחליט לעקור לך את כל השיניים. נשמע לי לא פחות ממזעזע.

חוצמזה - חתולים לא רק צדים עם הציפורניים, אלא גם מטפסים איתם, ונעזרים בהם להמון שימושים אחרים.

הבנתי,

תודה.

פורסם

JMG

חתיכת מעתיקן, זה בידיוק ההוראות במדריך למשחק מקדים אצל אישה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...