Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי ג'אנטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בעלים גאה של ארבעה ג'אנטים ממגנזיום ואשר מקפיד לצחצח אותם.

במהלך השנים שהרכב ברשותי השתפשפתי לא פעם במדרכה אולם בפעם האחרונה שזה קרה נשארו סימנים על אחד הג'אנטים.

שתי שאלות:

1. בעצת חברי הפורום אני משתמש בתכשיר לניקוי חלונות לאחר שנחלתי אכזבות מהחומרים המקוריים המצויים באוטו-דיפו.

האם יש דרך יעילה יותר לניקוי הג'אנטים (לא ממש עבודה קלה לשבת על הריצפה עם סקוץ' ולשפשף).

2. האם ניתן בדרך כלשהי להסיר את השיפשוף במדרכה (נשארו סימנים לבנים ואף שריטות עמוקות)?

תודה.

פורסם
שלום,

אני בעלים גאה של ארבעה ג'אנטים ממגנזיום ואשר מקפיד לצחצח אותם.

במהלך השנים שהרכב ברשותי השתפשפתי לא פעם במדרכה אולם בפעם האחרונה שזה קרה נשארו סימנים על אחד הג'אנטים.

שתי שאלות:

1. בעצת חברי הפורום אני משתמש בתכשיר לניקוי חלונות לאחר שנחלתי אכזבות מהחומרים המקוריים המצויים באוטו-דיפו.

האם יש דרך יעילה יותר לניקוי הג'אנטים (לא ממש עבודה קלה לשבת על הריצפה עם סקוץ' ולשפשף).

2. האם ניתן בדרך כלשהי להסיר את השיפשוף במדרכה (נשארו סימנים לבנים ואף שריטות עמוקות)?

תודה.

אני בספק שתוכל להעלים שריטות מהג'אנטים אבל אתה יכול לנסות את התכשיר:

http://www.mothers.com/02_products/05140.html

בכל מקרה לא מומלץ לנקות עם סקוץ' כי זה מוריד את הציפוי המגן של הג'אנט.

אני בבעייה יותר גדולה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=390423&highlight=%D7%92%27%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%9D

לא מצאתי עדיין שום חומר שינקה בקלות את הסימנים (מצד שני גם לא חיפשתי יותר מידיי)

• תוכן חדש...