Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידושים במכס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאמינים?

אתמול הגיעה אלי הודעה כי מוצר שהזמנתי באינטרנט (פיית מילוי דלק לרובר P2) מחכה לי בבית הדואר המרכזי. להודעה היה מצורף טופס חדש שבו התבקשתי לספק את פרטי האישיים, פרטי המוצר וחתימה. הוצע לי לפקסס לדואר את הטופס ואז ישלח אלי המוצר.

בלי אישור מוקדם של משרד התחבורה??? התקשתי להאמין.

בכל זאת ניגשתי לדואר, ואחרי פרוצדורה קצרה קיבלתי את החבילה, ועליה היה מודבק המצורף.

הללויה!

meches.jpg

meches1.jpg

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם
ובא גואל לציון:lol:

מוקדם מכדי לשמוח, צריך לראות עוד כמה חבילות פטורות מאישורים כדי להאמין שיש כאן מגמה חיובית ולא מלכודת שוטים.

ארז רונן

פורסם
מאמינים?

אתמול הגיעה אלי הודעה כי מוצר שהזמנתי באינטרנט (פיית מילוי דלק לרובר P2) מחכה לי בבית הדואר המרכזי. להודעה היה מצורף טופס חדש שבו התבקשתי לספק את פרטי האישיים, פרטי המוצר וחתימה. הוצע לי לפקסס לדואר את הטופס ואז ישלח אלי המוצר.

בלי אישור מוקדם של משרד התחבורה??? התקשתי להאמין.

בכל זאת ניגשתי לדואר, ואחרי פרוצדורה קצרה קיבלתי את החבילה, ועליה היה מודבק המצורף.

הללויה!

היי,

כזכור לך בשיחתנו בזמן ההמתנה בתור במכס סיפרתי לך על ההסדר החדש שקיים כבר לפני כחודשיים... רק שסכסוך "פנימי" בין המכס למשרד התחבורה המשיך לטרטר אותנו האזרחים, למרות שלמעשה הפטור מאישור על פריטים רבים כבר היה קיים...

מוקדם מכדי לשמוח, צריך לראות עוד כמה חבילות פטורות מאישורים כדי להאמין שיש כאן מגמה חיובית ולא מלכודת שוטים.

בהמשך לנ"ל, אותו "סכסוך" הסתיים ונוהל נכנס לתוקף... אכן יש פטור מהמצאת אישור על פריטים רבים, בעיקר קוסמטיים אך גם על אטמים, משאבת מים ודלק, פלסטיקים שונים לאופנועים, מיסבים ועוד...

אשתדל לסרוק מאוחר יותר את הנייר המתאר את הנוהל החדש מטעם משרד התחבורה ואת הטפסים להגשה.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

יש מספיק פריטים שעבורם לא נדרש אישור משרד התחבורה , ואף יש רשימה כזו .

לדוגמא : ידיות , שטיחים , מכסה הדלק אינו בטיחוטי , כפתורים למניהם , סמלים , ועוד .

לשאלתי במכס לגבי גריל לרכב נאמר כי אם אין עליו שום אביזר כמו פנס אז אפילו זה פטור

מאישור משרד התחבורה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

מה הקטע שלהם עם פנסים?

לפני יומיים הייתי במכס להוציא חבילה של בוקסות למשולשים (אחרי שכמובן הוציאו לי את הנשמה עם אישורים), לפני היה בחור שייבא ספויילר ללאדה, המכס לא היה מוכן לשחרר לו אותו בגלל איזה פנס אור ברקס, משהו בסגנון 10 על 3 ס"מ, נראה עלוב כזה.

ביקשו ממנו אישורים מגוף שלא קיים בארץ, הוא לא מבין לפי לפנות (אמרתי לו שיפתח שרשור בפורום, לא נראה לי שהוא עשה את זה), לא מסכימים לפרק לו אותו במכס, הבן אדם הוציא כמה מאות שקלים בשביל שיגידו לו שאיזה רפלקטור מסכן שמחובר אליו צריך אישורים, פשוט בלתי נתפס.

לגבי גריל, לפני 3 חודשים הזמנתי גריל, הוא נעצר במכס, שלחתי להם בפקס בקשה שישחררו אותו לסניף הקרוב לביתי והוספתי שהגריל אינו מאיר או נועד להאיר (הוא שקוף, כאילו המשך של הפנסים הראשיים), הם באמת העבירו לי אותו לסניף הדואר ואפילו לא לקחו מס.

לעומת זאת, לפני חודש הזמנתי גריל לשברולט מאליבו שנת 70, עברתי את אותו התהליך בדיוק רק שהוא היה קצת שבור ולא הייתי צריך לציין דבר על תאורה, רק שכאן פתאום חייבו אותי במיסים.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

הבעייה עם הנוהל החדש והמהיר היא שהוא דופק את הפריפריה ונועד לשרת רק את מדינת ת"א, ואני אסביר.

בנוהל (סעיף 6) מצויין שרק דואר ת"א יכול לבצע אותו, ומה אני אשם שאני גר בחיפה וחבילות חלפים מופנות לדואר חיפה?

כרגיל חושבים רק על עצמם שם במדינת ת"א, חיפה זה חו"ל

פורסם

מתעלק על השירשור אבל מחפש תשובה ממי שאני מכיר!

קניתי באי ביי משקפי שמש ריבאן, עלות המשקפים 69$ משלוח 30$

המוכר הסכים לשלוח רק אקפרס...סה"כ כמעט 100$ לכל מי שסיים כיתה

ב' בהקבצה א'.

חיוב המכס על הדואר היה על פי המדבקה על פי חישוב של 120$

האם ניתן לקבל את ההפרש עם הצגת חשבונית פאי פל (העניין הוא עקרוני

הסכום ממש לא משנה), פשוט כצרכן אינני יכול להסכים שתרבות "המצליח"

תושרש בארץ ואח"כ מישהו אחר ישלם את המחיר גם...

אשמח לתשובה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...