Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוק ניתוק זיקה וחברת פלאפון

bitla
שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

כמו שחלקכם יודעים או שלא יש חוק שנקרא חוק ניתוק זיקה.

בקצרה זה אומר שאם לקוח רוכש מכשיר סלולרי בצורה עצמאית בארץ או בחול מגיע לו לקבל החזר על המכשיר בחברה הסלולרית שלו.

אני התחלתי חוזה חדש עם חברת פלאפון במסגרת החוק האמור.

בחודשים הראשונים קיבלתי החזרים לפי מה שסוכם אבל אחרי כמה חודשים המכשיר שלי התקלקל ושלחתי אותו במסגרת האחריות לארה"ב לצורך תיקון במסגרת האחריות.

בזמן הזה השתמשתי במכשיר חלופי, אך הפלא ופלא, חברת פלאפון ביטלה את ההטבה שלי במסגרת חוק ניתוק זיקה כי אני כבר לא משתמש במכשיר המקורי.

גם אחרי שקיבלתי חזרה את המכשיר המקורי מתיקון בחול הם אומרים שהם לא רואים את זה במחשב שלהם ומופיע להם המספר IMEI של מכשיר אחר.

עכשו לך תוכיח שאין לך אחות.

החברות בתחומים האלה יודעת להיות אפקטיביות שמדובר על דברים שהם נגד הלקוח ולא להפך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החברה צודקת בעניין, אבל אתה יכול לפתור את הבעיה:

כללי ניתוק הזיקה קובעים כי אם חדלת להשתש במכשיר שעליו הצהרת החברה רשאית להפסיק את הזיכויים כנגדו. זאת כדי למנוע מצב של גלגול מכשיר בין משתמשים שונים וקבלת החזרים ממספר מקורות במקביל.

מאידך - אם תפנה אליהם כעת עם החשבונית המקורית תוכל לחדש את הזיכויים - כאשר הכלל הוא שהם מסתיימים 36 חודשים מתאריך הרכישה המצויין בחשבונית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש היגיון בדבריך ואני מבין את זה.

העניין הוא שכשהמכשיר שלי היה בתיקון הם ידעו לזהות שהחלפתי ועכשו כמה חודשים אחרי הם לא יודעים לזהות שחזרתי למכשיר המקורי.

זה מחשיד, החברות האלה תמיד יעשה לך חיים קשים בכל הנוגע להטבות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...