Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IDMAX VS DD

Impreza RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לשמוע לא מזמן את הDD המדובר .

אני אישית הייתי לוקח את ה IDMAX בלי לחשוב פעמיים. אומנם לא עשיתי השוואה ראש בראש אבל האידימקס עושה רושם הרבה יותר שלם.

פורסם

כן הIDMAX נישמע יותר נעים ואפילו אני מסכים שהוא ממש קצת יותר איכותי מהDD1512 שלי אבל אין לו את העוצמה המהירות והפאנציות של ה-DD.

אני אוהב את המערכת שלי קצת יותר אגרסיבית :-D

בכול מיקרה הם סאבים מדהימים ואין להם תחרות לדעתי ברמת מחיר הזאת

פורסם

אויי כמה שטויות בתרד אחת:?.

אתם סתם טוחנים מים

אחד אומר חזק אחד אומר חלש,הכול עניין של טעם וריח כול אחד מה שהוא אוהב.

אני אישית לא שמעתי את הDD המדובר אבל לי היום ברכב זוג DD לפני שהפורום הזה ורב האנשים בארץ כלל לא ידעו מה זה DD חשבו שזו מידת חזייה,סאבים חזקים ואיכותיים אבל לא מדוייקים כמו המMAX.

פותח השירשור צריך לשמוע את הסאבים ברכבו ולהחליט מה לקחת ולא לבסס את הקניה שלו על דיבורים בפורום למי יש גדול יותר.

אני עם הMAX כבר 3 שנים ואני יכול להגיד שהסאב הוא מדוייק ומלא נפח ועוצמה הוא בין הבודדים שיכול לשלב מליון ואחד סגנונות מוזיקה ולשמע מעולה בכולם(סאב SQL אמיתי) להיות מפרק בראפ ולהיות מדוייק ופאנצ' באלקטרוני ולהשתלב עם המידים בצורה בלתי מורגשת.

ב1400שקלים לסאב חדש זה מחיר בדיחה ותהיה טעות לא לקנות סאב כזה.

אדי.

פורסם

דעתי קצת שונה מחברי אדי,

שמעתי את הID MAX עשרות פעמים, על סטאפים שונים, אצלי ברכב וברכבים של אחרים.

מדובר על סאב בין הטובים שיש היום בשוק, בזה אין ספק.

אולם כשחיפשתי שינוי של הסאב שלי נחשפתי לדיגיטל דיזיין 1500, שהרשים אותי הן בעוצמות (למרות שאני לא מחפש שהסאב ישתלט על המוזיקה) הן בדיוק (למרות, או בזכות תייבת הפורטד) והן באיכות וסוג החומרים ואיכות ההרכבה. יש לו מן פאנץ' מיוחד שלא מצאתי בסאב אחר וזה מה ששבה אותי.

ההתלבטות בהחלט קשה ומובנת, אם תצליח להגיע למפגש צפון בשישי הקרוב אני מעריך שתהיה לך הזדמנות לשמוע את שניהם.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

ישראל, אני לא אגיד כלום, אתה תראה שברגע שאני משדרג רכב לרכב גדול יותר אני קונה IDMAX בחזרה. בדוק.

לגבי סט ופרוססור, אני קופץ מחר. סט כולו מותקן, כיוונים של סט לא סופי, חיתוכים עוד לא סופיים, TC בחצי אוטומת ותוצאה יותר ממעולה...

מחר אני אצלך.

• תוכן חדש...