Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד כ 5 חודשים ייגמר לי הנהג חדש ,אני בן 18 ו 7 חודשים והביטוח ייגמר לי כחודש לאחר מכן.

אני מבוטח כרגע על מאזדה 3 2008 חובה + מקיף והמחיר הוא כ 8K (זה הכי זול שיש לאחר מעבר בין כל החברות והסוכנים)

האם בתום תקופת הנהג חדש שיהיה לי ותק של שנתיים ברישיון ואוכל להסיע אוטו מלא תהיה לי איזו שהיא הוזלה בביטוח המקיף והחובה ?

אם כן באיזה סדר גומר זה אמור להתבטאות?

תודה מראש על התשובה .

פורסם
לא, ממש לא,

הביטוח יוזל רק כאשר תיהיה בן 24 - כלומר אחרי שתסיים את תקופה נהג צעיר.

תהיה לו הוזלה כלשהי. פרוטות, אך הוזלה.

פורסם
לא, ממש לא,

הביטוח יוזל רק כאשר תיהיה בן 24 - כלומר אחרי שתסיים את תקופה נהג צעיר.

לא מדויק.

פרמיית הביטוח נקבעת על פי שני מדדים עיקריים. גיל הנהג, וותק הנהג.

כמובן שיש עוד הרבה מדדים נוספים.

מקום מגורים, שלילות, קומה\קרקע, נפח הרכב, מודל הרכב, רמת איבזור וכו' וכו'.

מתחת ל21 זה הכי יקר. מעל מינימום 21 זה קצת פחות יקר. אבל השינוי הרציני מגיע במעל מינימום 24.

ברגע שאתה עובר את ה24 ההוזלה הופכת משמעותית.

וגם אחרי זה יש הוזלות בהתחשב בגיל הנהג.

בעניין הוותק.

בדרך כלל שמדברים על מינימום מעל 21, קובעים את הוותק המינימלי על שנה. אותו דבר גם למינימום 24.

וכשאמרתי לסוכן ביטוח שלי שאף אחד מתחת לגיל 24 ועם וותק של פחות מ-5 שנים, לא ינהג על הרכב. הוא אמר לי שהוותק לא רלוונטי, כל עוד זה יותר משנה.

חובה+מקיף לנהג מתחת ל21 ב8K זה לא הרבה. אמא שלי מבטחת את ההונדה סיוויק 08 שלה בשביל אחותי בקרוב ל11K.

וזה הכי זול שאני מצאתי.

מקווה שעניתי על שאלתך.

מעבר לזה. תשים לב שבסוף תקופת ה"נהג חדש" אתה עדיין לא יכול להסיע "אוטו מלא". רק כאשר תעבור את גיל 21. תוכל להסיע על פי חוק "אוטו מלא" כמו שאתה אמרת.

החוק: נהג חדש, בן פחות מ21 שנים רשאי להסיע עד שני נוסעים.

כל טוב ותיזהר מימין.

ברק

קונים, שוברים, מתקנים, לומדים?? מוכרים, קונים.

הדרך היחידה לא לטעות, היא לא לנסות.

פורסם
לא מדויק.

פרמיית הביטוח נקבעת על פי שני מדדים עיקריים. גיל הנהג, וותק הנהג.

כמובן שיש עוד הרבה מדדים נוספים.

מקום מגורים, שלילות, קומה\קרקע, נפח הרכב, מודל הרכב, רמת איבזור וכו' וכו'.

מתחת ל21 זה הכי יקר. מעל מינימום 21 זה קצת פחות יקר. אבל השינוי הרציני מגיע במעל מינימום 24.

ברגע שאתה עובר את ה24 ההוזלה הופכת משמעותית.

וגם אחרי זה יש הוזלות בהתחשב בגיל הנהג.

בעניין הוותק.

בדרך כלל שמדברים על מינימום מעל 21, קובעים את הוותק המינימלי על שנה. אותו דבר גם למינימום 24.

וכשאמרתי לסוכן ביטוח שלי שאף אחד מתחת לגיל 24 ועם וותק של פחות מ-5 שנים, לא ינהג על הרכב. הוא אמר לי שהוותק לא רלוונטי, כל עוד זה יותר משנה.

חובה+מקיף לנהג מתחת ל21 ב8K זה לא הרבה. אמא שלי מבטחת את ההונדה סיוויק 08 שלה בשביל אחותי בקרוב ל11K.

וזה הכי זול שאני מצאתי.

מקווה שעניתי על שאלתך.

מעבר לזה. תשים לב שבסוף תקופת ה"נהג חדש" אתה עדיין לא יכול להסיע "אוטו מלא". רק כאשר תעבור את גיל 21. תוכל להסיע על פי חוק "אוטו מלא" כמו שאתה אמרת.

החוק: נהג חדש, בן פחות מ21 שנים רשאי להסיע עד שני נוסעים.

כל טוב ותיזהר מימין.

ברק

ברצוני לתקן אותך בדבר אחד. הכוונה בחוק היא שאם אתה מעל גיל 21 וגם נהג חדש אתה יכול להסיע יותר משני נוסעים.

כלומר, ברגע שייגמר לו הנהג חדש גם אם לא יהיה בן 21 הוא יוכל להסיע אוטו מלא.

פורסם

הגבלת מספר נוסעים לנהג חדש

נהג חדש עד גיל 21 - כל נהג חדש חייב במלווה במשך 3 חודשים. בתקופה זו הוא יכול להסיע מספר נוסעים ללא הגבלה.

בתום שלושה חודשים (תקופת מלווה), ובמשך שנתיים מיום קבלת הרישיון או עד הגיעו לגיל 21, הוא יכול להסיע עד שני נוסעים, אלא אם נוסע איתו מלווה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...