Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

ברשותי רכב מסוג הונדה אקורד ES שנת 2002 .

כדי לחסוך בכמה שקלים בודדים לטובת הדלק, אני משתמש באפשרות הטיפטרוניק שברכב..

בכדי שהרכב ייסע אני צריך כמובן להעביר הילוכים באמצעות הטיפטרוניק..

שאלתי היא כזאת:

ברגע שאני על 100 קמ"ש לדוגמא, ואני צריך להאט את הרכב, אני יכול לבחור בלא להשתמש בהורדת ההילוכים באופן ידני ולחכות שהרכב יוריד את ההילוכים באופן אוטומטי? כי בכל פעם שאני עושה זאת באופן עצמי, ההילוכים דופקים ונותנים לי הרגשה שלא הורדתי את ההילוך בזמן ובהתאם למהירות.. ואני עושה זאת בדיוק בזמן! ובכל זאת הוא דופק..

מה אתם מציעים?

פורסם

קשה לי להאמין שתחסוך בדלק במידה ותשתמש בהעברת הילוכים ידנית.

בקשר לדפיקות או האטה (תאוטה) המורגשת בזמן הורדת הילוכים ידנית זו שאלה של ניסיון וכנראה בעוד זמן קצר תהייה לך המיומנות הנדרשת לשם הורדת הילוכים ידנית מבלי שתרגיש דפיקה.

איזה כייף לי :)

פורסם

זו אינה הדרך המומלצת לחיסכון בדלק.

אתה יכול להמשיך ולנהוג במצב אוטומטי רגיל אבל להימנע מהאצות ומעצירות מהירות. תכנן את הנהיגה שלך כך שתשייט במהירות הרצויה תוך מגע מינימלי בדוושת התאוצה ("coasting"). אפשר להגיע לחיסכון משמעותי בדרך זו. הנהיגה היא כמובן לא "ספורטיבית" אך מחייבת "ראיה לפנים" של הדרך. כך למשל בהתקרבות לרמזור אדום יש להרפות מן הדוושה ולתת לרכב להאיט באופן טבעי ללא הורדת הילוכים בטיפטרוניק.

פורסם

אני לפעמים כדי להזכר בגיר רגיל אני מעביר לטיפטרוניק (אגב השיטה אפעם לא עובדת, וזה לא מזכיר לי בשיט =[, בא לי קלאץ' =[)

בכל אופן, לקח לי קצת זמן להתרגל להעביר ידני את ההילוכים ב DSG6, למשל ההילוך הראשון הוא ממש קצר, ואפשר להתחיל חופשי בהילוך שני.

בכניסה לכיכר נגיד, אתה בהתלבטות להכנס ב 2 או שלישי?

אבל סה"כ אני מעביר את ההילוכים עד 3000 סל"ד ככה וגם לפי המהירות, וכאשר אני מוריד הילוכים, אז אני משתדל שהמנוע לא יקרע.

ז"א מעביר הילוך פחות מ 3000 סל"ד וכל הלאה עד לעצירה.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

• תוכן חדש...