Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפיאסטה 98 שעשתה את שלה ולא בא לי להשקיע בתיקון שלה יותר (זמן, כסף, עצבים ... נמאס).

התקשר סוחר רכב ואמר שלא צריך להשבית את הרכב ולא להעביר בעלות, הוא בא נותן כסף מזומן ולוקח את האוטו מה שנשמע לי הזוי לגמרי.(כצעד ראשון אני אלך בהקדם להשבית את הרכב) ֿ

כשמוכרים את הרכב לפירוק האם לא מעבירים בעלות ?

תודה מראש.

פורסם

סוחרים לא קונים רכב לפירוק, מה שנראה שהוא מתכוון "לסדר" את הרכב ולמכור אותו, במיוחד אם לא העברת יד כך ש.. הוא יכול לעשות מה שבא לו. דבר ראשון אל תתעסק עם סוחרים, יש אנשים שמתעסקים עם פירוקים, או תמכור אותו לברזל.

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

אתה הולך לתת למשהו רכב שיהיה אצלנו אבל רשום על שמך?:shock:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה יש לאוטו? יש לו טסט? מאיפה אתה? אני מוכן לרכוש אותו כולל העברת בעלות

האוטו תמיד סבל מבעיות עם התיבת הילוכים הרציפה שמעולם לא תיקנתי + נזילת מים שהחלה בזמן האחרון ואני פשוט לא רואה טעם לתקן. יש לו טסט לעוד חצי שנה.

אני מרמת אביב.

פורסם

חבר שלי גם נמצא באותה דילמה...

יש לאוטו טסט עד סוף ספטמבר והוא לא רוצה לחדש אלה למכור.

הפיאסטה זה דגם יוטה 97' אחרי טיפול 10K מצבר חדש אלטרנטור משופץ ,אחרי כיוון שסתומים החלפת טרמוסטט ופלאנג'.

האוטו נוסע מעולה ,ידני ,אבל הצבע דפוק ויש רקבונות .

הוא רוצה למכור אבל ראינו שהמחיר שלהם הוא 2500 שקל עם טסט.

בכמה אתם מעריכים את האוטו?

איך אני מגיע לסוחר או מישהו שיקנה את האוטו?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...