Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני עומד בפני דילמה קטנה,

המערכת רמקולים של המחשב שלי מתחילה להראות סימני הזדקנות והסאב וופר מתחיל לזייף.

כבר פתחתי על זה דיון פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=389205

עכשיו השאלה היא מאיפה אני יכול לקנות סאב 6.5 ועדיף מיד שניה כי לא ראיתי בשום מקום או שום מותג שהם מוכרים סאב בגודל הזה...

אפשר להתפשר אפילו על 7 אינצ' במידה ואני ארחיב את הכניסה של התיבה.

תודה לכם!

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

scanspeak 18w/8531 יכול לשמש כסאב ממש טוב בגודל 7", בתיבה סגורה של 15-20L.

אני מאוד רוצה אחד כזה למערכת משרדית, חבל שהם בד"כ באים בזוגות.

[under construction]

פורסם

יש לחברת Tang Band הטייוואנית רמקולים מפלצתיים, כולל איזו מפלצת בקוטר 7", הזכרתי אותה פעם בפורום, שווה לחפש.

רמקול 6.5" שנראה לי שקשה יהיה ליפול איתו הוא פירלס מסדרת ה SLS בקוטר 6.5". יש לשים לב לנפח התיבה הדרושה עבורו והאם התיבה שלך מתאימה או קרובה בנתוניה לתיבה המומלצת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חבר'ה תודה על ההמלצות אבל אני צריך חנויות מהארץ ולא להרחיק לכת עד חו"ל כי ההזמנה לא תצא לי משתלמת.

המגבר של המערכת יכול להוציא לסאב וופר 50W RMS ב4OHM מקסימום אז לא צריך לקפוץ מעל הפופיק.

אם אני לא טועה הדגם הנוכחי של הסאבוופר הוא של TANG WANG אני לא יודע איזה מודל בדיוק...

אז אני צריך המלצות למוצרים מהארץ, תודה לכם!!

אגב התקציב הוא עד 300 ש"ח ליד שניה ואני יכול להתגמש בישביל חדש!

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אין בארץ חנויות שמתעסקות רק עם דרייברים, ועוד אתה מחפש וופר ולא מידבאס (או מידוופר בעברית תקינה) בקוטר 6.5".

שקול לרכוש רמקולים יד שנייה (ביתיים, לא לרכב) ולתרום מהם איברים. ב 300 ש"ח תוכל למצוא דברים מצויינים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ושכחת רק משלוח בין 30 ל 100$ (גם לוופר בודד, הוא כבד) ועוד לא הזכרנו את המיסים :wink:

איתמר.

פורסם

פעם,ממש לא מזמן שקלתי להזמין לי זוג כזה אבל לדלת...:naughty:

כשבדקתי את הדלתות של הסוזוקי מהעבודה,ירדתי מהעניין בצער רב. :-(

זו בהחלט אופציה נהדרת אבל רק אם מישהו מביא לך אותם על מנת לחסוך את העלויות הנילוות שמסביב כפי שאיתמר ציין.

ליאור

פורסם

אם אני לא טועה יש סאבוופר סדרת פאנצ׳ של רוקפורד בגודל 6.5 אינצ׳.

יש לי חבר שמורכב לו כזה בתיבה אטומה, עושה דיי הרבה רעש בשביל דרייבר קטן. אולי זה יעבוד בשבילך. 

פורסם

מה שיותר חשוב לדעת זה את נפח התיבה ומידות הפורט. כך נוכל להתאים לך דרייבר נכון.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
חבר'ה תודה על ההמלצות אבל אני צריך חנויות מהארץ ולא להרחיק לכת עד חו"ל כי ההזמנה לא תצא לי משתלמת.

המגבר של המערכת יכול להוציא לסאב וופר 50W RMS ב4OHM מקסימום אז לא צריך לקפוץ מעל הפופיק.

אם אני לא טועה הדגם הנוכחי של הסאבוופר הוא של TANG WANG אני לא יודע איזה מודל בדיוק...

אז אני צריך המלצות למוצרים מהארץ, תודה לכם!!

אגב התקציב הוא עד 300 ש"ח ליד שניה ואני יכול להתגמש בישביל חדש!

אף אחד לא רואה מה פה לא בסדר????

wang = ז*ן... :lol:

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...