Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המנוע החדש של AMG, בנפח 5.5 V8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ExoduS

אז איך הלמבורגיני אוונטדור עלתה לכביש?

מנוע 6.5L V12

והFerrari FF

מנוע 6.3L V12

כנראה שהן עומדות בתקן כלשהו, הוא התכוון לרמת זיהום האוויר ולא בהכרח מספר הבוכנות.

הטכנולוגיה החדשה כנראה מאפשרת מנועים גדולים עם פחות זיהום אוויר.

פורסם

יצרן צריך לעמוד בתקני זיהום אויר עם כל ההייצע הדגמים שיש לו. כלומר, יכול להיות לו דגם בדרגת זיהום 1 ואחר בדרגת זיהום 15. מחשבים ממוצע ואם היצרן לא עומד בזה עדיין, משלם קנסות. זכורה לי כתבה מלפני שנתיים שמספר יצרני רכבים היו צריכים לשלם קנסות על חוסר עמידה בתקן זיהום אויר ולמרות זאת השתלם להם לייצר את הרכבים הללו (היה מדובר על יצרני יוקרה).

Veni Vidi Vici

פורסם

זה כמו לפתוח את הפיצוציה בשבת, יש קנס אבל עדיין משתלם. :)

אריאל, אני בטוח שאם נבדוק זאת נמצא שהדגמים שהזכרת פחות מזהמים מהדיאבלו העתיקה.

אגב, ישנם ארצות בהם צריך שליצרן יהיה ממוצע זיהום אוויר מסויים, מה שמסביר את האוטו הבאה:

aston_martin_cygnet_1.jpg

טויוטה אייגו עם סמל של אסטון מרטין ותג מחיר של בית בUK.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אה, מכיר, זאת ה ASTON MARTIN ABOMINATION :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני מאמין שמחשבים ממוצע כל שהוא ולא רק נסיעה ב4 או 8 צילידר.

בכל אופן הרבה מפלצות מהעבר כמו מורצ'ילאגו או דיאבלו כבר לא היו מגיעות ליצור בימינו בדיוק בגלל תקנות זיהום אוויר.

הידעת שאפילו עיצוב רכבים הושפעה מאוד מבטיחות להולכי רגל בתקופה האחרונה?

פתאום קם אדם והחליט שמכסה מנוע ששובר להולך רגל את הברכיים ואז את הראש זה פאסה ועכשיו כולם צריכים לשנות את העיצוב בהתאם.

מה שאתה כותב נכון אבל לא מדוייק, אכן כל יצרן מחוייב לעמוד בתקנות כאלה ואחרות, אבל יש אפשרות "לשחק" עם זה, כלומר לייצר את אותו רכב, אותו מנוע בדיוק, ורק לשחק בניהול המנוע כדי להתאים את הרכב לתקינה המקומית באותו שוק.

כך למשל ניתן למצוא גם דגמים של ב.מ.וו עם אותו מנוע והספקים שונים בין מדינות שונות.

גם מורצ'ילאגו עומדת בתקנים של זיהום אויר, פשוט עומדת בהם בפחות כבוד ועם יותר מסננות שנדרשות לצורך ההגעה לאותם תקנים.

לגבי הנושא של בטיחות, פחות מעניין את למבורגיני או פרארי מה יקרה להולך הרגל בו הן ייכנסו, מכמה סיבות:

1.בראש ובראשונה- הרכבים הנ"ל לא נבדקים במבחני הריסוק המוכרים ממילא.

2.בעל הרכב משלם המון כסף כדי לנהוג ברכב שנראה אקזוטי, לא מקרר side by side.

3.כל החשיבה הבטיחותית ברכבים האלה מתועלת לשמירה על חיי נוסעי הרכב בעת תאונה מאחר וזה רכב שמיועד למהירויות מאוד מאוד קיצוניות, זו הסיבה לכך שלא חסרים תמונות של רכבים אקזוטיים כאלה שנחצו ל-2 בתאונה ונוסעי הרכב יצאו ממנו בהליכה.

תוסיף על כך את העובדה שכנראה אותו אחד שהרגע ריסק למבורגיני ב-250 קמ"ש ויצא בחיים יסע מיד לסוכנות לקנות אחת חדשה והגעת למתכון מנצח.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ואם במבחני ריסוק לדיאבלו עסקינן

אבל כמו ששאלו פה, 4 בוכנות נכבות בשביל חסכון בנסיעה, וכשהן נדלקות חזרה זה לא יגרום לסוג של בלאי ספציפי?

Opel Adam S 2017

פורסם
זה כמו לפתוח את הפיצוציה בשבת, יש קנס אבל עדיין משתלם. :)

אריאל, אני בטוח שאם נבדוק זאת נמצא שהדגמים שהזכרת פחות מזהמים מהדיאבלו העתיקה.

אגב, ישנם ארצות בהם צריך שליצרן יהיה ממוצע זיהום אוויר מסויים, מה שמסביר את האוטו הבאה:

aston_martin_cygnet_1.jpg

טויוטה אייגו עם סמל של אסטון מרטין ותג מחיר של בית בUK.

לא אייגו, אייקיו.

toyota_iq.jpg

פורסם

אבל כמו ששאלו פה, 4 בוכנות נכבות בשביל חסכון בנסיעה, וכשהן נדלקות חזרה זה לא יגרום לסוג של בלאי ספציפי?

אין לי שמץ של מושג איך המערכת עובדת אבל הגיון בריא גורם להבין שמאחר ש"השבתת" בוכנה זה בסה"כ הפסקת אות מחשב לניצוץ למצת ולמרסס הדלק, לא צריכה להיות שום בעיה ביצירת רוטציה בבוכנות המושבתות וכך למנוע בלאי.

פורסם
מה הטעם? הרי מי שקונה מרצדס בגרסאות AMG, לא כל כך מעניין אותו חסכון בדלק!

האמת, יכול להיות שאתה צודק... כי באמת, גרסאות ה- AMG נועדו לתחום הספורטיבי והחזק, הם לא נועדו לחסכון בדלק.

פורסם

ניהול המנוע מכבה את מערכת ההזרקה ומנטרל את פתיחת השסתומים בעזרת בוכניות הדראוליות על גבי מרים השסתום

הבוכנה הופכת למעין בוכנת אויר המסייעת בהפחתת בעית האיזון במנוע,וכנל נוספו פלטות איזון הנעות דרך מסילות על גבי היקף מצמד הגיר

המערכת מוכרת בארהב כ displacment on deamend

הוצגה במנועי gm אכן שנים קודם לכן

פורסם

זכורה לי קורווט משנות ה 90 המוקדמות שהייתה מגיעה עם 2 מפתחות ו 2 סוויצים, מפתח הצתה רגיל ועוד מפתח ליד ידית ההילוכים שבסגירה שלו היה יורד ההספק ב 150 כ"ס (כשנותנים לילד או לשכן את הרכב לסיבוב).

פורסם
זכורה לי קורווט משנות ה 90 המוקדמות שהייתה מגיעה עם 2 מפתחות ו 2 סוויצים, מפתח הצתה רגיל ועוד מפתח ליד ידית ההילוכים שבסגירה שלו היה יורד ההספק ב 150 כ"ס (כשנותנים לילד או לשכן את הרכב לסיבוב).

מה נשאר מה-150 כ"ס שיורדים?

• תוכן חדש...