Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה, אתם נסחפים.

מדובר על CVR, סאב לא מדויק במיוחד ולא חזק במיוחד.

רוב האנשים מגבירים אותו עם מגבר "מזדמן", ברירת מחדל כלשהי, וכנראה שגם במקרה הזה התקציב לא יהיה פי 4 מעלות הסאב.

בתקציב סביר, כל מגבר שהוא לא מדבקה סיני ומפיק באזור ה- 400RMS אמיתיים יהיה אחלה בשבילו.

עניין דירוג המגבר כ D או A/B הוא זניח לעומת עוד 100-200RMS למשל או לעומת חברה טובה יותר. ואני בכלל לא פותח את נושא התיבה, שהיא קריטית הרבה יותר לסאונד שפותח השרשור ירצה לקבל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם כבר התחלתם לדבר על סאבים D:

אני רוצה לרכוש HERTZ 300 ולחבר אותו ל JBL 1004 ..

הוא ישמע גם מעפן כמו הCVR שאתם מדברים עליו או יותר טוב?

פורסם

כמה שטויות קראתי כרגע פה ...דעה שלי רוצים איכות לכו על A/B (לפחות מדבר מנסיון עם סאב XXLS). קלאס D הוא צעצוע נחמד... אבל אני מסכים עם יבגני ובגדול.

פורסם

מחזק את רומן גם אני למדתי את זה מנסיון

יכול להיות שיש מגברי קלאס D שמשתווים לAB אבל בכללי שמעתי הבדל.

וכןן זה עושה בעיות חשמל מאוד קשות!!!!

8)
פורסם

וואו כמה שטויות...

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

+1 :?

יסלחו לי המשתתפים בדיון, אבל במקום לרשום שטויות עד כמה מגברי קלאס D הם "קרים ויבשים", תעשו קצת שיעורי בית בעניין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר אני מספיק עשיתי שעורי בית . או שאמרת את זה לאדי :roll: . כל אחד ודעה שלו . אבל מה שבטוח שבן אדם אשר שמע מערכת טובה עם מגברי קלאס A/B לא יחזור לקלאס D . וכן הוא קר ולא מלטף וכו'.

פורסם

רומן, היה לי a6 והחלפתי אותו לקלאס D.

אלי י. ניסה Vrx ובחר בקלאס D.

לכל מגבר ובכל סטאפ יש יתרונות וחסרונות. לפעמים ליטוף ורכות נובעים מחוסר כוח, לפעמים זה פסיכולוגי ולפעמים ההבדל קיים לטובה.

קח בחשבון שגם הרמה של המגבר היא קריטית ולא רק שיטת המיתוג.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
מחזק את רומן גם אני למדתי את זה מנסיון

יכול להיות שיש מגברי קלאס D שמשתווים לAB אבל בכללי שמעתי הבדל.

וכןן זה עושה בעיות חשמל מאוד קשות!!!!

זה האמירות מהסוג הזה שהורגות אותי - אם מגבר קלאס A/B עשה לך בעיות חשמל קשות, אין סיכוי שזה גם נשמע טוב על הדרך.

אולי מספיק?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לרוב הבעיות נובעות מתכנון לקוי של המגברים עצמם.

בתנאי בית אני כנראה חושב שזו לא בעיה בגלל אופן הבניה של הספקים והיכולת ליצב מתח באופן אפקטיבי ללא מגבלות מקום.

בתנאי רכב התוצאה של רוב מגברי הD זו פליטה מאוד משמעותית של EMI מעצמם ואפילו מהחוטים של הרמקולים.

רגישות מאוד גדולה להפרעות אלקטרומגנטיות.

אני קניתי זד חדש דנדש והוא הוחלף פעמים ע"י היצרן. בשניהם פגמים רצינים בתכנון וביצור.

התקמצנתי והפסדתי כסף, למרות שהוא נישלח ליצרן קיבלתי החזר על מחירו המקורי שלא כלל את עלות המשלוח מהארץ לשם ולא כלל את הפסד המכס כ800 ש"ח במצטבר.

היו לי תופעות מוזרות מאוד בPDX שהיה ברשותי.

2 מסקנות אני הוצאתי לעצמי, ZED IS DEAD ו לא קונים PDX.

לשניהם היה סאונד דומה אגב, מדוייק מאוד בבאס שלו אבל קר וחד בתחום העליון.

יש לי גם סירטונים שהעלתי ליוטוב, מי שרוצה אני מוכן לשתף קישורים לגבי מה בדיוק הבעיה בZED החדש.

http://www.youtube.com/watch?v=y7Yp2L6c2KM&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

שלום לכולם בהחלט שרשור מעניין

לי אין דעה בנושא ולא בגלל שאין לי מה להגיד אלא בגלל שלא צריכה להיות דעה בנושא בטח שבטח לא בהבדלי הסאונד

ח"ברה בואו נעצור שניה ונשחזר במה מדובר וזה סאב של קיקר דגם CVR שאת היכולות שלו תאר אדי לאנוס בצורה מדוייקת

אין מצב שאף אחד מכל המומחים שהגיבו פה שיוכל להיכנס לאותו רכב פעם עם הגברת מונו D ופעם עם הגברת מונו AB ויוכל להצביע על המגבר הנכון מעבר לאפיצות הסטטיסטית הרגילה

כל הקשקושים על הצליל הקר והפיענוחוים וההגזמות בניסיון להראות יידע הם מיותרים כי בסוף אתם מטעים את פותח השרשור

במגברי הD קלאס היום אין מצב כמעט בכלל להבחין בשינוי של הסאונד בהפעלת סאב כמו ה CVR במערכת פשוטה למדי

יותר מכך אומר שישנם מגברי D קלאס פול ריינ"ג בפיתוחים חדשים שאפילו בהם כמעט בלתי אפשרי להבחין בהבדל אלא אם מוצרט :wink: יושב ברכב :-D

אני מדבר עלך הפיתוחים של JL ושל DLS ושל ALPINE ולאחרונה גם TEAM PIONEER

לכן כדי לחסוך בקשיי תפעול במערכת החשמל ברכב ובעיקר כשמדובר ברכיבים כמו שלך הייתי ממליץ בחום על קלאס D

ובאותה נשימה ממש מברך אותך על קניה טובה באם תרכוש קלאס AB

בהצלחה

דרור

פורסם

יבגני -

ללא ספק - המשלוחים של סטפן לארץ היו רוויי תקלות, את זה גם אני יודע וגם אני חוויתי.

אחרי שהתגברתי על התקלות האלו אני יכול לאמר לך שאני לא מבחין בשום דבר ממה שאמרת לגבי אופי צליל שנובע כתוצאה מהמגבר הזה.

אני יכול להביא לך את המערכת לחום או לקור בעניין של שינוי סלופ למידבאסים בלבד - הדבר היחידי שהלוויתן שלך אשם בו הוא כנראה שהוא יצא תקול ממפעל הייצור.

ולגבי הקלאסים - כמות המידע שסאב יכול לאבד לפני שאתה תרגיש בחוסר מידע וכמות העיוות שסאב מסוגל לספוג לפני שאתה בכלל תבחין שיש משהו לא תקין באיך שהמערכת שלך מנגנת הוא הרבה יותר גדול ממה שמגבר קלאס D סטנדרטי מכניס לאות או מאבד ממנה - בקיצור, זה דברים שהם בלתי שמיעים על רוב המגברים שיוצאים היום לשוק.

תיקח מגבר כמו סאן דאון 1000 או DLS A6 שעד כמה שזכור לי יש להם הספקים דומים ב4 אוהם ותלביש עליהם את אותו הסאב ותכוון אותם לאותו הגיין - אני באמת לא מאמין שאתה תרגיש הבדל שמיע, הסאן דאון לא מאבד מספיק מידע בשביל שזה יקרה...

אם יהיה הבדל קיים בין שני המגברים הללו זה כנראה בגלל שבסאן דאון אתה לא יכול לעקוף את הקרוס והוא משפיע על התוצאה הסופית בעוד שבDLS או שעשו תכנון קרוס עילאי או שבכלל ניתן לעקוף אותו לחלוטין ואז זה מגבר חוט - אני די בטוח שאלו הם ההבדלים שאתם מדברים עליהם ולא לקחתם בחשבון.

הגברה נטו - אתם לא תצליחו לזהות כלום.

ורגע רגע - הופה - דרור, מתחדשת!

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה ששמת לב אדי ידידי :-) מתחדשת אכן

למרות שהייתי בטוח שכלום לא יעלם מעיני הנץ שלך (או שמה אני צריך לומר "עיני הנץ הפולני")

תודה ושבוע טוב

דרור

פורסם

בפולין יש בעיקר נשרים

יש להם מלאי בלתי פוסק של נבלות לאכול :-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...