Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ALPINE 9855 VS. 9833

בזוזית
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח בחשבון אם אתה קונה מתאם usb אתה לא יכול להתקין כרטיס זכרון יותר מ2g!

התמורה הכי טובה לכסף תהיה 9855 אך ורק במיוחד אם יש לך 700

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אקליפס 5030 נסחר סביב ה- 1000 שקל ביד שניה.

הוא כולל את כל מה שאתה צריך וקצת יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
כמו שאדי אמר ה55 וה33 די זהים.

מהניסון שלי ה33 נשמע יותר טוב.

לאף אחד מהם אין USB ואים הבחור כול כך חשוב לו USB אז כניראה לאיכות אין ממש חשיבות בשבילו והפיוניר יהיה הכי מתאים

חרטה ברטה, "ה-33 נשמע יותר טוב"

אני חותך את הלאו לאו אם אתה מאמת את זה במבחן עיוור

9855 הוא המקביל של 9835 - מדובר ב-HU עם מסך גרפי (לא דולפינים וחרטות, אלא מידע שימושי ונעים לצפיה)

9833 הוא מקביל של 9853 - עם מסך פשוט המורכב מספרות 8. זאת אומרת שהתצוגה ממש לא נעימה לשימוש, וממש לא נוחה

פורסם

התצוגה גרפית משפיעה על איכות החיים היומיומית שלך עם המכשיר חד משמעית

כבעלים של 9833 ו-9855 בעבר, אני יכול להגיד לך חד משמעית שההבדל הוא MUST,

אתה יכול לשאול אנשים נוספים עם ניסיון בשני הוורסיות כמו לדוגמא עופר דותן ועוד'

התצוגה ב-9833\9853 לא ראויה לשימוש לטעמי, בטח במחירים של המכשירים האלו

פורסם

האמת שאני דווקא חולק על דעתו של גורל (עתיד למי שלא מכיר).

אני כבר שנים עם ה 9533 ואני מכיר כמובן היטב את השיפור ואיך נראית התצוגה בדגמים הגבוהים יותר , לי אישית התצוגה מספקת ביצועים מספקים . לא הייתי משקיע את האקסטרה רק עבור זה .

בפועל ההתעסקות שלי עם הרדיו דיסק היא להגביר ולהחליש ולדלג שירים הכל דרך השלט . לא כל כך מעסיק אותי התצוגה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בסופו של דבר אני חושב שאני ארד מהאלפיינים האלה, אחסוך קצת יותר ואחכה ועסקה טובה יותר, לרוב בגלל הUSB שחסר בדגמים האלה.

יהיה טוב. תודה לכולם 8)

פורסם

מיצטרף לעופר דותן התצוגה מצויינת והרבה יותר ממספיקה ואני אישיתי מעידף אותה על כל הציבוענים האלו

אים אתה כמו עתיד אוהב מצועצע אז זה משהו אחר

פורסם

אני לא אמרתי שהיא מצויינת - ממש לא ,אבל אני כן חושב שהיא מספיקה.

עתיד לא אוהב מצועצע , אל תכניס לאנשים מילים לפה . התצוגה במכשירים הגבוהים יותר טובה יותר , יפה , ברורה וקריאה יותר. האם זה מצדיק תוספת מחיר ? זה כבר פתוח לדיון וכל אחד רואה את הדברים אחרת . (או לא רואה בתצוגות הפחות טובות) :wink:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
מיצטרף לעופר דותן התצוגה מצויינת והרבה יותר ממספיקה ואני אישיתי מעידף אותה על כל הציבוענים האלו

אים אתה כמו עתיד אוהב מצועצע אז זה משהו אחר

אם אתה חושב שהתצוגה 55 היא מצועצעת אז אתה כנראה לא מכיר את המכשיר

לא מדובר בפיוניר על שלל הדולפינים

מדובר על לקבל את הקרוס שלך בצורה גרפית ונוחה

מדובר על לראות בעין את הגרף של האקולייזר שלך

פורסם

אכן כך לאלפיין אין תצוגה מצועצעת אלה תצוגה עם שלל אופציות וכיוונים,מאוד נוח לעבוד עם המכשיר.

בזוזית,אם אתה מחפש איכות ביחס לכסף האלפיינים מצויינים לכסף שלהם ואתה יכול לקנות מתאם לאייפוד ולהשתמש באייפוד או באייפון שזו גם אופציה.

קח בחשבון שהיום אין באמת אין משהו חדש באותה רמה כמו האלפיינים או שאר החברות שמציאות גם סאונד וגם USB במחיר סביר.

אופציה אחרת שעולה בראש שלי היא

לקנות מכשיר עם USB של אלפיין ועם תצוגה למשל ה9886 ולקנות לו IMPRINT ולקבל את הכול האופציות שיש לה 55 או ל33

כמובן שאיני יכול לדעת את איכות המוצרים אבל מרושם ריאשוני באמת נראת כמו חבילה מעניינת.

פורסם
אכן כך לאלפיין אין תצוגה מצועצעת אלה תצוגה עם שלל אופציות וכיוונים,מאוד נוח לעבוד עם המכשיר.

בזוזית,אם אתה מחפש איכות ביחס לכסף האלפיינים מצויינים לכסף שלהם ואתה יכול לקנות מתאם לאייפוד ולהשתמש באייפוד או באייפון שזו גם אופציה.

קח בחשבון שהיום אין באמת אין משהו חדש באותה רמה כמו האלפיינים או שאר החברות שמציאות גם סאונד וגם USB במחיר סביר.

אופציה אחרת שעולה בראש שלי היא

לקנות מכשיר עם USB של אלפיין ועם תצוגה למשל ה9886 ולקנות לו IMPRINT ולקבל את הכול האופציות שיש לה 55 או ל33

כמובן שאיני יכול לדעת את איכות המוצרים אבל מרושם ריאשוני באמת נראת כמו חבילה מעניינת.

מאיפה הכסף לדברים כאלה מאיפה? :lol:

אמרתי כבר, התקציב עכשיו עומד על 700 ש"ח

• תוכן חדש...